Şimdi Ara

WP baya iyiymis(Android Kullanicisi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

Ne alakası var ? Yaş kaç ? Huawei'ye dandik dedi adam.

Sen koskoca Wp'ye dandik diyorsun da adam Huawei'ye dandik dedi diye mi içerlendin?
  • Lumia 630 telefonumu çok seviyorum ama bu sorunu düzeltemiyorum Müziklerimi sd card adaptöründen attığımda şarkılar music uygulamasında zaten görülmüyor da diğer müzik uygulamalarında tek tük şarkılar görünüyor. Dosyalardan girdiğimde hepsini dnleyebiliyorum ama. Ben de bütün şarkıları fotoğrafları videoları bilgisyarıma atttım sizin de burda vereceğiniz ilk tavsiye gibi sd kartı telefonun içinde biçimlendirdim. Bütün resimleri şarkıları videoları içine attım (Kaydedilen resimler klasörü gönderirken hata verdi anlamadım. ) Hepsini içine attım bu sefer daha da kötü oldu. Şarkılar Music uygulamasında yine görünmüyor üstüne üstlük fotoğraflar da görünmüyor. Whatsapp resimleri önceden de görünmüyordu şimdi hepsinin yerine gri kutucuklar var. Yemin ederim çıldıracağım yok mu bunun bir çaresi çözümü?  WP baya iyiymis(Android Kullanicisi)
     WP baya iyiymis(Android Kullanicisi)

• quote:

Sürdürüluyor... yazısı çıkıncaya kadar hocam stabillik 512 MB ram ile. Ek olarak Here navigasyon Android'tede var yakında ios içinde cikar.

Kardeşim çok doğru konuşmuş niye eksiliyorsunuz gerçekten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif.

Lumia 630 telefonumu çok seviyorum ama bu sorunu düzeltemiyorum Müziklerimi sd card adaptöründen attığımda şarkılar music uygulamasında zaten görülmüyor da diğer müzik uygulamalarında tek tük şarkılar görünüyor. Dosyalardan girdiğimde hepsini dnleyebiliyorum ama. Ben de bütün şarkıları fotoğrafları videoları bilgisyarıma atttım sizin de burda vereceğiniz ilk tavsiye gibi sd kartı telefonun içinde biçimlendirdim. Bütün resimleri şarkıları videoları içine attım (Kaydedilen resimler klasörü gönderirken hata verdi anlamadım. ) Hepsini içine attım bu sefer daha da kötü oldu. Şarkılar Music uygulamasında yine görünmüyor üstüne üstlük fotoğraflar da görünmüyor. Whatsapp resimleri önceden de görünmüyordu şimdi hepsinin yerine gri kutucuklar var. Yemin ederim çıldıracağım yok mu bunun bir çaresi çözümü?  WP baya iyiymis(Android Kullanicisi)
     WP baya iyiymis(Android Kullanicisi)

Çaresi yok geçmiş olsun soğuk su iç biran önce de kendini bu bataklıktan kurtarmaya bak güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Sen koskoca Wp'ye dandik diyorsun da adam Huawei'ye dandik dedi diye mi içerlendin?

Koskoca mı WP dedigin sey kaç aydır nokia isminden kurtulamadı neresi koskoca

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Ben de bazı lumia modellerinin çoğu Samsun'a modelinden üstün olduğunu düşünüyorum insanın çöp diyip geçesi geliyor ama durum aslında öyle değil

De kardeşim tutma kendini içini boşalt. Samsung f/p ürünleri yapmıyor eğer yapsaydı lumia mumia kalmazdı ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

3 işletim sistemini kullandım..
    Android-Windows-Ios
    Sonuç mobil internet/sosyal medya surf video-film indirmek için en ideal Android..

Aslında IOS güzel ama telf olarak pahalı ederi 2000-2300tl şuan 2500-2800tl

Ios tablette mükemmel

Windowsun adı sadece ilk satırda geçiyor onda da sadece kullandıgını belirtmissin. Sanırım memnun kalmamıssın. Tespitlerin çok doğru kardeşim
  • quote:

Sen bakma ona kardeşim huavey çöp möp değildir buradaki arkadaşlar lumiacılık oynamaktan başka birşey bilmez
  • Forumda flood yapmak yasaktır. Gelecek sefer mesajlarınızı birleştirerek yanıt veriniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.