Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shotufuk

quote:

Orijinalden alıntı: YouuRoocK

quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

Ozaman knight a baslasınlar?kucucuk cocuk biriktirdigi parayla gidip item dizip kral oluyor?Size birsey solıyeyım piyasadaki en duzgun online oyun Wow dur.Sonra warhammer ve age of conan geliyor

Lotro yu denemediniz mi (:

Sağda solda lotro ismini dillendirmeyiniz.
    Zaten F2P ile yüzlerce Türk geldi.
    Bree'de kanka o at kaç basıyor diye pm atıyorlar paso.
    Bırakın aramızda sır olsun.

Zaten bu oyuna başlayanların çoğu sonra sıkılır.Yani o dediğin kişiler oyunu 1 haftaya falan bırakırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

wow aslında blizzardın pazarlama yönünden ne kadar usta olduğunun kanıtıdır.aslında world of warcraft farklı oyunların senaryolarının birleştirilmesiyle ortaya çıkmıştır.ama blizzard bunu o kadar güzel yaparki anlayamazsınız,anlasanızda ihtimal vermezsiniz.oyun efektleri diğer online oyunlardan (knight,metin 2 vb free oyunlardan bahsediyorum) kat kat daha iyidir.oynarken bende elime baltayı alsamda dalsam şu evrene dersiniz çünkü göze hoş gelir herşey.zaman zaman hortlayan speed hack dışında hilesi yoktur ha o zaman hemen hile mefta edilir bu işle ilgilenen abiler tarafından.evren epey geniştir ve kapı kullanmadan gidersin her yere (outland hariç.ayrıca çok uzun mesafelerde ufak yüklemeler oluyor o kadar.) bunun dışında hem gökyüzü hemde denizin altı oyun alanındadır,item sayısı fazladır,binek sayısı fazladır,çocuk ve çocuk ruhlular yok denecek kadar azdır,karakterlerin çizimleri karizmadır,serbest tasarım yapabilirsin diğer oyunlardaki gibi sadece renk yada kıyafet değişmez ve sayamadığım bir yığın olumlu özellik vardır.ayrıca bir arkadaş ortamında herkes knight,metin2 flan oynuyorken senin wow oynaman ayrı bir hava katar.kısacası güzel oyundur.

iyi güldüm

Fanboy çatışması olmuş konu isteyen istediğini oynasın amma uzattınız şu an piyasada wow üstün ama vanilla zamanından beri oynayanlar için wow bitmiştir çoğu star wars old republic bekliyor wotlk ile başlayanlara güzel çünkü onlar öncesini bilmez ama biliyormuş gibi davranırlar

• Konuyu görünce ilk aklıma gelen şey : Dopplegangbanger
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

WoW'un PvP'si mi güzel? Bir git Allah aşkına, WoW PvP sistemli değil bir kere. WoW'un PvP'si berbat o kadar diyorum. Bunun oyunu çözmekle falan alâkası yok, az bir şey oynayınca anlıyorsun hemen.

quote:

Warhammer'a bakmanı öneririm. WoW'la aynı tarzda, PvP sistemine dayalı bir oyun.

ne içmiş lan bu

Limonlu soda içtim. İster misin?

quote:

Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

wow aslında blizzardın pazarlama yönünden ne kadar usta olduğunun kanıtıdır.aslında world of warcraft farklı oyunların senaryolarının birleştirilmesiyle ortaya çıkmıştır.ama blizzard bunu o kadar güzel yaparki anlayamazsınız,anlasanızda ihtimal vermezsiniz.oyun efektleri diğer online oyunlardan (knight,metin 2 vb free oyunlardan bahsediyorum) kat kat daha iyidir.oynarken bende elime baltayı alsamda dalsam şu evrene dersiniz çünkü göze hoş gelir herşey.zaman zaman hortlayan speed hack dışında hilesi yoktur ha o zaman hemen hile mefta edilir bu işle ilgilenen abiler tarafından.evren epey geniştir ve kapı kullanmadan gidersin her yere (outland hariç.ayrıca çok uzun mesafelerde ufak yüklemeler oluyor o kadar.) bunun dışında hem gökyüzü hemde denizin altı oyun alanındadır,item sayısı fazladır,binek sayısı fazladır,çocuk ve çocuk ruhlular yok denecek kadar azdır,karakterlerin çizimleri karizmadır,serbest tasarım yapabilirsin diğer oyunlardaki gibi sadece renk yada kıyafet değişmez ve sayamadığım bir yığın olumlu özellik vardır.ayrıca bir arkadaş ortamında herkes knight,metin2 flan oynuyorken senin wow oynaman ayrı bir hava katar.kısacası güzel oyundur.

Güzel analiz olmuş. Demek bu yüzden seviliyor WoW.
    quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Konuyu görünce ilk aklıma gelen şey : Dopplegangbanger

Düzgün yazmamışsın ama, unutulmazlardanımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 17 Haziran 2011; 15:57:21 >

• Ultima vardı zamanında. GM mage kasardık. Bebelere sinirlenince gider elementer lerle mezarlık basar milleti oyundan soğuturduk. Admin hepimizi bi yere çeker sorununuz ne sizin derdi. Fiko herif şifreleri değiştirip 1 hafta sonra tekrar aynı şifrelerle oyuna girersiniz der oyundan atar şifreleri değiştirirdi. 1 hafta sosyaliğimizi yaşayıp oyuna geri dönerdik. O değil de bankanın üzerine çıkmak yeni moda olmuştu. O zamanlarda banka üstüne çıkıpta milletin üzerine elementer salmak o kadar zevkliydi ki. Guardlar bilem çıkamıyordu bankanın üzerine. Çok bebeyi oyundan soğutmuşuzdur bu sayede. Hizmet ettik diğerlerine Lag azalttık
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Ultima vardı zamanında. GM mage kasardık. Bebelere sinirlenince gider elementer lerle mezarlık basar milleti oyundan soğuturduk. Admin hepimizi bi yere çeker sorununuz ne sizin derdi. Fiko herif şifreleri değiştirip 1 hafta sonra tekrar aynı şifrelerle oyuna girersiniz der oyundan atar şifreleri değiştirirdi. 1 hafta sosyaliğimizi yaşayıp oyuna geri dönerdik. O değil de bankanın üzerine çıkmak yeni moda olmuştu. O zamanlarda banka üstüne çıkıpta milletin üzerine elementer salmak o kadar zevkliydi ki. Guardlar bilem çıkamıyordu bankanın üzerine. Çok bebeyi oyundan soğutmuşuzdur bu sayede. Hizmet ettik diğerlerine Lag azalttık

Herkes kendi oyununu anlatıyor. Yalnız ben oynayamamıştım UO, haritası çok karışıktı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.