Şimdi Ara

WP baya iyiymis(Android Kullanicisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullaharif

350 liralık telefon ile 2 bin liralık telefonun neyini kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. Lumia 520 nere note 4 nere. Şaka gibi.

520den note 4e geçtiğim için ve android in sanıldığı kadar yavaş olmadığını belirtmek için kıyasladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

quote:

quote:

Ben de windowstan androide geçtim ve android windowstan ciddi miktarda daha hızlı.

daha mı hızlı şaka mı? yapıyorsun

Evet. Lumia 520 ile note 4 ü kıyaslayıp bakabilirsin.

şaka mısın sen ya l520 ile note4 ü karşılaştıracak mantığı nereden buluyorsun

Android donuyor diyorsunuz ama buzun cihaz 520 den daha hızlı ve stabil çalışıyor. Aynı şekilde zenfone ve gmd de 520den daha iyi.

Aslında 520nin nasıl yavaş çalıştığını, oyunlar klasörünün bile bazen 15 20 saniyede açıldığını göstermek için bir Video çekmeyi düşünüyorum.

bende de 625 var telefon neredeyse ağızına kadar dolu 8 aydır kullanıyorum ama şuana kadar 15-20 sn lik donma yada kasma yaşamadım senin telefonda sorun olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de windowstan androide geçtim ve android windowstan ciddi miktarda daha hızlı.

Android donuyor diyorsunuz ama buzun cihaz 520 den daha hızlı ve stabil çalışıyor. Aynı şekilde zenfone ve gmd de 520den daha iyi.

Aslında 520nin nasıl yavaş çalıştığını, oyunlar klasörünün bile bazen 15 20 saniyede açıldığını göstermek için bir Video çekmeyi düşünüyorum.

bende de 625 var telefon neredeyse ağızına kadar dolu 8 aydır kullanıyorum ama şuana kadar 15-20 sn lik donma yada kasma yaşamadım senin telefonda sorun olabilir

Bilmiyorum artık benim kullanımla mı alakalı ya da başka bir şey mi var anlamadım. Stabil sürüm de aynı Developer sürüm de aynı. En düşük model olduğu için öyle olabilir belki. Denim gelirse yükleyip bakacam artık bi değişim olacak mı.

• Microsoft gibi yazılım devi bir firmanın şuan android ve ios ile kafa kafaya yarışır halde olması gerekirdi ancak durum farklı microsoft kağnı gibi hareket ediyor çıkardıkları 8.1 cyan sürümü sorunlu bazı cihazlara doğru düzgün port edememişler örneğin lumia 925 ve 1020 telefonlarda yazılım kaynaklı sorunlar var millet denim güncellemesini bekliyor dört gözle hatalar düzeltilsin diye ancak afrikaya bile güncelleme verilirken bizim ülkemizde denim hala başlamadı microsoft'a kızdığım için telefonumu satıp androide geçtim wp10 adam akıllı olursa tekrardan geçmeyi düşünüyorum.
  • amiral gemisi gibi note 4'le aşırı mütevazi bir telefonu kıyaslamak neyin kafası yahu? ferrari mini cooper'dan daha rahat demek gibi.
  • quote:

quote:

quote:

İşte canım Android kullanıcıları. Buyrun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terliklihayvan

amiral gemisi gibi note 4'le aşırı mütevazi bir telefonu kıyaslamak neyin kafası yahu? ferrari mini cooper'dan daha rahat demek gibi.

Sonuç olarak lumia 520 kasılmaktan hiç bir işlem yapılmıyor ki bu da Windowsun sanıldığı kadar hızlı ve stabi olmadığını, en azından ucuz versiyonların arama ve mesaj dışında bir işe yaramadığını, note 4 ün hızlı ve stabil olması da her android telefonun çöp olmadığını gösterir.

Hatırlarsanız microsoft zamanında tüm telefonların aynı stabilitede çalışacağını söylemişti fakat üst modellerle alt Modeller arasında belirgin hız farkları var.

• Note,4 sahibi bir şahsiyet ben cihazı kullanırken uygulamadan uygulamaya gelişimi ağzını açarak izlemekle yetindi. Ki zaten note 4 ün edge dahil tüm versiyonları standımda dizili hem art hem dalvik olarak test ettim. Note 4 1520 den hızlı değil hatta daha aheste aheste hareket ediyor. Lakin fonksiyonalite olarak birkaç yıl ilerde. Orası da bir gerçek. Ama o fonksiyonların yarısını aktif kullanan adamı alnından öpmek isterim. Benim wp da beğendiğim şey iosta da var. Sadece stabilite değil bu. Programlara giriş yaparken sanki bir bütünmüş gibi efektif bir ahenkle açılması. Ama mesela androidde te efekt koymuş olsalar da böyle sanki sitemin bir parçası değilde sonradan eklenmiş birşey olduğu belliymiş gibi ıkınarak açılması bence sadece takılmalar dışında kullanım zevkimi baltalayan bir unsur. Materyal tasarımda bunun için yapıldı lolipopta. Umarım çok daha başarılı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xbox Game ve Xbox Music çok geç açılıyor harbiden.oyunları ana ekrana sabitle ve klasör içine at. Çok daha hızlı ulaşırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xbox Game ve Xbox Music çok geç açılıyor harbiden.oyunları ana ekrana sabitle ve klasör içine at. Çok daha hızlı ulaşırsın.

Sık oynadığım oyunları öyle yapmıştım ama ana ekranı doldurunca bu sefer ana ekrana geçişte kutucukların içi geç yükleniyor. Bazen 5 6 saniye beklediğimi hatırlıyorum bu yüzden.

• quote:

quote:

quote:

Yahu hiç mi bakmıyorsunuz yazdıklarınıza birde nokta koyup sanki haklıymış üste çıkmış gibi bir tavır alıyorsunuz. Not4 demişsin birde 520 demişsin. Ayıp bu kadarda şaşırmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Böylelerini teknolojiden tamamen mahrum etmek gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nieras

quote:

quote:

quote:

Yahu hiç mi bakmıyorsunuz yazdıklarınıza birde nokta koyup sanki haklıymış üste çıkmış gibi bir tavır alıyorsunuz. Not4 demişsin birde 520 demişsin. Ayıp bu kadarda şaşırmayın.

Merak etme 1520 de iphone 6 kadar hızlı değil ve fiyatları birbirine yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Elimde İphone 6 da var, arkadaşların çoğunda 5s ve 6 var.

Dedikleri tek şey, diğer telefonum 520 için; bu telefonun navigasyonu hiç bir telefon da yok.

Android'liler zaten telefonun hızını ve akıcılığını görünce 3GB Ram mi var diyorlar.

WP baya iyiymis(Android Kullanicisi)

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Beklediğiniz telefon 1520'nin veliahtı olarak 2015'in 4. çeyreğinde gelecek. O zamana kadar bekleyin...

1530 Konsept

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Ocak 2015; 14:14:45 >

• Şu 1520de kamera çıkık olmayaydı iyiydi. Tek sevmediğim şey o.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Tamam iyi güzel demişsiniz. ben de çok severim Lumia modellerini ama Samsung galaxy kasa tarzında falan demişsiniz. Açık söylüyorum büyük firmalar arasında en dandik kasa kalitesine sahip firma samsung dur. Belki yeni yeni biraz düzeldi ama naylon gibi telefonlar satıp köşeyi döndüler. Nokia ve Microsoft cihazların kasa kalitesi, plastik ve metal kalitesi samsung dan çok üstün.

Dandik olsa da insanlar alıyor. Bunu demek istedi sanırım arkadaş

Aynen sirf ikinci elini seri satildigi ve az degder kaybettirdigi icin tercih ediyorum.Yoksa daha kaliteli malzeme kullanan firmalar var evet, ayrica samsung un kendi arayuzu ekstra bir yuk getiriyor stok androide gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3dfx -- 9 Ocak 2015; 18:19:38 >

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Bir dönem her çıkan telefon "iPhone killer" diye çıkıyordu ama şimdi hatırlanmıyorlar bile.
    WP düşünenler uygulama yok diye almıyor. Uygulama yazanlar kullanan yok diye yazmıyor. 2 tarafa da teşvik gerekiyor. MS bu konuda yetersiz kalıyor. Samsung çok iyi dağıtım ağı oluşturmuş yazılım nedir bilmeyen teknoloji mağazası görevlileri, telefoncular hemen Samsung öneriyor. Elime güzel bir telefon alınca hemen o Galaxy mi Note mu diye sorular geliyor bu da demek ki Samsung dağıtım ve reklam ağını iyi kurmuş. Eskiden her sokakta şubesi olan Nokia ise bu konuda geri kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Note,4 sahibi bir şahsiyet ben cihazı kullanırken uygulamadan uygulamaya gelişimi ağzını açarak izlemekle yetindi. Ki zaten note 4 ün edge dahil tüm versiyonları standımda dizili hem art hem dalvik olarak test ettim. Note 4 1520 den hızlı değil hatta daha aheste aheste hareket ediyor. Lakin fonksiyonalite olarak birkaç yıl ilerde. Orası da bir gerçek. Ama o fonksiyonların yarısını aktif kullanan adamı alnından öpmek isterim. Benim wp da beğendiğim şey iosta da var. Sadece stabilite değil bu. Programlara giriş yaparken sanki bir bütünmüş gibi efektif bir ahenkle açılması. Ama mesela androidde te efekt koymuş olsalar da böyle sanki sitemin bir parçası değilde sonradan eklenmiş birşey olduğu belliymiş gibi ıkınarak açılması bence sadece takılmalar dışında kullanım zevkimi baltalayan bir unsur. Materyal tasarımda bunun için yapıldı lolipopta. Umarım çok daha başarılı olur.

Geçen gün bizzat mağazada Note 4'ün multi tasking olayını denedim. Sorunsuz ve hızlı bir şekilde uygulamalar arası geçiş yapıyor. L920 ile denediğimde ya en yukarı atıyor, ya tekrar yüklüyor bazende Note ile aynı anda açıyor.

WP diğer konularda Android ile karşılaştırılabilir ancak Multi-Tasking konusunda iOS ve Android başka seviyede.

Ekleme: Klasörleme yapınca geç açılması normaldir. O yüzden Nokia'nın App Folder isimli uygulamasını kullanıyorum ben. Bütün oyunlara anasayfadan kolayca erişiyorum. @enver328

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 10 Ocak 2015; 18:01:52 >

• 3dfx kullanıcısına yanıt
    30 dolara nasil aldiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.