Şimdi Ara

WoWu bedava oynamak istiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben wow classic oyniorum wersion 3.0.1 nasil bedava oynayabilirim ?

• 49 okunma ve hiçbir yorum veya yardım yok
  • Haketmemişsindir belki
  • Abdullah Allah'ın kulu demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Abdullah Allah'ın kulu demektir.

Acacak olursak Abit - Allah
    Bazi yorelerde erkek cocuklara sadece Abit ismi de verilir. Gunumuzde oldukca azalmistir
  • memleket eyiye gidiyi çok şükür.
  • arkadaşlar nasıl wow classic private server oyniyabilirim wersion 3.0.1 lütfen yardım edin
  • private serverda oynama işi oyun oynama zevkini öldürüyor, destek genellikle olmuyor bu tip serverlarda; bu yüzden private server önermiyoruz... Ayrıntılı olarak anlatan web siteleri mevcut nette google araştır bulursun,
    ingilizcem yok anlamıyorum diyorsan WOW sana göre değil bu private server sevdasından vaz geç nacizane önerim...
  • Saol kardeş senin biraz arıyayım googlede olmazsa başlarım orjinaline .
  • Arkadaşım geçenlerde 17 k gold sattım birine 2 ay recruit friends ten oynama hakkı geldi öyle bir araştır derim
  • herseyin bir bedeli vardir wowunda var oyle bedavaya wow yook :)

Bu arada 17k gold satip nasil raf aldin onu anlamadim konuyu biraz daha acabilirmisin?
  • paticik forumlarında var satanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 13 Kasım 2011; 23:02:25 >
  • Orjinal oynamak varken pvp nedir
  • Kardes wow burnink crusade wotlk olacak torrent kullaniyosan direk tek parca kurulu hali var torrentte patchla matchla ugrasmazsin 16gb sanirsam sonra googleden gamerdistrict eternalwow falan arat gir uye ol acc ac.indirdigin oyunun klasorunda realmlist.wtf var onu ac icinde set realmlist orijinalserver.com olan serveri sil set realmlist kacakserver.com olani gir bu realmlist olayi sitelerde yazar orayi kopyala daha sonra kaydet cik eger realmi dogru kopyaladiysan mensei siteden oyuna gir car ac her hangi bir yerini anlamadiysan ozeldende yardimci olurum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.