Şimdi Ara

WP baya iyiymis(Android Kullanicisi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 525i navigasyon cihazi olarak kullaniyorum. O gun arabada unutmustum, 4 saat -17de gece, telefon tutacaginda takili kalmasina ragmen , geri geldigimde hicbir sorunu olmadigini gordum.
    Helal olsun dedim, nokia yapiyor.
    Bu mesaj size garip gelebilir ama zenfoneda bu soguklarda, dokunmatikte ara sira sorun olusuyor.

Tabi google uygulamalarinin olmamasi baslica eksiklik. Bundan baska, mail istemcisi kotu, bankacilikm ygulamalari yok, e ticaret magazlarinin cogu yok. Ama olan uygulamalar cok kaliteli. Ses kaydedici olarka birkac tane var microsoft markette, androidde ise yuzlerce uygulama var ama ise yarar bir sey bulmak icin en az 10 uygulamyi silip geri yukledim. Ama windowsta markette 2 uygulama denedim, birinde tam istedigim sonucu aldim. Zaman kazandim.

Androidde ise dedigim gibi, en az 10 uygulama denedim ama sesi hafiza kartina kaydeden bir uygulama bulmak icin cok ugrastim. Windows cihazimda zaten sd kart kullanma ihtiyaci duymadigim icin karta kayit istemiyordum ve ortaya cikan sonuctan memnun kaldim.

Androidde , Her uygulama silip yukleyince sistemde cop dosya olusuyor. Surekli app yukleyip silecek olsam, ayda bir, cihazi bastan kurmam gerekecrk.

Microsoft, uygulama bazinda kaliteli uygulamalara gecit veriyor demekki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

WP marketin zayıflığını söyleyenlerin atladığı bir şey var.

2007'de iphone 2 çıktığında marketi şimdi wp telefonlar gibi zayıftı. zaman içinde programlar çoğaldı.
    o zamanlar iphone 2 için herkes ağzına geleni smylüyordu. ve o dönemde bütün üreticiler "iphone killer" tanımladıkları bir çok ürün çıkardılar.
    şimdi bunların hiç biri yok ama iphone geçen 7-8 de hala kullanılıyor.

Android'in gelişmesini sağlayan başta samsung dahil lg, sony, htc gibi firmalar oldu. bu firmalardan samsung farklı işletim sistemi olarak BADA'yı, Nokia ise MeeGo'yu çıkarmaya çalıştı ama piyasada bu işletim sistemleri talep görmedi. Mesela annem kullandığı için biliyorum Samsung BADA'da whatsapp yoktur.

WP zaman içinde kullananların çoğalması sayesinde 3. parti programlarda çoğalacaktır.

Masal gibi anlatmışsın ki gerçekten masal anlattıkların. İphone ilk çıktığında store diye birşey yoktu. Store olayını ilk icat eden firmadır apple. O yüzden haliyle kimse şikayet etmedi. Wp çok geç kaldı. Kimsenin onu bekleyecek hali yok. Store zayıf olduğu için wp satmıyor. Satmadığı için de kimse ona geliştirme yapmıyor. Bu kısır döngü böyle gider. Sizler de kendi kendinize avunursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 10 Ocak 2015; 20:40:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

350 liralık telefon ile 2 bin liralık telefonun neyini kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Lumia 520 nere note 4 nere. Şaka gibi.

520den note 4e geçtiğim için ve android in sanıldığı kadar yavaş olmadığını belirtmek için kıyasladım.

Canımcım, karşılaştırma yaptığın cihazlar yanlış.

Mesela note4'ü L 15 20 ile karşılaştırmış olsaydın anlaşılırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

350 liralık telefon ile 2 bin liralık telefonun neyini kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Lumia 520 nere note 4 nere. Şaka gibi.

520den note 4e geçtiğim için ve android in sanıldığı kadar yavaş olmadığını belirtmek için kıyasladım.

Canımcım, karşılaştırma yaptığın cihazlar yanlış.

Mesela note4'ü L 15 20 ile karşılaştırmış olsaydın anlaşılırdı.

Tamam bu ikisini karşılaştıralım. Ama ben note 4 ün yine daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü markette 1520yi denediğimde aynı 520 deki gibi uygulama açılışında simge ekranı kaplıyor ve birkaç saniye sonra açıyordu fakat note 4 te bu süre yarım saniyeyi geçmiyor bazı uygulamalar dışında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Elimde İphone 6 da var, arkadaşların çoğunda 5s ve 6 var.

Dedikleri tek şey, diğer telefonum 520 için; bu telefonun navigasyonu hiç bir telefon da yok.

Android'liler zaten telefonun hızını ve akıcılığını görünce 3GB Ram mi var diyorlar.

WP baya iyiymis(Android Kullanicisi)

Ekranda 4 tane 720p video var. O sirada dh deyim gram kasma yok. Android i bukadar elistirmeniz anlamsizca. Hafiza kartindan 4 tane 720p video acip galeride dolasiyorum yine kasma felan yok. Android kasiyor akici degil olayi 4.2 ile bitti. Tel 1gb ram li

• dehşet bir cihaz tasarımı beni bitirdi ama yeni telefon alma işim bitti tükettim hakkımı artık gelecek nesile kaldı yan, önümüzde 5 sene boyunca alamam artık
    anca servis değişimi olur o şekilde değişim yaparım 1530 süper bir cihaz 'mış adamlar yapıyor kardeşim
  • Aslinda androidi kullanip da elestirmemek anlamsizca, evimde quadcore android tv box, quad core android tablet, duruma gore iki veya uc amiral gemi denilen cinsden telefonlar var. Birincisi tv box kullanim acisindan rezalet, cogu uygulamanin kilavye fare destegi yok ozellikle oyunlarin, arkadas sen google olarak dunya devi olarak oyun gelistiricilere iki ricada bulunup cok basit olan su olayin uzerinde niye durmuyorsun niye adamlari ikna etmiyorsun?asphalt yukluyorum tv boxa performans canavari ama oyunda kontrol yok, dandirik 3.parti uygulamalar ile tirmalayip duruyorsun..

Ikinci 1 gb ram olupda kasma yok diyen arkadas, Elimdeki 4.3 Galaxy S3 un sadece kontaklar kismini acma videosu ceksem sanirim herkez icin yeterli bir cevap olur.Evet androidde kasma yok donma ve takilma var. Eminimki navite ubuntu kursak bu cihazlara 5 kat daha hizli calisacaklardir.

Uzmani degilim ancak benim gordugum Windows telefonlarin en buyuk eksigi reklam,karizma ve sacma sapan lisans ucretleri.Aslinda bu o kadar da kolay bir olay degil , ikinci el telefonlarimi satarken anladigim android olarak neredeyse acik ara tek firma var oda sadece Galaxy SX serisi ile Samsung. Farketmiyor S3 S4 S5 peynir ekmek gibi satiliyor 500 e aldim 3 yil kullandim ahi gitti vahi kaldi 300 den bir hafta suremedi satilmasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

quote:

Ben de windowstan androide geçtim ve android windowstan ciddi miktarda daha hızlı.

Android mi daha hızlı ? İlk aldığında tabiki hızlı.Sonrasında ne yaparsan yap düzelmiyor o kasma.

Sonrası cıldırmak ve telefonu duvara fırlatmak olur

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Beklediğiniz telefon 1520'nin veliahtı olarak 2015'in 4. çeyreğinde gelecek. O zamana kadar bekleyin...

1530 Konsept

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: e-Militarist

quote:

Orijinalden alinti: e-Militarist

Beklediginiz telefon 1520'nin veliahti olarak 2015'in 4. çeyreginde gelecek. O zamana kadar bekleyin...

1530 Konsept

Mükemmel çykarsa direk alabilirim

• Hehe

• quote:

WP marketin zayıflığını söyleyenlerin atladığı bir şey var.

2007'de iphone 2 çıktığında marketi şimdi wp telefonlar gibi zayıftı. zaman içinde programlar çoğaldı.
    o zamanlar iphone 2 için herkes ağzına geleni smylüyordu. ve o dönemde bütün üreticiler "iphone killer" tanımladıkları bir çok ürün çıkardılar.
    şimdi bunların hiç biri yok ama iphone geçen 7-8 de hala kullanılıyor.

Android'in gelişmesini sağlayan başta samsung dahil lg, sony, htc gibi firmalar oldu. bu firmalardan samsung farklı işletim sistemi olarak BADA'yı, Nokia ise MeeGo'yu çıkarmaya çalıştı ama piyasada bu işletim sistemleri talep görmedi. Mesela annem kullandığı için biliyorum Samsung BADA'da whatsapp yoktur.

WP zaman içinde kullananların çoğalması sayesinde 3. parti programlarda çoğalacaktır.

Wp marketin zayıflığını söyleyenlerin değil sizin atladığınız bir şey var. O zamanlarda zaten gelişmiş market diye bir olay yoktu. Şu an ise başını alıp gitmiş bir appstore ve appstore kadar olmasa da yine de çok zengin bir google play store var. Siz dünyanın parasını verip telefon alacaksınız sonra da uygulama çıksın diye bekleyeceksiniz. Bunun bir mantığı yok bence. 1 sene öncesine kadar htc 8s kullanıyordum. Xperia sola telefonumu satıp onu almıştım çok da iyi bir karardı o zaman için. Çünkü o fiyatlarda bir Android telefon kullanıcısını üzüyordu. Ama 1 yıl boyunca tarayıcı için açılır pencere desteği, bağımsız şekilde ayarlanabilen uygulama ve zil sesi, adam akıllı youtube uygulaması bekledim. Baktım olacak gibi değil babama verdim o telefonu. Bazı eksikleri giderilse de hala çok eksiği var sistemin. Alana bir şey demem ancak düşük seviye hariç tercih edilecek bir sistem değil. Kullanıcı olarak, verdiğim parayla deney tahtası gibi kullanılmak istemiyorum açıkçası. Bu arada aradan geçen 2 yıla rağmen 8s hala canavar gibi. Anneme, küçük kardeşime telefon alacak olsam gider 500 liraya lumia alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wp market aslında zayıf değil. Android kullanılan popüler programların hepsi var. Sorun uygulamaların işlevsiz oluşu. Buda uygulama yapımcısından kaynaklanıyor. Bugün spotify güncellendi. iOs ayarında şuan
  • The Dark Knight kullanıcısına yanıt
    spotify i premium mu kullanıyorsunuz yoksa ücretsiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

spotify i premium mu kullanıyorsunuz yoksa ücretsiz mi?

Ücretsiz kullanamıyorum

• The Dark Knight kullanıcısına yanıt
    bu spotify çok adi bi firma bakıyım bi mail adresi falan bulabilirsem söveyim kendilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

bu spotify çok adi bi firma bakıyım bi mail adresi falan bulabilirsem söveyim kendilerine.

Her platformda ücretsiz dinleme var sadece bizde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 3dfx

Aslinda androidi kullanip da elestirmemek anlamsizca, evimde quadcore android tv box, quad core android tablet, duruma gore iki veya uc amiral gemi denilen cinsden telefonlar var. Birincisi tv box kullanim acisindan rezalet, cogu uygulamanin kilavye fare destegi yok ozellikle oyunlarin, arkadas sen google olarak dunya devi olarak oyun gelistiricilere iki ricada bulunup cok basit olan su olayin uzerinde niye durmuyorsun niye adamlari ikna etmiyorsun?asphalt yukluyorum tv boxa performans canavari ama oyunda kontrol yok, dandirik 3.parti uygulamalar ile tirmalayip duruyorsun..

Ikinci 1 gb ram olupda kasma yok diyen arkadas, Elimdeki 4.3 Galaxy S3 un sadece kontaklar kismini acma videosu ceksem sanirim herkez icin yeterli bir cevap olur.Evet androidde kasma yok donma ve takilma var. Eminimki navite ubuntu kursak bu cihazlara 5 kat daha hizli calisacaklardir.

Uzmani degilim ancak benim gordugum Windows telefonlarin en buyuk eksigi reklam,karizma ve sacma sapan lisans ucretleri.Aslinda bu o kadar da kolay bir olay degil , ikinci el telefonlarimi satarken anladigim android olarak neredeyse acik ara tek firma var oda sadece Galaxy SX serisi ile Samsung. Farketmiyor S3 S4 S5 peynir ekmek gibi satiliyor 500 e aldim 3 yil kullandim ahi gitti vahi kaldi 300 den bir hafta suremedi satilmasi.

Samsung larda arayüz kasıyor. Ondan rehbere iki saate giriyor. Android'i karşılaştırırken Samsung kullanmaktan vazgeçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: 3dfx

Aslinda androidi kullanip da elestirmemek anlamsizca, evimde quadcore android tv box, quad core android tablet, duruma gore iki veya uc amiral gemi denilen cinsden telefonlar var. Birincisi tv box kullanim acisindan rezalet, cogu uygulamanin kilavye fare destegi yok ozellikle oyunlarin, arkadas sen google olarak dunya devi olarak oyun gelistiricilere iki ricada bulunup cok basit olan su olayin uzerinde niye durmuyorsun niye adamlari ikna etmiyorsun?asphalt yukluyorum tv boxa performans canavari ama oyunda kontrol yok, dandirik 3.parti uygulamalar ile tirmalayip duruyorsun..

Samsung larda arayüz kasıyor. Ondan rehbere iki saate giriyor. Android'i karşılaştırırken Samsung kullanmaktan vazgeçin.

Samsung markasına gıcık oluyorum. Sebeplerden birini yazmışsın.

Diğer sebep ise bir dönem Nokia'nın yaptığı gibi piyasayı çöplüğe çevirdi.

Android'de benim tercihim HTC olmuştur.

• Aynen ya millet Android i samsung tan ibaret sanıyor ya gülüyorum sadece arkadaş kendimden söyleyim 1 yıl önce galaxy Wonder kullandım dedim ki bir daha tövbe Android kullanmam dedim daha sonra LG g2 aldım ve çok iyi anladım ki Android değil samsung kötü arkadaş o arayüz var ya touchwiz adamı deli eder adam gelmiş donuyor diyor o eskiden di 4.4 sürümü ile canavar oldu LG g2 kullansınlar o donuyor diyenler bir baksın gerçekten donuyor mu diye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.