Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecenin dördünde ufak bi item geldi diye çıglık cıglıga bagirabiliyorsan sen wowcusun demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

3 sene wow oynadım, bırakalı 1.5 sene oldu. 2005-2007 arası her şey süperdi fakat şu an kimseye tavsiye etmiyorum oyunu.. Vaktinize emeğinize yazık.. Epic diye tabir edilen üst düzey itemler 10 yaşındaki çocukların eline düştü

Ozaman knight a baslasınlar?kucucuk cocuk biriktirdigi parayla gidip item dizip kral oluyor?Size birsey solıyeyım piyasadaki en duzgun online oyun Wow dur.Sonra warhammer ve age of conan geliyor

Lotro yu denemediniz mi (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearLJaM -- 1 Şubat 2010; 16:11:08 >

• wowda bot açmayı başaran oldu mu gerçekten? 2004-2007 arası oynadım türklerden bot kullanan birini görmedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

wowda bot açmayı başaran oldu mu gerçekten? 2004-2007 arası oynadım türklerden bot kullanan birini görmedim hiç.

Ben geçen yaz 5k lık epic mountu almak için 5 gün kullanmıştım.Şansıma banlanmadım,ama yapılıyordu yani.5 günde 7k gold kasmıştım,primal air,water sata sata :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayoras

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Cash sistemi yok , Knight , Silkraod vb. oyunlardaki gibi bir bot kullanımıda yok.Amacın max. levele kadar bot+premiumla ulaşıp sonra pvp yapmak değil , her levelin ayrı bir tadı , ayrı bir eğlencesi var.
    Not : Ko'da oynadım Sro'da oynadım WoW'da oynadım.

http://www.rhabot.com/ .
    Edit: Ayrıca cash almak zorunda değilsin ki. Bir tek premium alırsın. Bir de gb çekersin olur biter. Her oyunda gold sistemi vardır unutmayın.

Bot olduğunu bilmiyodum söylediğin iyi oldu .Silkroad'daki gibi tbot sbot şu bot bu bot kullanıp sonra karaktere premium çekince ban yememe şansın yok , fark edildiği anda banlanırsın.Yada Knight'taki gibi 180derece terse ok atılmıyor.Knight'ın boyutu kadar WoW'a update gelir boşuna karşılaştırmayın şu oyunu WoW ile .

Ben mi diyorum Wow'da bot yok diye? Madem bot olduğunu biliyorsun neden bot yok diyorsun? Bot var ama şurdaki gibi değil şöyle değil de diyebilirdin. Neden karşılaştırmayayım? Blizzard oyuncularıyla ilgileniyor da K2 ilgilenmiyor diye niye karşılaştırmayayım? Bir de KO'nun boyutu kadar update geliyor demişsin. Ne alaka? Oyunun verdiği zevki oyunun(ya da update'inin) büyüklüğü mü belirliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

wowda bot açmayı başaran oldu mu gerçekten? 2004-2007 arası oynadım türklerden bot kullanan birini görmedim hiç.

Ben geçen yaz 5k lık epic mountu almak için 5 gün kullanmıştım.Şansıma banlanmadım,ama yapılıyordu yani.5 günde 7k gold kasmıştım,primal air,water sata sata :)

Blizz'demi kastın dostum? Privatede çalışıyormu bot?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Şubat 2010; 16:25:13 >
  • WoW: ayrı bir evrendir. MMORPG severler için bulunmaz bir nimettir. Harcadığın her dakikada inanılmaz zevk alırsın. Eğer hırslıysan oyundan kopman zorlaşır çünkü her update ile cezbeden yenilikler gelir oyuna. Kendini sınırlandırabilen her oyunseverin karşılabileceği en iyi oyundur bana göre. Eğer kendine hakim olmakta zorlanırsan bu oyun(lar) ayağını öyle bir kaydırır ki bir daha doğrulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

South Park'ın World of Warcraft bölümü vardı. Kopmuştum ya.

• Birbirlerini "AGA" olarak tanımlayan, okuldan çıkar çıkmaz bir internet kafeye girip, oynamaya başlayan "Knight'cı bebeler"in uzanamayıpta, pis dedikleri ciğerdir World of Warcraft.
  • zamanında ultima vardı. ne oyundu bee. yaşlanıyoruz artık neler neler çıkmış piyasaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cash sistemi yok , Knight , Silkraod vb. oyunlardaki gibi bir bot kullanımıda yok.Amacın max. levele kadar bot+premiumla ulaşıp sonra pvp yapmak değil , her levelin ayrı bir tadı , ayrı bir eğlencesi var.

Edit: Ayrıca cash almak zorunda değilsin ki. Bir tek premium alırsın. Bir de gb çekersin olur biter. Her oyunda gold sistemi vardır unutmayın.

Bot olduğunu bilmiyodum söylediğin iyi oldu .Silkroad'daki gibi tbot sbot şu bot bu bot kullanıp sonra karaktere premium çekince ban yememe şansın yok , fark edildiği anda banlanırsın.Yada Knight'taki gibi 180derece terse ok atılmıyor.Knight'ın boyutu kadar WoW'a update gelir boşuna karşılaştırmayın şu oyunu WoW ile .

Ben mi diyorum Wow'da bot yok diye? Madem bot olduğunu biliyorsun neden bot yok diyorsun? Bot var ama şurdaki gibi değil şöyle değil de diyebilirdin. Neden karşılaştırmayayım? Blizzard oyuncularıyla ilgileniyor da K2 ilgilenmiyor diye niye karşılaştırmayayım? Bir de KO'nun boyutu kadar update geliyor demişsin. Ne alaka? Oyunun verdiği zevki oyunun(ya da update'inin) büyüklüğü mü belirliyor .

Hayır pvp sistemi , oyun içi aktiviteler , haritanın genişliği ve alanlar , itemler , pve sistemi , bot gibi bir zırvalığın yasallığı ve kullanılabilirliği , yapımcı firmanın oyunculara gösterdiği ilgi , cash sistemi gibi oyuncuları öne geçiren , 3-4 kat hızlı exp kasmalarını sağlayan saçmalığın olup olmaması belirliyor.Hepside Knight'tan daha iyi(İkisinide oynamış biri olarak konuşuyorum , varsa ikisini birden oynayıp Ko iyidir diyen yazsın bakalım).

• İnanılmaz zamanını yer insanın,mesela şuanda 2 tane karakter var 80 lvl ,şeytan diyor gir oyna parayı ver ama işte inanılmaz zamanını yiyor.
  • Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

• quote:

Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

Oynamamışsın konuşma.Privatede oynadığın oyun wow değil bunu bil.

• quote:

Valla wow'u sadece private serverlarında oynadım. Ama hiç de öyle övdükleri gibi bir oyunla karşılaşmadım. Hem oyunu karışık buldum hem de sıkıcıydı. Ha tabi orjinal oyunuyla kişisel(private) oyunu bir olmaz. Fakat orjinal serverla private serverın arasında öyle çok aşırı farklar olduğunu düşünmüyorum. Tamam bahsettiğimiz oyun bir private server olabilir. Ama private server oyunu bambaşka bir oyuna dönüştürmüyor ki. Bunun dışında Warhammer Online'ı oynamıştım. Bu oyun yeni olduğu için daha private serverı çıkmadı bildiğiniz gibi(Çıkmış da olabilir. Bir dönem araştırmıştım yoktu). Yani oyunu orjinal serverında oynamıştım. O yüzden tam bir karşılaştırma yapamam. Ama Warhammer da çok güzel bir oyun olmakla birlikte sıkıcıydı. Görevleri falan bayıyordu. Ama RvR sistemi tam bir ziyafetti. Çok güzeldi gerçekten. Oyunu oynamayanlara, indirip 10 günlük deneme pakediyle birlikte oynamalarını tavsiye ederim. Wow'u da indirip bir ara deneme sürümüyle denemek istiyorum .

Bambaşka bir oyun emin ol.Ama şu zevki tatmak bir başka oluyor anlatayım, gece olmuş 12-1 raid toplanmış 25 kişi,herhangibir instance ye girmişssiniz ventrilodan muhabbet ediliyor şakalar falan yapılıyor,taktikler anlatılıyor,item dağıtıyorlar vs. büyük emek harcıyorsunuz.Ama şunu bilin private serverlerla arasında dağlar kadar fark var.Ama yok ben hikayeden anlamam pata küte dalmayı severim parayı basıp kral olmak isterim derseniz bu oyun böyle diyenlere uygun değil.Yani ben bazen sırf eski haritalara gidip atımla etrafı dolaştığımı o müzikleri dinlediğimi bilirim,bu wowdur :)

• quote:

Emin ol orjinal server ile private serverın alakası yok. Oyunu anlayabilmek için gerçek serverda oynamak gerekli. <--(NOKTA)

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein 

quote:

Emin ol orjinal server ile private serverın alakası yok. Oyunu anlayabilmek için gerçek serverda oynamak gerekli. <--(NOKTA)

+1

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır pvp sistemi , oyun içi aktiviteler , haritanın genişliği ve alanlar , itemler , pve sistemi , bot gibi bir zırvalığın yasallığı ve kullanılabilirliği , yapımcı firmanın oyunculara gösterdiği ilgi , cash sistemi gibi oyuncuları öne geçiren , 3-4 kat hızlı exp kasmalarını sağlayan saçmalığın olup olmaması belirliyor.Hepside Knight'tan daha iyi(İkisinide oynamış biri olarak konuşuyorum , varsa ikisini birden oynayıp Ko iyidir diyen yazsın bakalım).

Ha burda haklısın. Tamam wow teknik olarak daha üstündür. Ona bir şey diyemem. Fakat ben KO'nun ne pvp sistemini, ne de savaş sistemini Wow'a değişmem. Sistem aynı ne de olsa. Oyunun private server olması bunu değiştirmiyor. Haritanın genişliği, alan, itemler bunların hepsi fasa fiso. Bunların hepsi görselliğe etki eder. Görselliğe etki eden herşey zamanla alışılmış şeyler olur. Bir yerden sonra o görsel kötü olsa bile gözüne batmaz. Veya iyi olsa bile bir süre sonra seni etkilemez. Haritanın geniş olması da zaman kaybıdır. Düşünsene devasa bir harita. O harita ne kadar büyükse o kadar çok yol katetmek zorundasın. Alanlar da görselliğe etki eden bir faktördür tabii.

Ben sana oyunun verdiği zevke etki eden şeyleri sayayım mı? Karakter sınıfları. Sınıflar arası denge. Skillerin özellikleri. Itemlerin özellikleri. PVP ve savaş sistemi(oyunda kullanılan terimini bilmiyorum. PVEdir sanırım). Kısaca bunlardır yani. Yok oyunun haritasıymış, alanlarıymış, itemlerin şekliymiş, oyunun grafiğiymiş. Tüm bunlar geçici zevklerdir. Önemli olan kalıcı olanlardır. Ha senin itemden kastın özellikleri ise ona lafım yok tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vordronor

quote:

Oynamamışsın konuşma.Privatede oynadığın oyun wow değil bunu bil.

Ne saçmalıyorsun kardeşim? Oynamamışsın konuşma diyorsun. Ben ne dedim? Oyunun private serverını oynadığımı söyledim ve ona göre konuştum. Kesin bir şey söyleyemeyeceğimi belirttim. Private server oyunun sistemini değiştirmediğine göre kesin de konuşabilirdim tabi ama orjinali oynamadan kesin konuşmak istemedim. Gelip de bebeler gibi oyun fanlığı yapmayın burda.

• quote:

Arkadaşlar baya üstüne gelmişte.
    Hocam sende haklısın.
    İki tür oyuncu vardır.
    İlki oyunun hikayesine diğerine nazaran biraz daha önem veren oyununu da bunun doğrultusunda oynamayı seven oyuncu böyle oyuncular genelde nerede fazla quest var orada oynamak ister böyle oyuncular sürekli mob kesmekten hiç mi hiç haz almazlar.Oyunu yaşamak isterler.Oyunun her ayrıntısını bilmek isterler.Böyle kişilere en iyi hitap eden oyunlardan biri wowdur.
    İkinci oyuncu tamamen özgür olmayı seven istediği gibi oyunu oynamak istediği keşfetmek isteyen kişidir.Bu oyuncu için önemli olan karakterinin gelişimidir ne kadar güçlü olursa o kişi oyundan o kadar zevk alır bu yüzden hırslıdır sabırlıdır yeri geldiğince bir kaç quest yapar fakat genel olarak mob keser level atlar bir üst moba geçer.Böyle kişiler için en önemli etken pvp dir.Sen bu kategoriye giriyorsun.Bu yüzden wow evet senin söylediğin gibi sana hitap etmiyor.Senin sevdiğin tarz zaten warhammer ki warhammer pvp tabanında bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.