Wow a başlıyalı yaklaşık bir hafta oldu.Tam updateleri yaptım.Sıkıntısız oynarken bu sabah verilen bir göreve bakmak için oyundan çıktım internetten göreve baktım sonra tekrar oyuna girmek istediğimde resimde görülen ekranla karşılaştım. hacks@blizzard.com adresine translate yardımlı bu maili attım cevap bekliyorum. " Today I went to the game.I went from the game due to certain reasons.After entering the game has failed.Gave this error "https://eu.battle.net/account/locked.html".After did not change the password." Bu olayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
Hesabına galiba saldırı tarzı bir şey oldu bunun içinde Blizz güvenlik için kitledi hesabı. Şifre değişimi gibi şeyler yaparak açtırabilirsin. Ya da banlandın burada "locked" ne anlamda kullanmış bilemiyeceğim.
Battle.net ID'ni oluşturan mailine neden olduğu ve nasıl açabileceğini açıklayan bir mail gelmesi gerek.Kontrol et sonrasında gerekli işlemleri yap. Büyük ihtimal sistemine virüş bulaştığı şüphesiyle yapmışlardır.Farklı bir IP'den girdiysen oluyor.
Evet bir mail geldi.Orda ilk bilgisayarınız kontrol edin.2. olarak mail adresinizi kontrol edin.3. olarak şifrenizi resetleyin diyor.Şifre resetleme işleminde Oyunu yükseltmek için girdiğin keylerden birinin ilk 6 hanesini istiyor yazıyorum kabul etmiyor.Recovery işlemindede aynı sorunla karşılaşıyorum.Anlıycağınız hevesle başladığım oyuna umutsuzlaşıyorum gittikce.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme