Şimdi Ara

WoW Ne Ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarım wow oynuyor , anlamam tabi beni fps açar , teknosaya gittim , bir baktım wowun arkasında aylık 12 dolar üyelik filan yazıyo , şimdi herkes bu oyuna ayda 12 dolar mı yatırıyo söylerseniz sevinirim .

• world of warcraft aynen aylık 30 lira falan vermeleri lazım.. birde oyunlarını da alıyorlar 1 oyun 2 ek paket vardı sanırsam..
  • Evet. Knight gibi saçma bir oyun oynayıp 30 tl yatıranlara göre daha mantıklı bence. Oynayanlar daha açıklayıcı yorumlar verecektir elbet. Benim bildiğim yok gold üyelik yok silver üyelik gibi şeylerde yok. Hile zartı zurtuda yok.
  • param olsa bende yatırır oynardım deneme sürümünü oynamıştım süper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

param olsa bende yatırır oynardım deneme sürümünü oynamıştım süper...
    Cash sistemi yok , Knight , Silkraod vb. oyunlardaki gibi bir bot kullanımıda yok.Amacın max. levele kadar bot+premiumla ulaşıp sonra pvp yapmak değil , her levelin ayrı bir tadı , ayrı bir eğlencesi var.
    Not : Ko'da oynadım Sro'da oynadım WoW'da oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

Evet. Knight gibi saçma bir oyun oynayıp 30 tl yatıranlara göre daha mantıklı bence. Oynayanlar daha açıklayıcı yorumlar verecektir elbet. Benim bildiğim yok gold üyelik yok silver üyelik gibi şeylerde yok. Hile zartı zurtuda yok.
    Aylık 21 tl ye gelıyor benım :) 2 aylık gamecard ıle oynuyorum onu da 42 tl ye alıyorum.Oyun cok temız hıle hurda,dupe vs. hicbirsey yok ayrıca blizzard da musterileriyle ilgileniyor bir sorun oldugunda yuz ustu bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Aylık 21 tl ye gelıyor benım :) 2 aylık gamecard ıle oynuyorum onu da 42 tl ye alıyorum.Oyun cok temız hıle hurda,dupe vs. hicbirsey yok ayrıca blizzard da musterileriyle ilgileniyor bir sorun oldugunda yuz ustu bırakmıyor.

Alıntıları Göster
    3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 1 Şubat 2010; 14:39:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

Ozaman knight a baslasınlar?kucucuk cocuk biriktirdigi parayla gidip item dizip kral oluyor?Size birsey solıyeyım piyasadaki en duzgun online oyun Wow dur.Sonra warhammer ve age of conan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

Ozaman knight a baslasınlar?kucucuk cocuk biriktirdigi parayla gidip item dizip kral oluyor?Size birsey solıyeyım piyasadaki en duzgun online oyun Wow dur.Sonra warhammer ve age of conan geliyor

Alıntıları Göster
    oyun denemez

• ayrı bir evren..
  • South Park'ın World of Warcraft bölümü vardı. Kopmuştum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

South Park'ın World of Warcraft bölümü vardı. Kopmuştum ya.
    Bu oyunların kralı metin2 dir

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu oyunların kralı metin2 dir

Alıntıları Göster
    geçen sitede gördüm kenarda metin2 reklamı var...aynen şöyle yazıyo:"Kılıcını keskinleştir..7 milyon oyuncu seni bekliyor"

• quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

geçen sitede gördüm kenarda metin2 reklamı var...aynen şöyle yazıyo:"Kılıcını keskinleştir..7 milyon oyuncu seni bekliyor"

Alıntıları Göster
    2 yıl oynayıp bıraktım, harcadığım paranın haddi hesabı yok ama ne giden vakte nede paraya acıyorum şuanda. Çok zevk alarak oynadım, bırakmak zor oldu gitgide sağlımım tehdit ediyordu. Sanırım 2 yılda legal,illegal wow için harcadığım paralar 2 milyarı bulmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

2 yıl oynayıp bıraktım, harcadığım paranın haddi hesabı yok ama ne giden vakte nede paraya acıyorum şuanda. Çok zevk alarak oynadım, bırakmak zor oldu gitgide sağlımım tehdit ediyordu. Sanırım 2 yılda legal,illegal wow için harcadığım paralar 2 milyarı bulmuştur.

Alıntıları Göster
    aynen ben de 2 yıl kadar oynadım...arkadaşlar bırakınca bende bıraktım..e tabi private server de oynamıştım ama o evreni yine yaşayabiliyordunuz oyunda..

sırf wowdan dolayı hayalgücüme bir sürü ortam eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayoras

Cash sistemi yok , Knight , Silkraod vb. oyunlardaki gibi bir bot kullanımıda yok.Amacın max. levele kadar bot+premiumla ulaşıp sonra pvp yapmak değil , her levelin ayrı bir tadı , ayrı bir eğlencesi var.

http://www.rhabot.com/ .
    Edit: Ayrıca cash almak zorunda değilsin ki. Bir tek premium alırsın. Bir de gb çekersin olur biter. Her oyunda gold sistemi vardır unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Şubat 2010; 15:23:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Edit: Ayrıca cash almak zorunda değilsin ki. Bir tek premium alırsın. Bir de gb çekersin olur biter. Her oyunda gold sistemi vardır unutmayın.

Alıntıları Göster
    Hayatınızı yer hic uzatmayın konuyu. Bikere baglandımı bırakmassınız.
    Ko'muş Silkroad'muş hikaye kalır. Aman bu WoW'cu olduğu icin böyle konusuyo demeyin WoW oynamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

quote:

yaşlarıyla ne alakası var onu çözemedim oyunun kralı 20+ kişiler mi olması gerekiyo..

Ama kimseye online oyun tavsiye etmiyorum zamanında ben de sro oynardım bütün gün pc başında geçiyo iğrenç bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Bot olduğunu bilmiyodum söylediğin iyi oldu .Silkroad'daki gibi tbot sbot şu bot bu bot kullanıp sonra karaktere premium çekince ban yememe şansın yok , fark edildiği anda banlanırsın.Yada Knight'taki gibi 180derece terse ok atılmıyor.Knight'ın boyutu kadar WoW'a update gelir boşuna karşılaştırmayın şu oyunu WoW ile .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.