Şimdi Ara

Wow Satın Alma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün wow - battle of azeroth satın aldım. Eurobattle'den daha önce wow'u yüklemiştim ve 20 levele kadar oynamıştım. Şimdi oyuna tekrar girdiğimde hala 20 levelde takılı kalıyor ve ilerlemiyor. Aktif olmadı yani. Ne yapmam gerekiyor?

• Sadece Battle for Azeroth satın aldıysanız, Subscription yapmanız veya oyun süresi satın almanız gerekiyor. BFA paketi içinde 30 gün süreyle gelmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Sadece Battle for Azeroth satın aldıysanız, Subscription yapmanız veya oyun süresi satın almanız gerekiyor. BFA paketi içinde 30 gün süreyle gelmiyor maalesef.
    Anlıyorum.

Peki battle.net'e girdiğimde, transaction history'ye girdiğimde status "pending" gösteriyor. Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Teşekkürler bu arada cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Blizzard Shop'tan satın alınan tüm ürünlerde 72 saat uyarısı vardır. Yani normalde teslimatı 72 saat içinde yapacağız gibisinden, ancak çoğu ürün birkaç dakika içinde teslim edilir sorunsuz şekilde. Tek sıkıntı sizin yaptığınız, Starter versiyon oyundan normal versiyona geçişte oluyor hep. Parayı aldıklarından emin olana kadar geçişi tamamlamıyorlar sanırım. O yüzden Level kasma kısmını aktif etmelerine rağmen, bazı özellikler kısıtlı kalabiliyor. Pending onun pendingidir sanıyorum.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, çok teşekkürler. Şimdi zaten complete olmuş statüsü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.