Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

Bambaşka bir oyun emin ol.Ama şu zevki tatmak bir başka oluyor anlatayım, gece olmuş 12-1 raid toplanmış 25 kişi,herhangibir instance ye girmişssiniz ventrilodan muhabbet ediliyor şakalar falan yapılıyor,taktikler anlatılıyor,item dağıtıyorlar vs. büyük emek harcıyorsunuz.Ama şunu bilin private serverlerla arasında dağlar kadar fark var.Ama yok ben hikayeden anlamam pata küte dalmayı severim parayı basıp kral olmak isterim derseniz bu oyun böyle diyenlere uygun değil.Yani ben bazen sırf eski haritalara gidip atımla etrafı dolaştığımı o müzikleri dinlediğimi bilirim,bu wowdur :)

Private serverlarda birtek arkadaş ortamı eksik demek ki. Bana bunları söyleyin. Yok orjinal oyun süperdir, privatele arasında dağlar kadar fark var deyip kestirip atmayın. Nedenini söyleyin. Bir oyunun verdiği zevki oyunla ilgili şeyler dışında bir de arkadaş ortamı belirler tabii. Oyunun ortamı. Ha oyunu oyun olarak oynamayıp, oyunu, hikâyeyi devam ettirme gibi bir bakışla oynarsanız oyuna herşey etki eder. Sayoras arkadaşımızın dediği gibi oyunun haritası, alanları ve itemlerin şekli şemali. Bütün bunlar oyunun size yaşattığı ortamın gerçekçiliğini artırır. Ama oyunu bu bakışla oynuyorsanız. Zaten durum böyle olunca haritaları gezerken kaybettiğiniz vakti de düşünmezsiniz. Zira bu arkadaşımızın dediği gibi sırf oyundan zevk almak için boş bir gezintiye de çıkabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sayoras

quote:

quote:

quote:

quote:

Cash sistemi yok , Knight , Silkraod vb. oyunlardaki gibi bir bot kullanımıda yok.Amacın max. levele kadar bot+premiumla ulaşıp sonra pvp yapmak değil , her levelin ayrı bir tadı , ayrı bir eğlencesi var.
    Not : Ko'da oynadım Sro'da oynadım WoW'da oynadım.

http://www.rhabot.com/ .
    Edit: Ayrıca cash almak zorunda değilsin ki. Bir tek premium alırsın. Bir de gb çekersin olur biter. Her oyunda gold sistemi vardır unutmayın.

Bot olduğunu bilmiyodum söylediğin iyi oldu .Silkroad'daki gibi tbot sbot şu bot bu bot kullanıp sonra karaktere premium çekince ban yememe şansın yok , fark edildiği anda banlanırsın.Yada Knight'taki gibi 180derece terse ok atılmıyor.Knight'ın boyutu kadar WoW'a update gelir boşuna karşılaştırmayın şu oyunu WoW ile .

Ben mi diyorum Wow'da bot yok diye? Madem bot olduğunu biliyorsun neden bot yok diyorsun? Bot var ama şurdaki gibi değil şöyle değil de diyebilirdin. Neden karşılaştırmayayım? Blizzard oyuncularıyla ilgileniyor da K2 ilgilenmiyor diye niye karşılaştırmayayım? Bir de KO'nun boyutu kadar update geliyor demişsin. Ne alaka? Oyunun verdiği zevki oyunun(ya da update'inin) büyüklüğü mü belirliyor .

Hayır pvp sistemi , oyun içi aktiviteler , haritanın genişliği ve alanlar , itemler , pve sistemi , bot gibi bir zırvalığın yasallığı ve kullanılabilirliği , yapımcı firmanın oyunculara gösterdiği ilgi , cash sistemi gibi oyuncuları öne geçiren , 3-4 kat hızlı exp kasmalarını sağlayan saçmalığın olup olmaması belirliyor.Hepside Knight'tan daha iyi(İkisinide oynamış biri olarak konuşuyorum , varsa ikisini birden oynayıp Ko iyidir diyen yazsın bakalım).

Ha burda haklısın. Tamam wow teknik olarak daha üstündür. Ona bir şey diyemem. Fakat ben KO'nun ne pvp sistemini, ne de savaş sistemini Wow'a değişmem. Sistem aynı ne de olsa. Oyunun private server olması bunu değiştirmiyor. Haritanın genişliği, alan, itemler bunların hepsi fasa fiso. Bunların hepsi görselliğe etki eder. Görselliğe etki eden herşey zamanla alışılmış şeyler olur. Bir yerden sonra o görsel kötü olsa bile gözüne batmaz. Veya iyi olsa bile bir süre sonra seni etkilemez. Haritanın geniş olması da zaman kaybıdır. Düşünsene devasa bir harita. O harita ne kadar büyükse o kadar çok yol katetmek zorundasın. Alanlar da görselliğe etki eden bir faktördür tabii.

Ben sana oyunun verdiği zevke etki eden şeyleri sayayım mı? Karakter sınıfları. Sınıflar arası denge. Skillerin özellikleri. Itemlerin özellikleri. PVP ve savaş sistemi(oyunda kullanılan terimini bilmiyorum. PVEdir sanırım). Kısaca bunlardır yani. Yok oyunun haritasıymış, alanlarıymış, itemlerin şekliymiş, oyunun grafiğiymiş. Tüm bunlar geçici zevklerdir. Önemli olan kalıcı olanlardır. Ha senin itemden kastın özellikleri ise ona lafım yok tabi.

Arkadaşım sadece private serverde bile 2 kere oyuna bakmışsın buraya gelmiş wowun pvp sisteminden vs. vs. bahsediyorsun küçük düşünüyorsun wowda ko da hayal edemeyeceğin kadar detaylı milyon tane olay var.Yukarıda yazdığım şeyleri okuyabilirsin,iyi arkadaş ortamı olsun,seviyeli muhabbet olsun,zevk alayım,haritalar sıkmasın,parayı basan artislik yapamasın,grafikleri milatlık olmasın,hikayesi mantıklı olsun dersen wow oynarsın.Ama pata küte dalmak istersen cs hesabı yani fps olur bu oyun.Wowun türüne bak öncelikler.Hoş isteyen istediğini oynar beğenir,sen ko oynayabilirsin,yanlış anlama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein 

quote:

Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

Emin ol orjinal server ile private serverın alakası yok. Oyunu anlayabilmek için gerçek serverda oynamak gerekli. <--(NOKTA)

En son yazdığım yazıda anlattım. Oyunu anlamak için oynuyorsan orjinal server şarttır tabi. Ama hangi oyuncu oyunu anlamak için oynuyor? Oyunu oyunmuş gibi oynayacaksınız. Sonra sizin de dediğiniz gibi oyuna aşırı bağlanıp ayağımızı kaydırabiliriz .

• World Of Warcraft Hayat stili. o grafik hangi mmorpg da var vs vs
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vordronor

quote:

Oynamamışsın konuşma.Privatede oynadığın oyun wow değil bunu bil.

Ne saçmalıyorsun kardeşim? Oynamamışsın konuşma diyorsun. Ben ne dedim? Oyunun private serverını oynadığımı söyledim ve ona göre konuştum. Kesin bir şey söyleyemeyeceğimi belirttim. Private server oyunun sistemini değiştirmediğine göre kesin de konuşabilirdim tabi ama orjinali oynamadan kesin konuşmak istemedim. Gelip de bebeler gibi oyun fanlığı yapmayın burda.

Bebe diyorsun ama önce delikanlı olda dediğinin arkasında dur.İkiside aynı,fark ne olabilir ki demişsin.Madem privatede sürünerek geçirmişsin wow yıllarını neden gelip de orjinal oynamadığın halde yok fark,ahım şahım değildi diyorsun.Wow hakkında eleştri yapabilmen için en az bir orjinal serverda 70+ raidine girmen lazım.

• Kısaca uzak durun bu oyundan. : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

quote:

Arkadaşlar baya üstüne gelmişte.
    Hocam sende haklısın.
    İki tür oyuncu vardır.
    İlki oyunun hikayesine diğerine nazaran biraz daha önem veren oyununu da bunun doğrultusunda oynamayı seven oyuncu böyle oyuncular genelde nerede fazla quest var orada oynamak ister böyle oyuncular sürekli mob kesmekten hiç mi hiç haz almazlar.Oyunu yaşamak isterler.Oyunun her ayrıntısını bilmek isterler.Böyle kişilere en iyi hitap eden oyunlardan biri wowdur.
    İkinci oyuncu tamamen özgür olmayı seven istediği gibi oyunu oynamak istediği keşfetmek isteyen kişidir.Bu oyuncu için önemli olan karakterinin gelişimidir ne kadar güçlü olursa o kişi oyundan o kadar zevk alır bu yüzden hırslıdır sabırlıdır yeri geldiğince bir kaç quest yapar fakat genel olarak mob keser level atlar bir üst moba geçer.Böyle kişiler için en önemli etken pvp dir.Sen bu kategoriye giriyorsun.Bu yüzden wow evet senin söylediğin gibi sana hitap etmiyor.Senin sevdiğin tarz zaten warhammer ki warhammer pvp tabanında bir oyun.

Sözlerine katılıyorum. Aslında ben de eskiden oyunu hikâyesine göre oynamayı severdim ama bunun doğru olmadığını anladım. Oyunu hikâyesine göre oynamayı seçen bir oyuncu güçsüz olduğunu bile bile sırf etkilendiği için o sınıfta bir karakterle oynamayı seçer.

• Yukarda bir mesaj yazmışsın;farkı diye.Bir iki birşey yazayım.

1-Ping lag vs olmaz.
    2-Yaptığın karakterler kaybolmaz silinmez senelerde geçse hiçbirşekilde silinmez,emeklerin boşa gitmez.
    3-Hack,bot vs. yoktu yapanda çok şanslıdır zaten yapsada eline pek birşey geçmez.
    4-En önemlisi kat kat fazla insan vardır private server da eşşek kadar haritada 500 kişi olur hiçbir halta benzemez,orjinalde sağda solda insan doludur.
    5-Private de instance lara girmek için adam bulamazsın orjinalde 10 dk da bulabilirsin işini bilirsen.
    6-Bug vs. yoktur,tüm skiller itemler çalışır,günceldir.
    7-Bir hatayla karşılaşırsan adminler yardımcı olur.
    8-Parayı verip oyuna kayıt olunca o havaya kapılırsın oyunu 1 lvlden başlayıp 80 e kadar lvl kasarken zevk alarak oynarsın,aynı mobu milyon kere öldürerek değil.

+Son olarakta wowun instance sistemi knigtta yok,çakması varsa bile ilgisi yok.Yani takım oyunu olayını anlaman gerek.Pve nin nedemek olduğunu biliyormusun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne saçmalıyorsun kardeşim? Oynamamışsın konuşma diyorsun. Ben ne dedim? Oyunun private serverını oynadığımı söyledim ve ona göre konuştum. Kesin bir şey söyleyemeyeceğimi belirttim. Private server oyunun sistemini değiştirmediğine göre kesin de konuşabilirdim tabi ama orjinali oynamadan kesin konuşmak istemedim. Gelip de bebeler gibi oyun fanlığı yapmayın burda.

Bebe diyorsun ama önce delikanlı olda dediğinin arkasında dur.İkiside aynı,fark ne olabilir ki demişsin.Madem privatede sürünerek geçirmişsin wow yıllarını neden gelip de orjinal oynamadığın halde yok fark,ahım şahım değildi diyorsun.Wow hakkında eleştri yapabilmen için en az bir orjinal serverda 70+ raidine girmen lazım.

Katılıyorum sana 1 raidde tank olmak ayri zevk teamspeakten ventrilodan konuşmak ayri bir zevk .. oyunu yaşıyorsun ya resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cash sistemi yok , Knight , Silkraod vb. oyunlardaki gibi bir bot kullanımıda yok.Amacın max. levele kadar bot+premiumla ulaşıp sonra pvp yapmak değil , her levelin ayrı bir tadı , ayrı bir eğlencesi var.
    Not : Ko'da oynadım Sro'da oynadım WoW'da oynadım.

http://www.rhabot.com/ .
    Edit: Ayrıca cash almak zorunda değilsin ki. Bir tek premium alırsın. Bir de gb çekersin olur biter. Her oyunda gold sistemi vardır unutmayın.

Bot olduğunu bilmiyodum söylediğin iyi oldu .Silkroad'daki gibi tbot sbot şu bot bu bot kullanıp sonra karaktere premium çekince ban yememe şansın yok , fark edildiği anda banlanırsın.Yada Knight'taki gibi 180derece terse ok atılmıyor.Knight'ın boyutu kadar WoW'a update gelir boşuna karşılaştırmayın şu oyunu WoW ile .

Ben mi diyorum Wow'da bot yok diye? Madem bot olduğunu biliyorsun neden bot yok diyorsun? Bot var ama şurdaki gibi değil şöyle değil de diyebilirdin. Neden karşılaştırmayayım? Blizzard oyuncularıyla ilgileniyor da K2 ilgilenmiyor diye niye karşılaştırmayayım? Bir de KO'nun boyutu kadar update geliyor demişsin. Ne alaka? Oyunun verdiği zevki oyunun(ya da update'inin) büyüklüğü mü belirliyor .

Hayır pvp sistemi , oyun içi aktiviteler , haritanın genişliği ve alanlar , itemler , pve sistemi , bot gibi bir zırvalığın yasallığı ve kullanılabilirliği , yapımcı firmanın oyunculara gösterdiği ilgi , cash sistemi gibi oyuncuları öne geçiren , 3-4 kat hızlı exp kasmalarını sağlayan saçmalığın olup olmaması belirliyor.Hepside Knight'tan daha iyi(İkisinide oynamış biri olarak konuşuyorum , varsa ikisini birden oynayıp Ko iyidir diyen yazsın bakalım).

Ha burda haklısın. Tamam wow teknik olarak daha üstündür. Ona bir şey diyemem. Fakat ben KO'nun ne pvp sistemini, ne de savaş sistemini Wow'a değişmem. Sistem aynı ne de olsa. Oyunun private server olması bunu değiştirmiyor. Haritanın genişliği, alan, itemler bunların hepsi fasa fiso. Bunların hepsi görselliğe etki eder. Görselliğe etki eden herşey zamanla alışılmış şeyler olur. Bir yerden sonra o görsel kötü olsa bile gözüne batmaz. Veya iyi olsa bile bir süre sonra seni etkilemez. Haritanın geniş olması da zaman kaybıdır. Düşünsene devasa bir harita. O harita ne kadar büyükse o kadar çok yol katetmek zorundasın. Alanlar da görselliğe etki eden bir faktördür tabii.

Ben sana oyunun verdiği zevke etki eden şeyleri sayayım mı? Karakter sınıfları. Sınıflar arası denge. Skillerin özellikleri. Itemlerin özellikleri. PVP ve savaş sistemi(oyunda kullanılan terimini bilmiyorum. PVEdir sanırım). Kısaca bunlardır yani. Yok oyunun haritasıymış, alanlarıymış, itemlerin şekliymiş, oyunun grafiğiymiş. Tüm bunlar geçici zevklerdir. Önemli olan kalıcı olanlardır. Ha senin itemden kastın özellikleri ise ona lafım yok tabi.

Arkadaşım sadece private serverde bile 2 kere oyuna bakmışsın buraya gelmiş wowun pvp sisteminden vs. vs. bahsediyorsun küçük düşünüyorsun wowda ko da hayal edemeyeceğin kadar detaylı milyon tane olay var.Yukarıda yazdığım şeyleri okuyabilirsin,iyi arkadaş ortamı olsun,seviyeli muhabbet olsun,zevk alayım,haritalar sıkmasın,parayı basan artislik yapamasın,grafikleri milatlık olmasın,hikayesi mantıklı olsun dersen wow oynarsın.Ama pata küte dalmak istersen cs hesabı yani fps olur bu oyun.Wowun türüne bak öncelikler.Hoş isteyen istediğini oynar beğenir,sen ko oynayabilirsin,yanlış anlama.

Private serverda ne kadar oynadığımı nereden biliyorsun? Veya bu seni ne derece ilgilendirir? Bir oyunun PVP sistemi şöyledir, böyledir diyebilmek için o oyunun otoritesi mi olmak gerekir? Ben gerekli gözlemimi yaptım. Fikrimi de sunarım. Bunu oyunu oynama sürem değiştirmez. Bunun düşünce tarzıyla ilgisi yok. Ben oyunun zevkinin nelerin belirlediğini söyledim. Ki o daha eski bir yorumdu. Ben de size katılıyor ve oyunun verdiği zevki arkadaş ortamının da belirlediğini biliyorum. O an düşünemedim sadece o bakımdan ekleyemedim. Ama ben de buna katılıyorum. Wow'da KO'da olmayan milyonlarca ne varmış Allah aşkına? Olsa bile beni ilgilendirir mi ki? Ben KO'nun oynayış tarzını seviyorum. KO'yu oynarım. Sen Wow'un oynayış tarzını seviyorsun Wow'u oynarsın bu kadar basit. Amma uzattınız yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Aylık 21 tl ye gelıyor benım :) 2 aylık gamecard ıle oynuyorum onu da 42 tl ye alıyorum.Oyun cok temız hıle hurda,dupe vs. hicbirsey yok ayrıca blizzard da musterileriyle ilgileniyor bir sorun oldugunda yuz ustu bırakmıyor.

yalan
    blizzard eskisi gibi değil
    resmen dolandırılığımı hissediyorum onlar tarafından
    gidin KO oynayın, bari pvp'den zevk alın
    pve'de puglarıyla uğraş, pvpsi zaten 0..kim ağlarsa ona göre her patchte bazı classlar şişirilip bazıları söndürülüyor
    öyle boş bir oyun
    eskiden wow zamanında veya wow tbc zamanında harikaydı oyun. şu an sadece ismi kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: __:__PegA__:__

oyun denemez

Çünkü apayrı bir dünya ...
    Ben de tekrar başlayayım mı diye düşünüyorum .Off 80 druid duruyor hüzünlü hüzünlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromard

quote:

Aylık 21 tl ye gelıyor benım :) 2 aylık gamecard ıle oynuyorum onu da 42 tl ye alıyorum.Oyun cok temız hıle hurda,dupe vs. hicbirsey yok ayrıca blizzard da musterileriyle ilgileniyor bir sorun oldugunda yuz ustu bırakmıyor.

yalan
    blizzard eskisi gibi değil
    resmen dolandırılığımı hissediyorum onlar tarafından
    gidin KO oynayın, bari pvp'den zevk alın
    pve'de puglarıyla uğraş, pvpsi zaten 0..kim ağlarsa ona göre her patchte bazı classlar şişirilip bazıları söndürülüyor
    öyle boş bir oyun
    eskiden wow zamanında veya wow tbc zamanında harikaydı oyun. şu an sadece ismi kaldı

Çok haklısın.Zaten ondan kaybetti beni wow.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

Ozaman knight a baslasınlar?kucucuk cocuk biriktirdigi parayla gidip item dizip kral oluyor?Size birsey solıyeyım piyasadaki en duzgun online oyun Wow dur.Sonra warhammer ve age of conan geliyor

bu da yanlış.
    bu hizmete ben para vermem.
    beğenmediğiniz oyunun en azından harika bir pvp'si var..wow'un neyi var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sana bebe demedim dikkat edersen. Bebe gibi davranma dedim. Evet. İkisinin arasında ne fark olabilir ki arkadaş ortamından başka? Private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor. E o zaman ikisinin arasında arkadaş ortamından ve teknik sıkıntılardan başka hiçbir problem olamaz. Ben fikrimi söylüyorum kardeşim. Oyun hakkında fikirlerimi söylemek için orjinal serverda oynamak zorunda değilim. Fakat kesin bir şey söylemek için bunu yapmak zorundayım. Ben de kesin konuşmuyorum zaten. Ben eleştiri mi yapıyorum kardeşim? Fikirlerimi söylüyorum sadece. Bir şeyin beğenilmediğini söylemek eleştiri değildir. Bir şeyi eleştirmek onun güzel olmadığını söylemektir. Ben güzel değil demiyorum. Güzel olabilir fakat bana göre değil.

• WoW'da her levelin ayrı bir zevki olduğuna inanmıyorum. Belli bir levele kadar dağları, taşları, ovaları... tek başınıza dolaşır size verilen şu horoz türevinden 30 tane ibik çıkar şu adama götür görevleriyle uğraşır durursunuz. Bazen dungeon görevleri olur o zaman birkaç kişi bulursunuz konuşacak oda görev 15 dk ya biter sonra tekrar yalnızsınız. Belli bir level'e gelince savaş görevleri çıkar savaşlara katılırsınız. Aslında oyunun zevkli kısmı buradada başlamaz. Yine teksinizdir.. Hele birde rogue iseniz sadece savaş başlangıcında meydanda birileriyle sohbet edersiniz... Ha oyunun zevki 80 levele gelip raid yapmaya başlamanızla başlar... Kendinize bir grup bulursunuz ( Guild). Onlarla kanka olursunuz. Sonra başlarsınız Bossları kesmeye. 10 veya 25 kişi toplanır kordinasyonlu bir şekilde, ventrilo ile sesli komutlarla BOSS kesmeye... İşte tam bu dönemde oyun zevkli olur...
    Tabi oyun için biraz ingilizceniz olması şart.

(yanlış bilgiler için üzgünüm. WoW'u sadece private serverda oynadım. Bu yazdıklarım gözlemlerime dayanan şahsi düşüncelerimdir. )

AMA SİZİN İÇİN EN İYİSİ HİÇBİR ONLİNE OYUNA BAŞLAMAMAK OLUCAKTIR.

• SON OLARAK BİRŞEY YAZIYORUM.

Arkadaşım ne yazsam anlamıyorsun,yazıyorum inanmıyorsun ozaman niye soruyorsun?
    Milyon tane şeyi say demişsin sen burda 1 den milyona say bende onları saymaya başlayacam.
    Klasik ko mantığındansın değmişssin oynamam gerek yok anlamam için işte bal gibi oynamana gerke var öyle atıp tutmakla olmuyor işte.
    Yani zaten dağlar kadar fark var arasında sayılamayacak kadar.Senin için oyun pata küte dalmak olduğu için anlaman zaten imkansız.
    Diyeceğin şudur ben butür oyunlardan hoşlanmam ben ko mantığını seviyorum.EE zaten millet böyle ko daki tiplerden kurtulmak için wow oynuyor neyse yaz yaz yaz...
  • Gençler böyle birbiriniz üstünde üstünlük kurmaya çalışırsanız bir yere varamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

Ozaman knight a baslasınlar?kucucuk cocuk biriktirdigi parayla gidip item dizip kral oluyor?Size birsey solıyeyım piyasadaki en duzgun online oyun Wow dur.Sonra warhammer ve age of conan geliyor

bu da yanlış.
    bu hizmete ben para vermem.
    beğenmediğiniz oyunun en azından harika bir pvp'si var..wow'un neyi var?

.Wowda arena gibi bir sistem var.Pvesi var.Rpgsi var.Her istediğin saat şehir basması var.Varoğlu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

WoW'da her levelin ayrı bir zevki olduğuna inanmıyorum. Belli bir levele kadar dağları, taşları, ovaları... tek başınıza dolaşır size verilen şu horoz türevinden 30 tane ibik çıkar şu adama götür görevleriyle uğraşır durursunuz. Bazen dungeon görevleri olur o zaman birkaç kişi bulursunuz konuşacak oda görev 15 dk ya biter sonra tekrar yalnızsınız. Belli bir level'e gelince savaş görevleri çıkar savaşlara katılırsınız. Aslında oyunun zevkli kısmı buradada başlamaz. Yine teksinizdir.. Hele birde rogue iseniz sadece savaş başlangıcında meydanda birileriyle sohbet edersiniz... Ha oyunun zevki 80 levele gelip raid yapmaya başlamanızla başlar... Kendinize bir grup bulursunuz ( Guild). Onlarla kanka olursunuz. Sonra başlarsınız Bossları kesmeye. 10 veya 25 kişi toplanır kordinasyonlu bir şekilde, ventrilo ile sesli komutlarla BOSS kesmeye... İşte tam bu dönemde oyun zevkli olur...
    Tabi oyun için biraz ingilizceniz olması şart.

(yanlış bilgiler için üzgünüm. WoW'u sadece private serverda oynadım. Bu yazdıklarım gözlemlerime dayanan şahsi düşüncelerimdir. )

AMA SİZİN İÇİN EN İYİSİ HİÇBİR ONLİNE OYUNA BAŞLAMAMAK OLUCAKTIR.

İşte fark orada private serverde maksimum kaç kişi olabilirki?Okadar emeğinin gitmeyeceği ne malum.Private oynayıpta wow oynadım demeyin private wow oynadım denmeli.İkiside tamamen farklı çünkü daha orjinal oynamamış adam geliyor bize ne farkı ver diye ders veriyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.