Arkadaşlar yurtdışından laptop siparişi verdim wowu kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. Quad core AMD a8 7410 up to 2.5ghz 4gb ram amd readon r5 ekran kartı var. Bazı kişiler ramı değiştir diyor , bazı kişilerse ekran kartını değiştir diyor...Fakat laptopta ekran kartını değiştirmem mümkün değil.Ramı 8gb yapabilirim.Şuanki özelliklerle lowda oynarsın diyenler var. Highde oynamam için neyapmam lazım söylerseniz çok mutlu olurum.Aldığım laptop çalıştırmazsa zaten mecburen satıp yenisini alacağım çünkü oyuna aşık oldum sanırım :D
ygzesginY
kullanıcısına yanıt
Forumun üyesi chaosbread in (yanlış yazmış olabilirim) laptoplarla wow un arasındaki ilişkiyi açıklar güzel bir yazısı vardı. Bulup okumanı tavsiye ederim.
Kısaca laptopla wow pek kifayetli oynanmaz.
Benim bilgisayar ilk nesil Phenom I X3 - GT250 - 4 GB DDR 2 rahat oynuyorum. Sen benden daha rahat oynaman lazım. ^^ O bilgisayar için ilk önce bir 240GB lık SSD tak sonra da 8 GB ram yap.
quote:
Orijinalden alıntı: rocker_tr
Benim bilgisayar ilk nesil Phenom I X3 - GT250 - 4 GB DDR 2 rahat oynuyorum. Sen benden daha rahat oynaman lazım. ^^ O bilgisayar için ilk önce bir 240GB lık SSD tak sonra da 8 GB ram yap.
"rahat oynamak" göreceli bir kavram.
hangi grafik ayarlarında, hangi addonlar kuruluyken, oyunda hangi bölgede ve etrafınızda kaç kişi varken kaç FPS görüntü aldığınızı paylaşırsanız daha akla uygun bir yorum yapmış olursunuz.
tek başınıza level kasarken ancak wowu açabilecek kadar kötü bir makine ile de oyunu oynayabilirsiniz.
BG ye 25 kişilik Hellfire Citadel'e akıcı bir şekilde girebiliyorum. Sürekli kalabalık olan Orgimmar ve Ashran da da akıcı bir şekilde dolaşabiliyorum. FPS olayına hiç dikkat etmem akıcı olarak oynayabilirmiyim oynayamam mı ona bakarım.
World of Warcraft: Warlords of Draenor Minimum Requirements CPU: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 CPU Speed: Info RAM: 2 GB RAM (1 GB Windows XP) OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 with the latest service pack Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 3000 Sound Card: Yes Free Disk Space: 35 GB