Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

Kardeş wow Word Of Warcarft Online oyun ayda 29tl (dolara bağlı değişir)Bide şu var yeni sürüm geldiğinde gidip cd sini alıyosun(sanırım150 tl civarı)Ama sana oyunda parayla alabileceğin çok az şey kalıyor bence oynamaya değer bi oyun.

Oyun içi gerçek parayla alınabilecek şeyler yok ki zaten Wow'da.

150 lira biraz fazla kaçtı bu arada.

bi daha bak istersen..

http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:5,c:33

mount veya pet onlar da zaten. Demek istediğim oyunun dinamiğini etkilemiyor bunlar.

ne farkeder bir kaç sene önce bunlar yoktu ama blizz işi iyice maddi yöne vurdu bu tür şeyler oldu..wow artık yavaş yavaş bazı f2p oyunların özelliklerini almaya başladı sırf achiv ve rep kasmak için oyun başında çok zaman harcamak gerekiyor pve pvp için ayrı gear lazım ona ayrı zaman vs.. o eski ihtişamı yok artık.

• @Doppelgangbanger

Şu konunun başlığını bir kere oku ve defol buradan. Senin gibiler yüzünden zaten Knayt oynamaya tenezzül bile etmedim bu güne kadar. Halime şükrediyorum, Allah Blizzard' dan razı olsun.

Rezil insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havenless -- 18 Ocak 2011; 22:19:12 >
  • kural 1: asla knight online oynayanlarla wow hakkında tartışmayın.
    kural 2: asla knight online gibi bir oyunla wowu kıyaslamaya kalkmayın.
  • Doppelgangbanger bi kafanı duvara vursana arkadaşım belki tahtalar yerine oturur.
  • 1 aydır wowa girmiyorum (3-4 senedir oynuyorum) wowda 2 çeşit player vardır.

1)Item için çıldıranlar (Bunlar K.O cuların farklı bi evresi)

2)Lore,warcraft 3,eğlence amacıyla oynayanlar (Bunlar gerçek wow oyuncusu oluyor)

Bu 1. gruptan uzak durursanız sorun yok (Yalnız bu 1. grup bile %80 argo kullanmaz)

Edit:Item elbette önemli ama item için çıldırmaktan bahsediyorum,üstünüze alınmayın raiderler, arenacılar

Edit 2: The Dark Lady watches over you

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 18 Ocak 2011; 20:26:47 >
  • Beyler WoW ' a başlamayı düşünüyorum , satın almam gereken paketler neler acaba söyleyebilirmisiniz ?

birde bu oyunu , baştan ödemeli , ve aylık ücretli olarak biliyorum , yani oyuna başladıktan sonra aylık haricinde ek ücret ödemek istemiyorum , ve oyunda reel para ile alınabilecek item olmasını istemiyorum ,yani herkes eşit olmalı , düşürdüğü itemi kullanabilmeli diyorum.

Bu aradığım özellikler varmı bu oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

Beyler WoW ' a başlamayı düşünüyorum , satın almam gereken paketler neler acaba söyleyebilirmisiniz ?

birde bu oyunu , baştan ödemeli , ve aylık ücretli olarak biliyorum , yani oyuna başladıktan sonra aylık haricinde ek ücret ödemek istemiyorum , ve oyunda reel para ile alınabilecek item olmasını istemiyorum ,yani herkes eşit olmalı , düşürdüğü itemi kullanabilmeli diyorum.

Evet aynen düşündüğün gibi
  • Şu hayatta diğer oyunlara benzemediği gerekçesiyle iki oyuna saygı duyarım.Birincisi Ultima Online ikincisi World Of Warcraft
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Beyler WoW ' a başlamayı düşünüyorum , satın almam gereken paketler neler acaba söyleyebilirmisiniz ?

classic den başlayarak , cataclsym e kadar olan tüm paketleri almalımıyım 85 e kadar rahatça oynamak için , ve bu paketlerin ayrı client'larımı oluyor kurulduğunda ?

• şuna nokta koyalım ..Wow'un tutup lore kısmına laf atılamaz çünkü çok büyük ve güzel işleniyorum burası doğru ayrıca şu an bulunan çoğu mmorpg ya ilham kaynağı oldu o yüzden knightonline silkroad online gibi oyunlarla kıyaslamak komik olur her türlü ezilirsiniz altında...

Ancak oyunculuk yönü şuan iyi değil eski oyuncuların vanilla ve TBC dedikleri zamanlar ile şu anki zamanlar arasında dağlar kadar fark var bunu tutup wotlk ile oyuna başlayan bilemez ki zaten zincirin koptuğu yer wotlk ek paketi..Eski zamanlarda oyuncuların çoğu warcraft evrenine hakim kişilerdi oyunun mekanikleri zordu item almak boss kesmek vs uğraş gerektiren işlerdi ve saygı vardı..sonra bozulmaya başladı ve bu knight gibi oyunlardan bir çok oyuncu gelmeye başladı oyunun yaş aralığı küçüldü ha bu blizzardın işine yaradı çünkü kâr katlanıyordu haliyle öyle oyundan gelen adam öyle olur işin kolayına kaçmak ister hile arar düzenbazlık yapar ayırca lore hakkında bi bilgisi olmadığı için boş boş oynarlar..

son ek paket cataclysm geldi bir nebze düzeldi diyorlar ama tabi gene beklenen olmadı bence..çoğu oyuncu ki bende dahil wotlk ile bıraktı ancak yeni ek paketle dönenler oldu çünkü sonuçta ek paket ile lore kısmında olan bazı önemli olaylar karakterler eklendi ayrıca oyun mekanikleri gene değişti bu yüzden merak ettiler ama büyük ihtimal tekrar hesaplarını donduracaklar..

sonuç olarak wow mmorpgler içinde en iyisi şu an evet gerek lore olarak gerek pve pvp sistemi olarak..bir çok oyuna ilham kaynağı oldu ve çıkanlar onun gölgesinde kaldı.Ancak bu demek değilki kusursuz bi oyun..Oyuna wotlk ile başlayanlar için belki öyle ama daha eskiler için gayet kusurlu ve bırakmaya neden olan hatalarla dolu..

• vay be millet birbirini yemiş hatta arada biri yaşının çocuk olmasına rağmen yok övmeyin başlamasınlar vs vs vs gibi bişiler demiş ko oynadım wow da oynuyorum ikisinide zevk için oynadım ve 2sindende (farklı açılardan iyi oyunlar gibi ko nun önce olduğunu düşünürsek o açıdan iyi) zevk aldım. şimdi wow oynuyorum ama öle dedikleri gibi hardcore değil :D ben mutlu char mutlu :D can sıkıntımı alıyormu boş vaktimde alıyor. yaşam tarzım mı tabiki hayır . yani bunu vakit geçirme eğlence aracı olarak görseniz olmaz mı sidik yarıştırmak bi garip geldi. wow paralı evet adam karşılığını veriyor. ko parasız ama wowdan daha fazla para dönüyor oyunda. birisinde her türlü hile vs var potansiyel bi tehlike (bu bile zevkli) diğerinde birşey olduğu anda adam çözüm sunuyor sana:D. yani herkesin kendi zevkleri var.

not: yani ko ile 1 senesini silip atmış biri olarak ve wowdaysa arkadaşlarım bilmem kaç senesini silip atmış biri olarak oyunların kölesi olmayın dengeyi tutturun derim.
    (sütten dili yanan yoğurdu üflüyerek yer hesabı....)

şunuda eklemeliyim warcraftı ilk oyunundan beri (3 yada 4 disketti o zamandan beri oynarım frozen vs hepsi ile zevkli oyun kusura bakmayın wowdanda zevkli bi oyun hala )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 18 Ocak 2011; 21:16:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gry_tr

vay be millet birbirini yemiş hatta arada biri yaşının çocuk olmasına rağmen yok övmeyin başlamasınlar vs vs vs gibi bişiler demiş ko oynadım wow da oynuyorum ikisinide zevk için oynadım.......

Evet o tarz bir yorum ben yaptım ve 23 yaşındayım.Sence 23=çocuk mudur?
  • quote:

WoW Ne Ya ?

insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

classic den başlayarak , cataclsym e kadar olan tüm paketleri almalımıyım 85 e kadar rahatça oynamak için , ve bu paketlerin ayrı client'larımı oluyor kurulduğunda ?

Evet almalısın.Tek tek alsanda olur..

Claassic al 60 olunca TBC 70 olunca WOTLK 80 oluncada Cata alırsın.Hayır tek client oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Orijinalden alıntı: BerAnGe

Yapılan yorumlarda Requiem Memento Mori hakkında hiç yorum görmedim,bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm.Sevindim çünkü Türk olmaması güzel birşey en azından illegal yollara başvurmuyorlar,üzülüyorum bazen basit bir dil kullanarak muhabbet edecek insan bulamıyorsun.Grafiklerden söz etmek gerekirse mmorpg oyunlarında nadir bulunan grafikler mevcut,bunu 7 sene ko 1.5 sene wow 1 seneye yakın lineage II ve inceleme açısından silkroad,metin2 vb oyunları oynamış biri olarak kendime "evet mmorpg oyunumu buldum" demiş olmamdır.İncelemek isterseniz..Resimler oyun içinde birebirdir.

http://requiem-wiki.org/wiki/Armor_Gallery

Requiem i ilk oynayan türklerdenimdir

62 level charım vardı

oyun p2w pay to win

%100 exp kazanıyorsun reel para sayesinde

Tabiki bu görevlerede etki ediyor görevlerde sınırlı

Kısaca oyuna para veren para vermeyeni bariz bi şekilde eziyor

real para sayesinde %100 exp istesende kazanamazsın çünkü pre alsan %30 exp cart alsan %30 max. %60 kazanabilirsin ki sen nerde kastın bilmiyorum ama benim 75 level forsakerım var ve roll drobu sayesinde tüm raidlerden itemlerimi topladım,bu oyunda playerlık %75 civarında nerde duracağın ve ve skill buildlerin çok önemli,eksik 1 sekill verirsen 5 level düşüğün seni kesebiliyor.kesinlikle parayla ilgisi yok,oyunun genelinde bu böyle,benim gördüğüm sadece 1 adam var benim oynadığım serverda bu şekilde para harcayan..ayrıca görevler sayesinde sana 1 level için neredeyse expin min. %30 unu veriyor.bence en güzel zamanlarında bırakmışsın oyunu.(tabi bıraktıysan)ayrıca ben hayatımda hiç bir oyunda char kasarken bu kadar çok eğlenmiyordum.Monotonluktan çok uzak,ben ko da 83 level warrioru borooda günde 15 saat z-r-skill yapıcam diye ruhumu kaybediyordum..

• http://www.youtube.com/watch?v=jKZ6DbPa91E

Bir kaç oyun içi video görüntüleri izlemenizi tavsiye ederim.Yukardaki link oyun görüntüsü olmayıp,ST tanıtım amaçlı videodur.Characterler tamamen oyun içi ile eşleşmekte ve videodaki tüm hareketler de oyun içinde yapılabilmektedir.Yanlış bilgi vermek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAnGe -- 19 Ocak 2011; 6:07:14 >
  • Eger iradeniz kuvvetliyse hiçde kendini kaptirmadan benim gibi casual takılabilirsiniz.
    Her gün 1-2 cata heroic + battleground yetiyor ha birde haftada 2 kez raid o kadar :)

Wow un eleştirebilecegim en büyük yonu warhammer onlinedaki Pvp olaylarının eksikligidie .Ha birde grafikleri Age of Conan ayarinda olsaydi tadından yenmezdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 19 Ocak 2011; 8:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

geçen sitede gördüm kenarda metin2 reklamı var...aynen şöyle yazıyo:"Kılıcını keskinleştir..7 milyon oyuncu seni bekliyor"

Travian'ın reklamlarından beter olamaz hocam

• onu bunu bilmem,ben pre'mi çekerim gb'mi alırım,complete'leri elysium'u çeker base'e akarım.wow'muş mow'muş boş işler.knight hepsine 10 basar.bir tek last chaos'u tenzih ederim.ko kadar zevkli bir oyun.
  • bende conqueronline oynuyorum biraz grafik olarak geri ama 2003 den beri oynuyorum bırakamıyorum.oyun free olmasına rağmen ayda en az 50tl para veriyorum oyuna (oyun parası satın alıyorum).bu online oyunların sonu yok arkadaşlar sigara gibi bi alışkanlık
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.