Şimdi Ara

Wow Mu Lineage 2 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
13.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Genesis.

İkisini de uzun süre oynadım.Biri 24 gb,biri 4 gb,birinin yıllardır bilgisayar oyunları,kitapları,dergileri vsvs çıktı,diğeri sadece oyun.Diğerinin sayfalar dolusu tarihi,lore'u var,diğerinde hikaye yok bile.WoW ile L2 karşılaştırmak bile yanlış olur,WoW çok çok daha iyi bir oyun.Ama L2'de WoW'dan sonra en iyi ve en zevkli MMORPG'dur bana göre.

ne yani şimdi insanlar hikayesi var diyemi oynuyor wowu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cairne

Linage 2 güzel bir oyun ancak wowla yarışamaz.Yine de şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en iyi müzikler l2'nindir. 2006dan beri wow oynamama rağmen hala arada sırada Lineage oynarım.

Kesinlikle katılıyorum.Mükemmel müzikleri vardı

Hatta Dragon Hatchling questlerini yaparken hunters villagedaki müziği dinlemek için oturduğumu bilirim saatlerce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 29 Nisan 2011; 16:57:44 >

• Hatta oyun o kadar atmosfere sokuyordu ki dediğin gibi olan görevleri yaparken şehirler arası teleport kullanmayıp aradaki dağları bayırları kendi isteğimle yürüdüğüm zamanlar oluyordu
  • KO bence
  • Burasi wowcu formu kardesim bosa nefes tuketme burda.

Burda wowla ilgili soru sorsan bile dalga gecerler. Ama kabul edilmesi gereken seyler var.
    Ben l2 yi cok uzun yillar oynadim suanda wow oynuyorum ikisinide iyi biliyorum.
    Grafik
    Muzik
    Geniş rahat ve her an pvp imkani
    Free olarak orjinale cok yakin hatasiz serverlar olmasi vs.

Nc softun en buyuk ekisigi ilk basta free serverlarin onune gecememesi. Oyun cok tutuldu fakat bedavasi varken kimse para vermek istemedi ve zamanla coluk cocuk oyunu sanildi. Ben l2 de pvp yaparken aldigim zevki suanda wowdan alamiyorum. Quest yaparken ki o muzikler o atmosfer yok wowda.

Ama kesin bir sonuc varki wow daha kaliteli bir oyun bunun sebebide genel olarak parali olmasi. Eee nekadar sermaye okadar kalite sonucta.

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Wow Mu Lineage 2 mi ?

Wow Mu Lineage 2 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 4 Mayıs 2011; 18:16:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x
    3.sü hikayesi tabiki var Oath of Blood olarak bakarsanz bulursunz ama cok cok az wow la yarısamaz.Bunun nedeni cok basit wow daha cok tutulması l2 de wow etkisi yaratsa idi onada yuzlerce hikaye dergi vsvs cikardi.

Ben bu dediğine katılmıyorum. World of Warcraft'ın hikayesinin geniş olmasının WoWun çok tutulmasıyla alakası yok. Böyle birşey demek Warcraft'a hakaret gibi geliyor bana. Bu oyunun Warcraft 1 den beri gelen hikayesi var. Hatta öyle iyi bir derece de ki bence çoğu günümüz dizisi, sineması, hikayesi, romanı Warcraft'a yaklaşamıyor. Sizin şu an çok sevdiğiniz WoW, Warcraft III- the Frozen Throne'un devamıdır. Ve bunu da çok güzel yaptılar, bunu da inkar etmiyorum. Sen bugün hala Undercity'e girdiğinde yere düşmüş çanın orada duvarda yankılanan çan seslerini, aradaki yolda yerde gül yapraklarını, odanın içinde de yerde Kral Terenas'ın kanını, duvarlarda da Arthas'la olan konuşmasının yankılarını duyabiliyorsan, demek ki bu işi güzel yapmışlardır. Oyunu daha da güzelleştiren şeyler bunlar zaten.

Her neyse, konunun dışarısına çıkıyorum yavaştan. Demek istediğim, Warcraft'ın hikayesi her zaman çok iyiydi, bunun World of Warcraft'ın çok tutmasıyla alakası yok.

Konuyla ilgili olarak L2 hakkında bir bilgim olmadığından yorum yapmayacağım. Sadece bu yazanı okuyunca kendimi tutamayıp cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 4 Mayıs 2011; 18:41:23 >

• Bu grafikler mi wowdan iyi. Metin2'nin grafiklerinden pek farkı yok arkadaşlar kusra bakmayın da...
  • Koydugun video cok eski ve dandiq bir pc'den kaydedilmis. Bide buna bak istersen.

İzler sag alt koseyi 720p HD yapmayida unutma!

http://www.youtube.com/watch?v=zgrZpUBFnlM
  • Niye grafikler savaşına dönmüşki tartışma,oyunda genelde insanlar grafiklerden önce zevki olup olmadığına bakıyor genelde,wow ve l2 oynamış biri olarak bence wow daha ağır basıyor belkide oyunlarda seneryoya öncelik verdiğimdendir belkide druidi sevdiğimdendir,hani şu an wowu sırf bu yüzden seviyorum diyemeyeceğim.Genel olarak dünyada wow daha ağır basar ama asıl soru acaba sen o genelin zevklerine oyuyormusun?(bkz:demek akalında dinleniyor )bunlar göreceli kavramlar olduğundan her türlü cevap alabilirsiniz,pandoranın kutusunu açmak gibi bişi wow mu lineage mi diye sormak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Inside

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

İkisini de uzun süre oynadım.Biri 24 gb,biri 4 gb,birinin yıllardır bilgisayar oyunları,kitapları,dergileri vsvs çıktı,diğeri sadece oyun.Diğerinin sayfalar dolusu tarihi,lore'u var,diğerinde hikaye yok bile.WoW ile L2 karşılaştırmak bile yanlış olur,WoW çok çok daha iyi bir oyun.Ama L2'de WoW'dan sonra en iyi ve en zevkli MMORPG'dur bana göre.

ne yani şimdi insanlar hikayesi var diyemi oynuyor wowu ?

Oyuna baslatan etmenlerden biridir hikaya en azindan beni conana baslatmisti ama ne yazikki oyun sarmadi. Oyunu oynatan sebepler cok daha baskadir diye dusunuyorum belki sosyoloji uzmanlariyla beraber hazirliyolardir contentleri

• hiç kimse bana dandirik asian mmorpglerini wowla yarıştırmasın

yarıştıran fanboydur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

hiç kimse bana dandirik asian mmorpglerini wowla yarıştırmasın

yarıştıran fanboydur

Sen bi LotrO oynada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

hiç kimse bana dandirik asian mmorpglerini wowla yarıştırmasın

yarıştıran fanboydur

dandirik asian mmopr si l2 ?

PANDA POWER

• Gınayt 4eva agaSSS

• l2 fena kastırıyormuş galiba eskiden öyle duymuştum grind fest falanmış galiba.
  • Hala Wowun grafiklerine çocuksu çizgifilmi gibi o ne be diyenler var ya...
  • wowun pvpsi kötü diyen adam mauslamı basıyo skillere acaba :D
  • L2 oyununu bu kadar öven arkadaşlar acaba şimdi neden devam etmiyorlar ?
  • wow u bıraktıktan sonra foruma uzun sure ara vermiştim söyle bir baktımda yeni arkadaslar gelmiş bizim zamanımızda wow knight online tartısması
    vardı tam bir kısır döngüye dönmüştü olay şimdide line age2 wow muhabbetimi basladı bırakın bunları arkadaslar herkes keyfine göre takılsın oynasın
    sonucta ölümlü dünya degilmi
  • @BloodThief

Çok doğru yazmışsın.Herkezin oynadığı oyun kendine ya ne gerek var böyle aksiyonlara.Aynı şekilde zamanında WoW vs Aion i, LoL vs Hon tartışmaları döndü durdu...Boşverin isteyeen istediği oyunu oynar zevk meselesi bu...İkiside köklü , farklı çevrelere hitab eden belli bir kitlesi olan oyunlar.Boşa kürek sallamış olursunuz burda böyle tartışarak.Bir yere gelemezsiniz yani...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.