Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doppelgangbanger adlı arkadaş ile ikili tartışmaya girmemenizi öneriyorum. Arkadaş kendisi diyor benim zevkim böyledir diye. Bir başka WoW oyuncusuna hakaret edebilecek kadar ilerliyor. Sonrasında ise "Aynaya bak, burası sanal ortam" falan diyerek oynadığı oyunun seviyesini belirtiyor. Ben sizin yerinizde olsam susar ve "K.O çok süper oyun aga" derdim, liselilerin birbirlerine söylediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prestige

Doppelgangbanger adlı arkadaş ile ikili tartışmaya girmemenizi öneriyorum. Arkadaş kendisi diyor benim zevkim böyledir diye. Bir başka WoW oyuncusuna hakaret edebilecek kadar ilerliyor. Sonrasında ise "Aynaya bak, burası sanal ortam" falan diyerek oynadığı oyunun seviyesini belirtiyor. Ben sizin yerinizde olsam susar ve "K.O çok süper oyun aga" derdim, liselilerin birbirlerine söylediği gibi

Bak bakalım önceki yazılara kim kime ne kadar hakaret etmiş. Düzgün üslûp kullanmazsan sana hak ettiğin şekilde hitap ederim.
  • Ahahahah adamlar devil may cry konusunda kratos dante kapıştırmış. Ve bunu çok ciddiye alarak yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ahahahah adamlar devil may cry konusunda kratos dante kapıştırmış. Ve bunu çok ciddiye alarak yapmışlar.

Hiç sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ahahahah adamlar devil may cry konusunda kratos dante kapıştırmış. Ve bunu çok ciddiye alarak yapmışlar.

Zaten size kalsa kimse hiçbir konuda düşünmeyecek, tartışmayacak. Tartışma dediğin ciddi olduğu zaman yararlıdır. Ciddi olmayan tartışmaların kimseye hiçbir faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Mart 2011; 1:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Bırakın şurda WOW'u övüp durmayın, sonra başlamaya karar verecekler Çoluk çocukla uğraşıcaz. Wow berbat bir oyun, oynamayın millet!

İmzayı kaldır da biraz inansınlar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: The Prestige

Doppelgangbanger adlı arkadaş ile ikili tartışmaya girmemenizi öneriyorum. Arkadaş kendisi diyor benim zevkim böyledir diye. Bir başka WoW oyuncusuna hakaret edebilecek kadar ilerliyor. Sonrasında ise "Aynaya bak, burası sanal ortam" falan diyerek oynadığı oyunun seviyesini belirtiyor. Ben sizin yerinizde olsam susar ve "K.O çok süper oyun aga" derdim, liselilerin birbirlerine söylediği gibi

Bak bakalım önceki yazılara kim kime ne kadar hakaret etmiş. Düzgün üslûp kullanmazsan sana hak ettiğin şekilde hitap ederim.

Arkadaşlar -en azından bir kısmı- K.O'nun gerçeklerinden bahsetmiş (Bot-Hile-Küfür...) Diğer bir kısımda bu sebepten dolayı saçma-gereksiz-ikokullu işi filan demiş. Ki bu üç madde bile buna yeter. Yanlışmıyım? Haklı olduğunuz konu zevklerin değişmeyeceği. Fakat o kadar uzatmışsınız ki haklı olduğunuz konu bile görülmüyor artık. O arkadaşların yaptığı Fanboyluk kadar sizinki de yok değil malesef

• Doppelgangbanger yanına bilr yaklaşmayın ne sinir kalır nede stres.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanat12

Bana göre dante kratosu yenebilecek güce sahip. yenemese bile kratos danteyi asla öldüremezzz.. biri demişki kratos dantenin kafasını koparsın bakalım nası ölmüyo diye saçma sapan bi cümle kurmuş düşüncesizce.. ; dantenin eli armutmu topluyo arkadaşım. dante kafasını koparttıracak kadar güçsüz mü? bu kadar küçük mü görüyosunuz danteyi.. ben belki dante fanı olabıilirim. ama sizde kratos fanısınız. öyle olmasanız danteyi aşağılayacak cümleler kurup kendinizi küçültmezdiniz.. size sadece gülüyorum. gowuda oynadım dmc yide oynadım. dante sinirlenmediği halde rahat rahat bu kadar güçlü olabiliyosa. kratosta dana gibi sinirlendiği halde bu kadar güçlü olabiliyosa.. dante sınırlenınce ne olur cok merak edıyorum

Sana göresi bana göresi yok bu işin. Hiçbirimiz hangi karakterin daha güçlü olduğuna karar veremeyiz ve kendi görüşlerimiz hangi karakterin daha güçlü olduğunu belirleyemez. İki karakterin de güçleri belli. Belli olan şeye bakarak yorum yapmak gerek. Evet, güçsüz. Biz Dante'yi küçük görmüyoruz da, siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz Dante'yi. Ben Kratos fanı değilim bu bir, Dante en sevdiğim karakterdir bu da iki. Biz Dante'yi aşağılamıyoruz. Siz Dante'yi Kratosla kıyaslayabilecek kadar kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Kratos zaten sinirli bir karakter, yeterince saldırgan fakat bu iş sinire bakmıyor. Güçlerin denk olması gerek. Dante de Kratos'un dengi değil. Dante DT'yi kullanırsa ne olur bilemeyiz. Dante'nin DT halindeki gücünü görmedik. Fakat DT'siz Kratosla baş edemeyeceği kesin.

Hocam bune ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 18 Ocak 2011; 16:33:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Doppelgangbanger yanına bilr yaklaşmayın ne sinir kalır nede stres.

Senin gibi cahil insanlar yanıma yaklaşmasın zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

quote:

Bana göre dante kratosu yenebilecek güce sahip. yenemese bile kratos danteyi asla öldüremezzz.. biri demişki kratos dantenin kafasını koparsın bakalım nası ölmüyo diye saçma sapan bi cümle kurmuş düşüncesizce.. ; dantenin eli armutmu topluyo arkadaşım. dante kafasını koparttıracak kadar güçsüz mü? bu kadar küçük mü görüyosunuz danteyi.. ben belki dante fanı olabıilirim. ama sizde kratos fanısınız. öyle olmasanız danteyi aşağılayacak cümleler kurup kendinizi küçültmezdiniz.. size sadece gülüyorum. gowuda oynadım dmc yide oynadım. dante sinirlenmediği halde rahat rahat bu kadar güçlü olabiliyosa. kratosta dana gibi sinirlendiği halde bu kadar güçlü olabiliyosa.. dante sınırlenınce ne olur cok merak edıyorum

Sana göresi bana göresi yok bu işin. Hiçbirimiz hangi karakterin daha güçlü olduğuna karar veremeyiz ve kendi görüşlerimiz hangi karakterin daha güçlü olduğunu belirleyemez. İki karakterin de güçleri belli. Belli olan şeye bakarak yorum yapmak gerek. Evet, güçsüz. Biz Dante'yi küçük görmüyoruz da, siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz Dante'yi. Ben Kratos fanı değilim bu bir, Dante en sevdiğim karakterdir bu da iki. Biz Dante'yi aşağılamıyoruz. Siz Dante'yi Kratosla kıyaslayabilecek kadar kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Kratos zaten sinirli bir karakter, yeterince saldırgan fakat bu iş sinire bakmıyor. Güçlerin denk olması gerek. Dante de Kratos'un dengi değil. Dante DT'yi kullanırsa ne olur bilemeyiz. Dante'nin DT halindeki gücünü görmedik. Fakat DT'siz Kratosla baş edemeyeceği kesin.

Hocam bune ya

Beğendin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 26 Şubat 2011; 2:01:41 >

• Dante ile Captain Price ı kapıştırırlar yakında konuda hiç şaşırmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Doppelgangbanger yanına bilr yaklaşmayın ne sinir kalır nede stres.

Sen hiç konuşma. Git kendini geliştir öyle gel.

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

quote:

Hocam bune ya

Beğendin mi?

QhqnQA bHeNNcCE NeRRRoo tEeqq attAArr kItrreEYtossaAa

• Kardeş wow Word Of Warcarft Online oyun ayda 29tl (dolara bağlı değişir)Bide şu var yeni sürüm geldiğinde gidip cd sini alıyosun(sanırım150 tl civarı)Ama sana oyunda parayla alabileceğin çok az şey kalıyor bence oynamaya değer bi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Dante ile Captain Price ı kapıştırırlar yakında konuda hiç şaşırmam

hepimize gömer valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Dante ile Captain Price ı kapıştırırlar yakında konuda hiç şaşırmam

Yaparlar valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

Kardeş wow Word Of Warcarft Online oyun ayda 29tl (dolara bağlı değişir)Bide şu var yeni sürüm geldiğinde gidip cd sini alıyosun(sanırım150 tl civarı)Ama sana oyunda parayla alabileceğin çok az şey kalıyor bence oynamaya değer bi oyun.

Oyun içi gerçek parayla alınabilecek şeyler yok ki zaten Wow'da.

150 lira biraz fazla kaçtı bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 18 Ocak 2011; 16:47:55 >

• knight online oyununun clienti kadar world of warcrafta patch geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Kardeş wow Word Of Warcarft Online oyun ayda 29tl (dolara bağlı değişir)Bide şu var yeni sürüm geldiğinde gidip cd sini alıyosun(sanırım150 tl civarı)Ama sana oyunda parayla alabileceğin çok az şey kalıyor bence oynamaya değer bi oyun.

bi daha bak istersen..

http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:5,c:33

• Kim ne derse desin Knight Online eskisi gibi değil artık. Knight Online artık weledlerin elinde eski playerlar kalmışmı Knight'ta gidin bakın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

bi daha bak istersen..

http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:5,c:33

mount veya pet onlar da zaten. Demek istediğim oyunun dinamiğini etkilemiyor bunlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.