Şimdi Ara

Ps3 ve Ps4 CAFE AÇMAK İSTİYORUM YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
20.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
    Ps3 ve ps4 karışık cafe açmak istiyorum sizin değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen bilgilerinizi esirgemeyiniz

1- En az kaç adet ps3 ve ps4 makinası olmalı
    2- Makinalar en az kaç gb olmalı
    3- Makinaları kırdırmak mı dha iyi yoksa orjinal oyunları mı almak iyi arasındaki farklar neler?
    4- Tv ler hangi marka-model kaç inç olmalı
    5- En çok tercih edilen oyunlar neler ve fiyatları ne kadar
    6- Genel olarak vergi giderleri neler kaç tl AYLIK ?

Ps cafe işletenler yada orada çalışanlar ne gibi uyarılarda bulunursunuz eklemek istediklerinizi genel olarak paylaşabilirsiniz..

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Not: İstanbul avrupa yakasında açılacak salon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigaLi_34 -- 20 Ocak 2014; 0:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BigaLi_34 kullanıcısına yanıt
    güzel konu up. bende merak ettim simdi.
  • Öncelikle kuvvetli bir sermayeye sahip olmanız gerek (orta ve üst segment için )
    Bir kaç ay iş yapmadan geçirceğiniz uzun bir dönem olacaktır onun karşılığını da önceden cebinizde tutun derim.
    Kırık oyun çalıştırmanız bir işletmeci için daha sıkıntılı olabilir siz bilirsiniz ( yasal yönden )

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Öncelikle kuvvetli bir sermayeye sahip olmanız gerek (orta ve üst segment için )
    Bir kaç ay iş yapmadan geçirceğiniz uzun bir dönem olacaktır onun karşılığını da önceden cebinizde tutun derim.
    Kırık oyun çalıştırmanız bir işletmeci için daha sıkıntılı olabilir siz bilirsiniz ( yasal yönden )

Orta halli bir işletme 50 60 bin sermayem var

• Tv ler bence en az 102ekran olmalı, pes fifa zatn mevcut olmalı ama oyun çeşitliliği olmasıda önemli bence

• ps4 cafeler için yeni vergi geldi eğlence vergisi adı altında ilk makina için 5 sonraki makinalar için 3 tl

en az 10 makinenen olmalı eğer işlek bir yerse daha fazla
    tv en az 102cm olmalı kalite açısında (lg - toshiba-philips - samsung- sony)
    oyun olarak bolca pes 13 4 tane filan pes 14 2 tane fifa 14 vs.. gibi almalısın
    orjinal oyun almalısın uğraştığına değmez
    orjinal olacağı için 12gb lık versiyon bile işini görür
    --

oturmuş bir cafem var 20 masa var şuanda 4 tane ps4 var 2si sony 139 ekran sonyde 2si 139 ekran philipsde bağlı
    geri kalan tüm tvler samsung 128 ekran

toptancılıkta yaptığımızdan bizimkisi baya iyi oyun ps3 ps4 derken..

size en büyük tavsiyem sakın makine ve tv kiraya vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnr.strk -- 20 Ocak 2014; 9:27:32 >
  • cihaz başına 5 tl vergisi varmış günlük öyle bir şey duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigaLi_34

Öncelikle arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
    Ps3 ve ps4 karışık cafe açmak istiyorum sizin değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen bilgilerinizi esirgemeyiniz

1- En az kaç adet ps3 ve ps4 makinası olmalı
    2- Makinalar en az kaç gb olmalı
    3- Makinaları kırdırmak mı dha iyi yoksa orjinal oyunları mı almak iyi arasındaki farklar neler?
    4- Tv ler hangi marka-model kaç inç olmalı
    5- En çok tercih edilen oyunlar neler ve fiyatları ne kadar
    6- Genel olarak vergi giderleri neler kaç tl AYLIK ?

Ps cafe işletenler yada orada çalışanlar ne gibi uyarılarda bulunursunuz eklemek istediklerinizi genel olarak paylaşabilirsiniz..

Herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Not: İstanbul avrupa yakasında açılacak salon

1- 5 ila 10 arası PS3, bir kaç tanede PS4 alabilirsin. Tabi mekanın büyüklüğüne göre ve hedeflerine göre bunu 2 katına da çıkartabilirsin.
    2- PS4'ler fix 500GB, PS3'leri de 120GB öneririm.
    3- Orjinal oyun kullanmak yasal yönden avantaj sağlayacaktır.
    4- TV'lerden pek anlamam.
    5- Fifa serisi, Pes serisi, NBA serisi, NFS serisi önceliğin olmalı bence. Birde 2. planda GTA serisi, CoD serisi ve BF serisini tutabilirsin. Yeni oyunları ortalama 150TL'den eskileride 90TL'den filan alabilirsin. 0 oyun almana gerek yok, 2. elde olabilir.
    6- Vergilerden de anlamam.

• Arkadaşlar bugün 4 tane playstation cafe ye gittim araştırmalarda bulundum..

Makinalar orijinal olucak kırdırmayacağım
    Tv ler en az 40 inç 3d ve en az 100 hz olucak marka olarak sony samsung yada lg olucak

Vergi konusunda bi tek yer net bilgi verdi oda salon sahibi olduğu için..muhasebe, vergiler de sadece aylık 27 lira kdv vergisi varmış ve 6 ayda bir temizlik vergisi ve 3 ayda bir stopaj varmış

makine başına 5 tl olan yeni vergiyi sorduğumda bilgisi yokmuş

Sizin bildiğiniz aylık giderler bunlar dışında ne var ( su,elektrik,dogalgaz,internet,dükkan kira HARİÇ )

• Soğuk içecek dolabı. Her sattığın içecekte yüzde yüz kar sağlarsın
  • 3D çok önemli değil, zaten 3D oyun bile yok, yok gözlüğü vs bence gereksiz, markayada takılmayın, sağlam bi 100hz yeterli olacaktır, input lag yaşatmayan serilere yönelin en azından öncelik verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

3D çok önemli değil, zaten 3D oyun bile yok, yok gözlüğü vs bence gereksiz, markayada takılmayın, sağlam bi 100hz yeterli olacaktır, input lag yaşatmayan serilere yönelin en azından öncelik verin.

İlerisini düşünerek almışken bi kere alayım diyorum ilerde 3d oyunlar çıkarsa tekrar televizyon almamak için..

İnput lag yaşatmayan seriler neler ?

Şuan int de ps fiyatlarına bakıyorum fakat 12 gb ve 500 gb var :S

Sizce 12 gb alsam cafe yi idare eder mi yada en az kaç gb olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigaLi_34 -- 20 Ocak 2014; 18:40:41 >
  • Arkadaşlar Televizyon için tavsiye alamadım hiç fikri olan yok mu ?
  • 100 Hertz TV olacak da aman kutu üstünde yazan değerlere bakma. Her firmanın ayrı değer birimi var. CMR, MotionFlow gibi. Önemli olan panel hızının 100 hertz ve üzeri olması.

TV'ler bence büyük olsun minumum 42 inch bir de yakın tutmaya çalış sonuçta 1-2 saat oynanıp gidilecek, göz bozma tarzı bir sorun olmayacak.

Oyun olarak bence eskiye dönme(FİFA 13 gibi). İkinci el FİFA 14 VE PES 14 al. Bu arada mutlaka PS4 için FİFA 14 öneririm, PS3'e göre baya farklı. Bunun dışında NBA 2K14 olabilir ve GTA V olabilir.
  • TV olarak forumda da önerilen Sony W655 var fakat 3D'si yok (bence gerek de yok). Ben CMR 400 Hertz olan Samsung F6 serisinden olabilir diyorum. Bir TV için bütçen tam olarak ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyGamerPenguin

TV olarak forumda da önerilen Sony W655 var fakat 3D'si yok (bence gerek de yok). Ben CMR 400 Hertz olan Samsung F6 serisinden olabilir diyorum. Bir TV için bütçen tam olarak ne kadar?

1750 TL kadar peki bu input lag ın kısaltılmışı var mı tv özelliklerinde gösteriyor mu bunu
  • quote:

Arkadaşlar Televizyon için tavsiye alamadım hiç fikri olan yok mu ?

TV tavsiyeleri bölümü var ps4 için oraya bakın bir dünya bilgi var. zaten misal benim imzamdaki tv ps4 açınca oyun moduna geçiyor ve 600hz vs ayarlarını devre dışı bırakıyor , bunlar input lag a sebebiyet verdiği için, 100hz e çekiyor yani. o yüzden 2000hz de olsa boş , 3D için az araştırırsanız tercih edilmeyen teknoloji olduğunu görürsünüz, illa alacağım derseniz 1 tane 127/140 ekran tv alın 3D dli olsun.
  • quote:

100 Hertz TV olacak da aman kutu üstünde yazan değerlere bakma. Her firmanın ayrı değer birimi var. CMR, MotionFlow gibi. Önemli olan panel hızının 100 hertz ve üzeri olması.

TV'ler bence büyük olsun minumum 42 inch bir de yakın tutmaya çalış sonuçta 1-2 saat oynanıp gidilecek, göz bozma tarzı bir sorun olmayacak.

Oyun olarak bence eskiye dönme(FİFA 13 gibi). İkinci el FİFA 14 VE PES 14 al. Bu arada mutlaka PS4 için FİFA 14 öneririm, PS3'e göre baya farklı. Bunun dışında NBA 2K14 olabilir ve GTA V olabilir.

Teşekkür ederim önerilerin için not aldım
  • quote:

quote:

TV olarak forumda da önerilen Sony W655 var fakat 3D'si yok (bence gerek de yok). Ben CMR 400 Hertz olan Samsung F6 serisinden olabilir diyorum. Bir TV için bütçen tam olarak ne kadar?

1750 TL kadar peki bu input lag ın kısaltılmışı var mı tv özelliklerinde gösteriyor mu bunu

Maalesef göstermiyor. İnternetten input lag değerlerine bakabilirsiniz. Fakat çoğu tv'nin de input lag değeri bulunmuyor internette. Tecrübelerle hareket etmekte fayda var.

Benim sana önereceğim panel hızı (gerçek hertz) 100 hertz olan ve mutlaka oyun modu olan bir tv. Oyun modu özelliğiyle zaten input lag değerleri hissedilmesi güç değerlere iniyor.

• quote:

quote:

quote:

Maalesef göstermiyor. İnternetten input lag değerlerine bakabilirsiniz. Fakat çoğu tv'nin de input lag değeri bulunmuyor internette. Tecrübelerle hareket etmekte fayda var.

Benim sana önereceğim panel hızı (gerçek hertz) 100 hertz olan ve mutlaka oyun modu olan bir tv. Oyun modu özelliğiyle zaten input lag değerleri hissedilmesi güç değerlere iniyor.

Tv öneri başlık altında öne çıkan marka model sony 42w655a çıktı yoğun çalıştığım için çok araştıramıyorum

40 42 inç tv başka tavsiye olarak hangi marka modeli önerirsiniz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.