Şimdi Ara

Wow Mu Lineage 2 mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
13.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Aralık 2011; 18:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

@mert1905x

Vanilya zamanından kalan ırkların modellemeleri üzerinde ufak oynamalar yapılabilir bunu inkar eden yok ancak Orc tasarımını komple değiştirmek diye bir şey olmaz. Linage 2'nin grafikleri sana çekici geliyor olabilir ancak çoğu Asya kökenli oyun ile neredeyse aynı burada bahsettiğim grafiklerin iyi veya kötü olması değil özgünlük içermemesi.

Koyduğun ekran görüntülerine göre yorum yapacak olursak Lineage2'de karakter modellemeleri güzel ancak çevre bunlarla uyumsuz neden? Çevre kaplamaları kötü, ışık efektlerinden yoksun dediğim gibi bu yorumları verdiğin görüntülere bakarak yapıyorum.

WoW için verdiğin ekran görüntüleri ise eski ve oyun içi görüntüler değil o sebeple karşılaştırmayı gereksiz buluyorum kaldı ki WoW oynamış birisi olduğun için grafiklerin nasıl olduğunu biliyorsundur. WoW'un grafikleri içinde süper mükemmel demiyorum ancak farklı bir tarzı ve baktığında bir bütünlük var.

eskiden öyledi idi hocam artık l2 de öyle degil herşey cevreyle uyumlu ve guzel adamlar surekli guncelliyor god cıkardılar god 2 duyurdular hep destek tam destek olmaya basladırlar.Dediginiz gibi zaten ben bana guzel geliyor dedim yani sen dersenki ben wow u begeniyorum olurmu demem sanada o güzel geliyordur. bir katıldıgım bir katılmadıgım nokta var video olarak izlerseniz diger asyalarla ayni gelebilir ama benim gibi o free olan asya oyunlarini cogunu oynayip sonra l2 oynadgzmı ne grafik ne cevre hicbirşey en ufak benzerligi olmadıgını gorursunuz hocam.katıldıgım nokta özgünlük acısından craf vs de l2 de ayni genişlik var ama bilinmiyor fazla offical oynayan cok az turk oıldugu icin private serverda butun turkler onlardada craft sınırlı ama wow zaten konu hikaye alt yapi vs üstün bir oyun.Aynen katılıyorum ben wowun grafiklerne kotu demdm dedgnz gibi wow ayrı bir dunyası var aynen ultra özelliklerde oynadıgım icin biliyorum sadece eli yüzü gozuksun diye onlar ikoydum ama orclar cokda farklı degl hocam Wowun kendi güzelligi var 11milyon kişini oynadıgı yıllarca top olmus bi oyuna kotu demek akıl karı degil.Ben kötu vs demiyorum l2 nin pvp si beni kendine daha fazla cekiyor diyorum ama zk gibi arkadaslar gelip laf sokmaya calıstıkları icin konu ucuyor.

Bana sunu sorarsan hocam blizzard L2 yi ncsoft da wow u cıkarmıs olsaydi l2 suan 3 4 kat ustun bir oyun olurdu gibime geliyor kişisel gorusumdur.

•  Wow Mu Lineage 2 mi ?

grafikler ibretlik...

klasik para tuzagı uzakdoğu oyunlardan pek farklı gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Wow Mu Lineage 2 mi ?

grafikler ibretlik...

klasik para tuzagı uzakdoğu oyunlardan pek farklı gözükmüyor

işte hocam ben nasıl koydgum eski gorntu deniyosa oda aynı wowunki cok cok daha kotu

Wow Mu Lineage 2 mi ?
    oyun icidir.

İlk koydugunuz goruntude butun ayarlar verylow dadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Aralık 2011; 19:18:35 >

• dusuk grafik ayaralrda bakarsan ibretlik

Wow Mu Lineage 2 mi ?
  • demek ki zevk meselesi.çünkü senin koyduğun resim de pek farklı gelmedi bana.grafiği de geçtim grafik çok önemli değil benim için ama arayüz action bar falan direk aynı
    diğer uzakdoğu yapımı oyunlarla.ben wow u bu şekilde hafif cartoonsu grafikleri için seviyorum birazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

demek ki zevk meselesi.çünkü senin koyduğun resim de pek farklı gelmedi bana.grafiği de geçtim grafik çok önemli değil benim için ama arayüz action bar falan direk aynı
    diğer uzakdoğu yapımı oyunlarla.ben wow u bu şekilde hafif cartoonsu grafikleri için seviyorum birazda.

Tabiki hocam ben aksini ifade etmedim ki herkes cullandı uzerime bu zevk meselesi simdi l2 deki orc un resmi ile wowdakine bakınca beni l2de cekiyor.bar lar vs ler öyle asya oyunları l2 den araklaya araklaya yapti su wowun cakması olan oyunda aynı wow gibi oda unuttum adını yaw allods muydu neydi yani wow ile l2 bas yapitlar bndan arakla bintane oyun var benzerlik kacınılmaz.Tabiki bende seviyorum wowu o nun yeri baska l2nin baska

• @mert1905x

WoW'da 2.2k rating civarlarda oynayabilmiş hiç kimsenin pvp hakkında bu görüşüne katılcağını düşünmüyorum. Oyunda pvp çok daha taktiksel, zor, yorucu ve yetenek istemektedir. L2 ileri düzeyde oynamadığım için oyun hakkında yorum yapamıyacağım ama wowun pvpsi kötü diyip oraya geçen arkadaşlarımın çoğu wowda 1.6k rating civarı oynayıp geri kalan vakitlerde pve yapan adamlardı zaten. Bende yıllar önce KO oyuncusuydum aylık sıralamaya girmek için np kasmanın bowl dönüp orda boss kovalamanın pvpdeki yeri ayrıydı ama hiç bi zaman gidipde lvl kasan adamları kesip zevk almadım (yapmadım demedim zevk almadım dedim ) Benimde oyunda önemli verdiğim tek şey pvpdir hatta Thrallın şaman olduğunu oyuna başladıktan 2 yıl sonra öğrenmiştim okadar ilgisizim yani Okadar pvpyi seviyorsan ve başarılı olduğunu düşünüyorsan WoW'da daha çok şey bulabilirsin diye düşünüyorum

• abi neden anlatamıyorum :D wowun pvpsi kotu demiyorum l2 nin pvpsi beni daha cok cekiyoryaziyorum her mesajda bilerek mi yapionuz
  • Sana birsey diyen olmadiki l2 icin soylendi sen nedense kendini savunmaya cektin. Zaten tek problem bu. Bir ustteki arkadasta sahsina degil oyuna diyor tum mesajlarimda belirtmeme ragmen anlatamadim. Endgame pvp de wow ve gw bir numara. L2 yeterli gorunmuyorki buda oyuncu sayisindan belli. Begenen l2 oynar ona itiraz etmek kimsenin haddi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 6 Aralık 2011; 16:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Sana birsey diyen olmadiki l2 icin soylendi sen nedense kendini savunmaya cektin. Zaten tek problem bu. Bir ustteki arkadasta sahsina degil oyuna diyor tum mesajlarimda belirtmeme ragmen anlatamadim. Endgame pvp de wow ve gw bir numara. L2 yeterli gorunmuyorki buda oyuncu sayisindan belli. Begenen l2 oynar ona itiraz etmek kimsenin haddi degil.

abi bana nasi bişe dememiş üsteki arkadas @ mert1905x yazip sen söyle oynarsan bu ratigin direk beni konusuyor işte beni söylememk demek direk l2 demesi lazm direk bana yaziyor senin dedgn gibi wowun pvpsi kötu ise diyor

Pvp de l2 1 numara wow 2 l2nin oyuncus sayisi gw nin 4 5 katından fazladir. Oyuncu sayisi pvp nin iyilgini gösterse ko 1numaralı pvp metin 2 2numaralı olurdu.Bunlar zaten gereksiz yorumlar hocam buna dünyada kimse karar veremez kimne göre en game l2 der kimi wow der kimi metin 2 der kimi cabal der kimi rf der bunlar degişir.begenen wow oynar isteyen l2 oynar

• Senin nickini kullanmışta ne demiş insanlar hep birbirlerine yazmıyormu forumlarda? Sende çok komik bir savunma mekanizması var, muhtemelen ileriki yaşlarında bu yazılarını okusan çok güleceksin o yüzden fazla üstüne gitmek istemiyorum.. Evet arkadaş benim gibi hata edip senden alıntı yapmış.. 2.2k oynasaydın fikrin değişir demiş, yanlış anlaşılmalara karşı gibi smile ler eklemiş ve doğruda söylüyor o ratinge gelince wow daki pvp o kadar değişiyor ki bunu yaşamazsan anlamazsın o zaman diğer oyunlar ile karşılaştırmayı önemsemezsin herhalde.. İnan profesore götürsek arkadaşın yazısında hakaret bulamaz. Gurur yaptın ama neye yaptın anlayan biri varsa (senin dışında) açıklasın

Neyse dediğim gibi bu konuyu ileride açtığında çok gülersin benim söylediklerimde içim rahat.. Yazıyı yazarken dua ediyorum biri bana yazmasa da şu konuya girmek zorunda kalmasam diye..

Herkeze iyi oyunlar..

• abi bence sende bu yazdıklarına cok guleceksin cunku komik savunma yok cunku ortada savunma yok adam diyor abi wow da 2.2k rating yapinca farklı pvp yaparsin dio bende diorum ki l2dede oseviyeye gelirsen oda farklı birşey oluyor burda komiklik yok. diyorumda sizde l2 anlyamazsınız ama siz ezmeye calısıyorsunuz. sanki l2 15 yıl oynadınız son seviye pvp yaptiniz wow dada aynisini yaptniz wow agir basti yok ki böyle birşey.burda yazan 10kişide n9 u hic l2 grmems wowun su rating de pvp si söyle böyle dio e biz öyle böyle demiozki zaten Sen okumadıgın icin önceki yazilari havadan sallıyorusn ben o arkadasin degil kimsenin yazınsa ne gurur yapacam forum bura dedgin gibi işte istedgim gibi cevap veririm konu basından sonuna yazılanlar benm yazılarımın alıntısı yani 1kere yapilan birşey degil e bana alıntı yapio birşey diyorsa ahmet gelip yazmıcak demi ben yazicam

Anlamak istediginiz kısım su dionki adama nie yazdın korumaya gecitin basit adam diyorki senin dedgigin gibi wowun pvp si KÖTU DEGİL bende diyorum abi ben ölye birşey demedim ne yapayim yani evet abi demedim amasen diyosun burada kendim demedgm şeyi dedim mi diyim neyse bunlara takılma hocam cevap yazdgım arkadaslar hoş muhabbet bu uzatmana gerek varmı o bu diye wow bolumnde l2 cıkacak degilya 1. +cıksa nolur l2 1. cıkmasa nolur isteyen istedgne gider.
    Sana birsey diyen olmadiki l2 icin soylendi sen nedense kendini savunmaya cektin.

bu lafını aynisi bende diyorum size birşey diyen olmadıki wow icin söylendi siz birden savunmaya gecitiniz su ratng geldinmi bunu yaptnmi die ben sanki gelmişim abi ben wowda pvp end game oldum ama l2 daha iyi demişin gibi bir algı yaratip üstüme geldiniz ama tutmadi.Dedigim gibi wow bolumu bura nekadar yazsam boş ben ne kızarım ne gurur yaparim burda yazılanlari gülüp gecioz işte

Yaş mevzusundada bunu bana söylemen icin yaklasık bir 35 -40 yasında olman lazım eger öyle isen eywBence uzatmayalım daha ama bendekide şeytan huyu işte buraya yazilsin 50 yıl yazarm cevap kötu bir huy kabul ediyorum ama egleniyorum tartişrken

• 2 oyunu da biliyorum , lise çağlarımdayken oynuyordum üniversitede ise ders sıklığından bıraktığım bir oyundur Lineage 2 , oyuna C4 halindeyken başlamıştım ve çoğu arkadaşın Lineage2 fotoğrafı paylaştığını gördüm ama hepsi very low da. Benim evimde ki pc de 16xAA da çekilmiş ss leri atabilseydim size o zaman görürdünüz çevre ve yer kalitesini. Çünkü o fotoğraflar eskiden benimde bilgisayarım kötü iken yaptığım etrafı kötüleştir karakter güzel görünsün mantığıydı ki öyle. Oyunun c4 ü 5 GB iken diğer sürümleri sizce kaç gb dır bir araştırın. Fanboy falan değilim ama Lineage 2 de kale aldığımda olmuştu deli gibi sabahladığımda ve her karakterin kendine has oynanış biçimi vardır ve savaşı ; strateji, tecrübe , mantık , gruplaşma , dayanışma her ne varsa sayamadığım bir arada bulunduran şeydir ki oyunda fiziksel etkilerde var. Örneğin suya girdiğiniz nefessiz kalıp karakteriniz boğulmaya başlardan tutun ki bunlar C4 de bile vardı , Slow yediğinizde karakter statüsü diye kocaman bir sayfa açarsınız orada yazar o anki hızınız , karakterin vuruş yansıtması , defans , büyü defansı , kritik vurma ve daha sayamadığım şeyler. Düğün dernek bile olur kendinize ait clanhall dediğiniz yerde isterseniz TheSims gibi bile oynayabilirsiniz bu oyunu. Haritası o kadar geniş ve detaylıdır ki eminim 2 yıl sadece gezmeye ayırsan inemediğin derinlikler bulursun ben denedim çünkü kitli kapılar ardında neler neler var oluyor ya da ilginç bölgelere gelip bu ne ya dediğiniz şeyler oyun içi müzikleri hele , her an için her atmosfer için sizi gerçekçiliğe sürükleyen müzikleri vardır. Şimdi grafik için mi online oyun oynuyorsunuz derseniz evet. Sonuçta bu oyunların mantığı seni o an orda hissettirip savaşma azmi kazandırıp savaşmanı sağlamak değil mi ? ben o karakteri yaşayamazsam karşımda 64 Mb ekran kartı dönemlerinde ki o oyunların grafikleri varsa ne yapayım o oyunu diyebilirim ki KO oynarken L2 yi tanıdım ve ağzım açık bir şekilde koşa koşa geçtim bu oyuna. En zor savaş sistemi Lineage 2 dedir bence de çünkü wow u da biliyorum , fakat siz oyunda ki her kaleyi aynı mı sanıyorsunuz coğrafi etkisi var stratejisi var, runeden içeri girene kadar akla karayı seçersiniz arka girişlerimi tutsam önümü . Age of empire'da her adamı ayrı ayrı yönetmek hatta yönetemeyip her birinin gerçek olması yani gerçekten savaş var ortada karşı tarafın buflarından itemlerinden haberiniz bile yok ne tür takıları var. 20 kişi gelir 50 kişinin karşısına yarar geçer sizi kala kalırsınız yada ilginç bir taktik bir strateji ile gelir. Skiller demiş bir arkadaş sen aç bir Lineage 2 hangi karakterin skilleri aynı söyle bana özür dilerim. Her karakterde farklı skiller farklı tecrübeler ister her biri birbirine bağlıdır ama ve dengelidir de ki oynayan arkadaşlar bilirler Orcların büyücüsü olan karakterlerin skill sayfasını açsan 2 sayfa ve her biri işe yarıyor her biri bir karakterin antisini içeriyor. Sen titan ile bu karakter orcların kılıç kullanan karakteridir. Titan ile pvp yap seni kaça kaça keserler evet deli olursun ama bir savaşa gir işte orda işler değişir. Bir tank seni kendine çekiyorsa arkanda da titan varsa öyleyse TO Village. Hatam olabilir yazılarımda ama açıkçası WOW hikayesi olarak evet ama Lineage2 dede hikaye vardır çok merak ediyorsanız açın youtubeye direk bodozlama Lineage 2 yazın orda kendine ait hikayesinin videoları vardır oyunun eminim ki bulacaksınız. Grafik ve savaşma sanatı olarak üstün gelen tek oyundur bence Lineage 2 aksiyon dolu anlardan korku , klavye kırma hissi hepsini verir size.

• İyi hort olmuş, wowla kıyaslanmayan tek oyun hello kitty adventure island kaldı sanırım bu forumda, her seferinde de oyuna yeni başlayacak olanların tercihi ücreti dışında wow oldu.
  • Bu hangi kafanın hortuysa bizde ondan hortlamak istiyoruz
  • Sorry sir, I have to say this. Your argument is invalid
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

İyi hort olmuş, wowla kıyaslanmayan tek oyun hello kitty adventure island kaldı sanırım bu forumda, her seferinde de oyuna yeni başlayacak olanların tercihi ücreti dışında wow oldu.

Bide grafiklerini beğenmiyorlar ya çözemiyorum yıllarca Warcrarft 3 oynayıp mali nedenlerden ötürü anca catada başlayabilmiş biri olarak bayılmıştım. Blizz grafikten anlamıyormuda böyle yapmış? tabiki hayır Warcraft atmosferini korumak için. Eski Warcraft oyunlarını bilmeden, loreu bilmeden, rp ne demek bilmeden fps gibi oynarsan grafikleri yadırgamak normal sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 30 Mart 2013; 20:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

İyi hort olmuş, wowla kıyaslanmayan tek oyun hello kitty adventure island kaldı sanırım bu forumda, her seferinde de oyuna yeni başlayacak olanların tercihi ücreti dışında wow oldu.

Bide grafiklerini beğenmiyorlar ya çözemiyorum yıllarca Warcrarft 3 oynayıp mali nedenlerden ötürü anca catada başlayabilmiş biri olarak bayılmıştım. Blizz grafikten anlamıyormuda böyle yapmış? tabiki hayır Warcraft atmosferini korumak için. Eski Warcraft oyunlarını bilmeden, loreu bilmeden, rp ne demek bilmeden fps gibi oynarsan grafikleri yadırgamak normal sanırım...

Gerçi bi ara modellemeleri güncelleyeceklerdi ne oldu ona?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

quote:

Gerçi bi ara modellemeleri güncelleyeceklerdi ne oldu ona?

Retexture yaptılar diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.