Şimdi Ara

Wowa başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bunun battlenetteki 14 euro olan paketten alcam da 30 günlük bedava oyun diyor 30 gün bitince ne olur? yeniden oyun zamanı yükleyene kadar donuk mu kalır yoksa karttan falan mı çeker?

• Hiç başlama dostum.
    Sinir, stres olursun verdiğin paran ile rezil olur, oyuna bağlanmak için 6 saat kadar beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amore

Hiç başlama dostum.
    Sinir, stres olursun verdiğin paran ile rezil olur, oyuna bağlanmak için 6 saat kadar beklersin.
    Donuk kalır. Kredi kartını girip talimat vermedikçe çekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansu789

Şimdi bunun battlenetteki 14 euro olan paketten alcam da 30 günlük bedava oyun diyor 30 gün bitince ne olur? yeniden oyun zamanı yükleyene kadar donuk mu kalır yoksa karttan falan mı çeker?

aman o kadar para verme

aşağıdaki linkte ilk 5 paket + 14 gün oynama süresi 15 TL =https://www.g2a.com/world-of-warcraft-battle-chest-14-days-eu.html

buda 5 paket + 30 gün 35 TL =https://www.g2a.com/world-of-warcraft-battlechest.html

• şuan alma fıtık olursun bu aralar yeni patch geldi oyun çökmüş durumda sıra bekliyorsun 50 saat + lag ve delay var.. biraz bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

şuan alma fıtık olursun bu aralar yeni patch geldi oyun çökmüş durumda sıra bekliyorsun 50 saat + lag ve delay var.. biraz bekle derim
    Şuan başlarsan en fazla 1 hafta oynayabilirsin o'da günde en fazla 1 saat.Yada Low realmlerde karakter açar yalnız kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Şuan başlarsan en fazla 1 hafta oynayabilirsin o'da günde en fazla 1 saat.Yada Low realmlerde karakter açar yalnız kalırsın

Alıntıları Göster
    Lag sorunu kalktı. Sadece queue bekliyorsun şu zaman da ve her expansionda gayet normaldir. En fazla 2 haftaya bişey kalmaz.
    Arkadaş WoW'a başlıyacağım demiş, başlıyayım mı diye sormadığına göre milleti oyundan soğutma amacınızı anlamadım. Başlamak için doğru zaman. Yeni expansion gayet güzel.

Karttan çekmez ama abone olursan süren bittiğinde kartta para varsa otomatik olarak çeker. Direk 30 günlük yükletirsen sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Lag sorunu kalktı. Sadece queue bekliyorsun şu zaman da ve her expansionda gayet normaldir. En fazla 2 haftaya bişey kalmaz.
    Arkadaş WoW'a başlıyacağım demiş, başlıyayım mı diye sormadığına göre milleti oyundan soğutma amacınızı anlamadım. Başlamak için doğru zaman. Yeni expansion gayet güzel.

Karttan çekmez ama abone olursan süren bittiğinde kartta para varsa otomatik olarak çeker. Direk 30 günlük yükletirsen sorun olmaz.

Biz kimseyi oyundan soğutmuyoruz , sadece şuan almaması için uyarıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Şimdi bunun battlenetteki 14 euro olan paketten alcam da 30 günlük bedava oyun diyor 30 gün bitince ne olur? yeniden oyun zamanı yükleyene kadar donuk mu kalır yoksa karttan falan mı çeker?

aman o kadar para verme

aşağıdaki linkte ilk 5 paket + 14 gün oynama süresi 15 TL =https://www.g2a.com/world-of-warcraft-battle-chest-14-days-eu.html

buda 5 paket + 30 gün 35 TL =https://www.g2a.com/world-of-warcraft-battlechest.html

Arkadaşlar benim için önemli olan o para meselesiydi ve sorun yok şuan ama eğer gerçekten bu kadar zorsa oyuna girmek falan ne zaman almalıyım? Eğer o kadar ciddi bir sorun yoksa almak istiyorum bir an önce ayrıca çok daha ucuz diğer türlü 80-90 tl giriyodu :D ama nası bu kadar ucuz güvenilir mi?

• quote:

quote:

quote:

aman o kadar para verme

Arkadaşlar benim için önemli olan o para meselesiydi ve sorun yok şuan ama eğer gerçekten bu kadar zorsa oyuna girmek falan ne zaman almalıyım? Eğer o kadar ciddi bir sorun yoksa almak istiyorum bir an önce ayrıca çok daha ucuz diğer türlü 80-90 tl giriyodu :D ama nası bu kadar ucuz güvenilir mi?

güvenilir kardes sıkıntı yok ama adamlar alışverişten sonra telefonla arıyorlar ingilizce hangi ürünü aldınız diye soruyorlar sadece onada cevap verirsin
    bende aldım bu paketten
    oyuna girme mevzusuda medium server seçersen girersin sıkıntı yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

aman o kadar para verme

güvenilir kardes sıkıntı yok ama adamlar alışverişten sonra telefonla arıyorlar ingilizce hangi ürünü aldınız diye soruyorlar sadece onada cevap verirsin
    bende aldım bu paketten
    oyuna girme mevzusuda medium server seçersen girersin sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    hiç başlama dostum.suan oyunda sikinti var buradakilerin biri yardım etmiyor hepsi lafta.oyunu yükliyemioyrum o kadar para verdim elimde patladı seninde başına gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

hiç başlama dostum.suan oyunda sikinti var buradakilerin biri yardım etmiyor hepsi lafta.oyunu yükliyemioyrum o kadar para verdim elimde patladı seninde başına gelebilir

Bir yerde hata yaptığın belli bir fotoğraf at hatayı açıkla bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 18 Kasım 2014; 21:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Şimdi oyun sürelerini dijital alırım ben dr den kutulu almak istiyorum ben starter editionu zaten yükledim o kutuluda ne yapmam gerekcek bir daha mı yüklücem oyunu ya da kod falan girip full sürümü aktif mi edecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus123

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Şimdi oyun sürelerini dijital alırım ben dr den kutulu almak istiyorum ben starter editionu zaten yükledim o kutuluda ne yapmam gerekcek bir daha mı yüklücem oyunu ya da kod falan girip full sürümü aktif mi edecem

Alıntıları Göster
    oyuna başlıcaksan raf ile başla raf nedir diyosan mesaj atarsın bana bende raf arıyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranodn12

oyuna başlıcaksan raf ile başla raf nedir diyosan mesaj atarsın bana bende raf arıyorum bu arada.

Alıntıları Göster
    Ben de başlayacaktım güya,vizeler de bitti var ya off ne oynardım şimdi .Niye haber vermiyorsunuz arkadaşlar?Yeni expansion gelmiş kimse haber vermiyor ya :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ben de başlayacaktım güya,vizeler de bitti var ya off ne oynardım şimdi .Niye haber vermiyorsunuz arkadaşlar?Yeni expansion gelmiş kimse haber vermiyor ya :'(

Alıntıları Göster
    kanser olursun giremezsin vs seyleri dinleme medium serverda oynarsan hicbir sikinti cekmezsin
    guzel oyun iyi vakit gecirirsin.
  • Donuk kaliyor. Frozen account
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan35666

Donuk kaliyor. Frozen account

Oyunu aldım hiçbir sorun yok dr den kutulu aldım 20 levelim ilk mountumu bile aldım herkese yardımları için teşekkürler
  • :D rica ederim ne demek bu arada mountumu aldim derken? Hangi mount? Cunku sure veya sürüm aldiginda bi sey vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan35666

:D rica ederim ne demek bu arada mountumu aldim derken? Hangi mount? Cunku sure veya sürüm aldiginda bi sey vermiyor

(pardon bunu biraz geç gördüm Şuan 51 levelim :D ) bunu yazarken paladinlere otomatik gelen warhorse almıştım onu dedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.