Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatimda ne ko oynadim ne de wow oynadim. Ama bu iki oyun yuzunden mahalle arkadaslarimdan koptum,en yakin arkadasimi da kaybettim. Abarttigimi dusunebilirsiniz ama abartmiyorum. Eskiden her gun basketbol oynayan biz simdi internet kafede ko oynayan onlara donustu.

Kuzenim de 8. Sinifta kafayi wow ile bozdu. Aylik 30 tl mi ne veriyorsunuz cok fazla bir para bu...
  • vurun daha ölmedi
  • hiç oynamadım oynamayıda düşünmüyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Hayatimda ne ko oynadim ne de wow oynadim. Ama bu iki oyun yuzunden mahalle arkadaslarimdan koptum,en yakin arkadasimi da kaybettim. Abarttigimi dusunebilirsiniz ama abartmiyorum. Eskiden her gun basketbol oynayan biz simdi internet kafede ko oynayan onlara donustu.

Kuzenim de 8. Sinifta kafayi wow ile bozdu. Aylik 30 tl mi ne veriyorsunuz cok fazla bir para bu...

fakirmisiniz ?

doppel sen ölmedınmı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

şuna nokta koyalım ..Wow'un tutup lore kısmına laf atılamaz çünkü çok büyük ve güzel işleniyorum burası doğru ayrıca şu an bulunan çoğu mmorpg ya ilham kaynağı oldu o yüzden knightonline silkroad online gibi oyunlarla kıyaslamak komik olur her türlü ezilirsiniz altında...

Ancak oyunculuk yönü şuan iyi değil eski oyuncuların vanilla ve TBC dedikleri zamanlar ile şu anki zamanlar arasında dağlar kadar fark var bunu tutup wotlk ile oyuna başlayan bilemez ki zaten zincirin koptuğu yer wotlk ek paketi..Eski zamanlarda oyuncuların çoğu warcraft evrenine hakim kişilerdi oyunun mekanikleri zordu item almak boss kesmek vs uğraş gerektiren işlerdi ve saygı vardı..sonra bozulmaya başladı ve bu knight gibi oyunlardan bir çok oyuncu gelmeye başladı oyunun yaş aralığı küçüldü ha bu blizzardın işine yaradı çünkü kâr katlanıyordu haliyle öyle oyundan gelen adam öyle olur işin kolayına kaçmak ister hile arar düzenbazlık yapar ayırca lore hakkında bi bilgisi olmadığı için boş boş oynarlar..

son ek paket cataclysm geldi bir nebze düzeldi diyorlar ama tabi gene beklenen olmadı bence..çoğu oyuncu ki bende dahil wotlk ile bıraktı ancak yeni ek paketle dönenler oldu çünkü sonuçta ek paket ile lore kısmında olan bazı önemli olaylar karakterler eklendi ayrıca oyun mekanikleri gene değişti bu yüzden merak ettiler ama büyük ihtimal tekrar hesaplarını donduracaklar..

sonuç olarak wow mmorpgler içinde en iyisi şu an evet gerek lore olarak gerek pve pvp sistemi olarak..bir çok oyuna ilham kaynağı oldu ve çıkanlar onun gölgesinde kaldı.Ancak bu demek değilki kusursuz bi oyun..Oyuna wotlk ile başlayanlar için belki öyle ama daha eskiler için gayet kusurlu ve bırakmaya neden olan hatalarla dolu..

TBC'de Arenada sezon 3'ün bitimi, 4'e geçişde bıraktım. 2005'den beri oynuyordum bıraktığımda. En güzel sokak pvplerini, inanılmaz olayları yakın arkadaşlarımla yaşadık. BWL farmlamak çok keyifliydi. İyisiyle kötüsüyle 3-3.5 sene oynadım. Hala ilk karakterim olan NE hunter'ımla şimdiki hunterları düşündüğümde, ilk zamanlarda oyuncu yeteneğinin çok daha ön planda olduğunu anlıyorum. En basitinden Frozen trap'e yakalanan adama saldırmayı sürdüren peti bile durdurmak oyuncunun göreviydi. O günler geride kaldı, sonrada iyice arcade bir havaya büründü wow gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

geçen sitede gördüm kenarda metin2 reklamı var...aynen şöyle yazıyo:"Kılıcını keskinleştir..7 milyon oyuncu seni bekliyor"

• sıkılmadan okudum la gene canımı cektırrdınız ya unıvı kazanınca baslasammı bu oyuna acaba ztn yapcak bıse olmıcak unıwde ama ya derslere calısmak zor gelırse bundan zmn ayıramassam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

onu bunu bilmem,ben pre'mi çekerim gb'mi alırım,complete'leri elysium'u çeker base'e akarım.wow'muş mow'muş boş işler.knight hepsine 10 basar.bir tek last chaos'u tenzih ederim.ko kadar zevkli bir oyun.

Ok,thnx,bb.

@Doppelgangbanger
    Bu söz sana gelsin.
    Cahillerle tartışmaya girmeyin, zira ben hiç yenemedim. (Gazali)

Lütfen kimse WoW'u savunmasın.WoW pis,kaka,öcü,kötü,iğrenç,grafikleri iğrenç.Aman ne oynuyorsanız o oyuna devam edin.
  • lord of the rings online nıda deneyin wow kadar olmasada guzeldir.oda parali tabi
  • Ya arkadaşlar seven sever sevmeyen sevmez kimse birbirine zorla oynatacak değilya He bide SİLKROAD var onuda deneyebilirsin şiddetle tavsiye edilir tubeden bakın isterseniz videolara 1 hafta oynayın hele sonra kurtulabılıyonzmu WoW da fena deilmiş aslında ama denemeden bilinmez tabi
  • WoW'un Loresi bile yeter be.Hala knight diyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Hayatimda ne ko oynadim ne de wow oynadim. Ama bu iki oyun yuzunden mahalle arkadaslarimdan koptum,en yakin arkadasimi da kaybettim. Abarttigimi dusunebilirsiniz ama abartmiyorum. Eskiden her gun basketbol oynayan biz simdi internet kafede ko oynayan onlara donustu.

fakirmisiniz ?

doppel sen ölmedınmı lan

Öldüm ama ruhum yaşıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

onu bunu bilmem,ben pre'mi çekerim gb'mi alırım,complete'leri elysium'u çeker base'e akarım.wow'muş mow'muş boş işler.knight hepsine 10 basar.bir tek last chaos'u tenzih ederim.ko kadar zevkli bir oyun.

Ok,thnx,bb.

@Doppelgangbanger
    Bu söz sana gelsin.
    Cahillerle tartışmaya girmeyin, zira ben hiç yenemedim. (Gazali)

Lütfen kimse WoW'u savunmasın.WoW pis,kaka,öcü,kötü,iğrenç,grafikleri iğrenç.Aman ne oynuyorsanız o oyuna devam edin.

O söz sen ve senin gibi Wowcu fanboylarına cuk oturuyor.

Aynen beyler WoW iğrenç, berbat ötesi bir oyun. Sizin oynadığınız herhangi bir PvP oyunu WoW'u 3'e katlar 5'e böler.

quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

WoW'un Loresi bile yeter be.Hala knight diyenler var.

Hala knight hala knight.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 24 Şubat 2011; 18:34:33 >

• Bir insanın oynaması gereken en son oyundur bence kınayt, WoW oyuncuları seviyeleri ve üsluplarıyla zaten belli oluyor konudan. Diğerleri de bariz "kınaytçıyım aga, qrafiqler süper qanqa" diyor resmen...
  • Vanilla'dan beridir oynuyorum sırf dayım için 60 günlük prepaid ile açtırdım arada bende girip bakıyorum ama artık o eski tadı vermiyor uçan mount olayını zaten heryerde kullanabiliyoruz eskiden adam gibi bir yerde buluşup world pvp yapardık baskınlar düzenlerdik

Şimdi herkes 100k canla geziyor tamam gene eşit herşey ama artık eski tadı vermiyor be arkadaş.

wow'a özel vanilla server açsalar ne güzel olur diyorum hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Vanilla'dan beridir oynuyorum sırf dayım için 60 günlük prepaid ile açtırdım arada bende girip bakıyorum ama artık o eski tadı vermiyor uçan mount olayını zaten heryerde kullanabiliyoruz eskiden adam gibi bir yerde buluşup world pvp yapardık baskınlar düzenlerdik

Şimdi herkes 100k canla geziyor tamam gene eşit herşey ama artık eski tadı vermiyor be arkadaş.

wow'a özel vanilla server açsalar ne güzel olur diyorum hep

vanilladan beri oynuyordum cataclysm ile bıraktım sabah akşam farm kusucaktım artık

• Wow konusunda ko tartışılmış ne alakaysa.Wow iyidir güzeldir. Üniversite öğrencilerine tavsiye edilmez, dersleriniz yamulur.
  • quote:

Sözlerine katılıyorum. Aslında ben de eskiden oyunu hikâyesine göre oynamayı severdim ama bunun doğru olmadığını anladım. Oyunu hikâyesine göre oynamayı seçen bir oyuncu güçsüz olduğunu bile bile sırf etkilendiği için o sınıfta bir karakterle oynamayı seçer.

wow'da önemli olan Karakterin güçlü olup olmayışı değildir raidde,party'de ve instance lardaki üstlendiği sorumluluk önemlidir... mesela kimse healer shamandan gidipte agro almasını isteyemez -.- o adamları healler yada bir warlock diyelim birsürü mob geldiğinde kimse ondan saldırmasını istemez git fear at uzaklaştır ve sonra öldür der... yani, her karakter sorumlulukları üzerinde güçlüdür ve buda oyuncunun oynayış stiline ve kazanmış olduğu reflexlere bakar... WoW' kaliteli yapan şey budur bir bakıma.. yani karakterini max level'a ulaştırıp ondan sonra herkezin oynayabileceği tek tük bir tarzda oynamak değildir... kısacası şöyle bir şey söyliyeyim... WoW'da o kadar çok skill ve düzenek var ki duruma göre değişebilen,aynı statlarda aynı itemlerde aynı levellerde 2 tane karakter pvp girse kazanan skillerini doğru zamanda doğru şekilde kullanan olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Sözlerine katılıyorum. Aslında ben de eskiden oyunu hikâyesine göre oynamayı severdim ama bunun doğru olmadığını anladım. Oyunu hikâyesine göre oynamayı seçen bir oyuncu güçsüz olduğunu bile bile sırf etkilendiği için o sınıfta bir karakterle oynamayı seçer.

wow'da önemli olan Karakterin güçlü olup olmayışı değildir raidde,party'de ve instance lardaki üstlendiği sorumluluk önemlidir... mesela kimse healer shamandan gidipte agro almasını isteyemez -.- o adamları healler yada bir warlock diyelim birsürü mob geldiğinde kimse ondan saldırmasını istemez git fear at uzaklaştır ve sonra öldür der... yani, her karakter sorumlulukları üzerinde güçlüdür ve buda oyuncunun oynayış stiline ve kazanmış olduğu reflexlere bakar... WoW' kaliteli yapan şey budur bir bakıma.. yani karakterini max level'a ulaştırıp ondan sonra herkezin oynayabileceği tek tük bir tarzda oynamak değildir... kısacası şöyle bir şey söyliyeyim... WoW'da o kadar çok skill ve düzenek var ki duruma göre değişebilen,aynı statlarda aynı itemlerde aynı levellerde 2 tane karakter pvp girse kazanan skillerini doğru zamanda doğru şekilde kullanan olur...

Her oyunda güç önemli konumdadır. Direk mobların arasına giremiyorsa o sınıf güçsüzdür, bu kadar basit. Aynı şekilde, her sınıf kendi sorumluluğu doğrultusunda güçlüdür zaten. Bunu söylemeye gerek yok. Güç denen şey, moblara korkmadan dalabilmektir, karşındaki adama korkmadan dalabilmektir. Mesela KO'dan örnek vereyim, bir mage direkt olarak karşısındaki adama dalmaz, partydekileri çeker ve partyce dalarlar. Yani mage güçsüzdür. Burada da mage'in sorumluluğunun söz konusu. Wow'da bunun yerleşik olması onu kaliteli yapmıyor. Aynı statlarda, aynı itemlerde, aynı levellarda 2 karakterden hangisinin kazanmasını bekliyordun? En güçlü skilli vuranın mı? Tabii ki en doğru skilli en doğru zamanda en doğru şekilde kullanan kazanacak. Boşuna demagoji yapmışsın bir de Wow'u övecem diye kasmışsın.

• 2004-2010 arası wow oynamış(end game raider, orta düzey PvPCi olarak) biri olarak burda wowa laf atanları hiç anlayamıyorum.(oyunun bağımlılık yapmasına, sosyal hayatı tehlikeye atmasına laf atanları kastetmiyorum). Oyunun PvP sine laf atanlar olmuş. Arkadaşlar açık konuşayım wowda PvPyi beceremeyenler hemen PvPye laf atarlar(%99). Kendisinden daha kötü gearlı adam tarafından CC yapılıp, üstüne mezardan reslenip birde tam HS çekerken birdaha kesilen adam tabi PvPsi kötü der.(benim direk başıma gelmiş olaydır bu ) Ama olayın gear, item vsde değil oyunculukta olduğunu bunu da ancak tecrübe ile kazanacağını kavrayanlar PvPden de müthiş zevk alır. Diğer online rpg oyunlarından gelen arkadaşlar oyuna ilk başladıklarında (birde durumua göre daha az item bağımlısı karakterleri kasarken) "abi kek oyunmuş bu" "önüme geleni kesiyorum valla" gibi laflar ederler ama lvl cap olup da quest reward itemlarla ilk arenaya girişlerinde, 5-6 yıllık spec oyuncuları(direk 5-6 yıl aynı class- aynı spec oynamış, casti bitmiş pyroya grounding totem diken enhance shaman gibi) tarafından hallaç pamuğu edilince PvP çok dengesiz demeye başlarlar. Hep dedim hala diyorum. Wow da dengeli PvP 5v5(belki 3v3 de sayılabilir) arena ya da kapışan 2 premade BG grubu arasında olur. Duel ya da 2v2 de dengeler classların durumuna göre sürekli değişir. Son olarak da KOda global cooldown yok diye biliyorum. İnsanlar pedal alıp, bir skilli o pedala atayıp saniyede bilmem kaç kere aynı skilli kullanıyorlarmış. Bence gerçek PvP budur

• quote:

Orijinalden alıntı: replastone

2004-2010 arası wow oynamış(end game raider, orta düzey PvPCi olarak) biri olarak burda wowa laf atanları hiç anlayamıyorum.(oyunun bağımlılık yapmasına, sosyal hayatı tehlikeye atmasına laf atanları kastetmiyorum). Oyunun PvP sine laf atanlar olmuş. Arkadaşlar açık konuşayım wowda PvPyi beceremeyenler hemen PvPye laf atarlar(%99). Kendisinden daha kötü gearlı adam tarafından CC yapılıp, üstüne mezardan reslenip birde tam HS çekerken birdaha kesilen adam tabi PvPsi kötü der.(benim direk başıma gelmiş olaydır bu ) Ama olayın gear, item vsde değil oyunculukta olduğunu bunu da ancak tecrübe ile kazanacağını kavrayanlar PvPden de müthiş zevk alır. Diğer online rpg oyunlarından gelen arkadaşlar oyuna ilk başladıklarında (birde durumua göre daha az item bağımlısı karakterleri kasarken) "abi kek oyunmuş bu" "önüme geleni kesiyorum valla" gibi laflar ederler ama lvl cap olup da quest reward itemlarla ilk arenaya girişlerinde, 5-6 yıllık spec oyuncuları(direk 5-6 yıl aynı class- aynı spec oynamış, casti bitmiş pyroya grounding totem diken enhance shaman gibi) tarafından hallaç pamuğu edilince PvP çok dengesiz demeye başlarlar. Hep dedim hala diyorum. Wow da dengeli PvP 5v5(belki 3v3 de sayılabilir) arena ya da kapışan 2 premade BG grubu arasında olur. Duel ya da 2v2 de dengeler classların durumuna göre sürekli değişir. Son olarak da KOda global cooldown yok diye biliyorum. İnsanlar pedal alıp, bir skilli o pedala atayıp saniyede bilmem kaç kere aynı skilli kullanıyorlarmış. Bence gerçek PvP budur

saldırırken geri tuşuna basınca animasyon duruyor bunu kombo sanıyor adamlar ya zr2zr3zr3zrz4rzr

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.