Şimdi Ara

WP DEN ANDROİD E GEÇMELİ MİYİM ? YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar. Şuan L925 kullanıyorum. Stabilite konusunda rakipsiz diyebilirim. 1 seneye yakındır kullanıyorum ne bir kasma donma hiç bir sey olmadı fakat Microsoftun kutucuklarından çok sıkıldım. Ayrıca uygulama marketi hala eksik ve sorunlu. Lumıa ların piyasası fazla olmadıgından ölü fiyattan elden cıkarmam lazım yüksek donanımlı bir android almam için. Sizce deger mi yardımcı olursanız cok sevinirim kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acikcasi ben israf olarak goruyorum. Lumia tasarim olarak cok hos bir telefon albenisi var. Ses ve kamera olarak da cok iyi bir seri. Market eksik evet ama 1 yildir kullaniyorum demissiniz daha az bi sure bi bence en az bir yil daha rahat goturur ve Android tarafinda 1 yil kullanipta ayni stabilitede kalacak telefon yok. Bunu da dusunun. O telefon size daha uzun sure dayanir evet arayuzu cidden cok kotu neden boyle bir sey yapmislar anlamis degilim ama yinede kullanilabilir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismetsecen İ kullanıcısına yanıt
    hocam program anlamında gerçektende wp çok çok eksik benim arkadaşımda da var wp oradan biliyorum hatta ben aldırdım fakat bu arkadaşın telefonlarla arası iyi değildi o yüzden öyle bişey yaptım yoksa android aldırırdım. bende nexus 5 var çok stabil, play stor desen yorumlama gerek yok yakında gelecek olan android L sürümü ise dönüm noktası olacak bence sen sat o telefonu zararına al bi nexus 5 en azından
  • Bence gereksiz bir alışveriş olur. Lumia 925 en az bi sene daha götürür sizi. Marketteki eksiklik nedir anlamadım yani tamam eksik ama bi telefonda olması gereken tüm uygulamalar wp markette var.

• L925 piyasaya göre hala gideri olan bir telefondur. Wp ise güncellemelerle düzlüğe çıkacaktır. Bencede 1 yıl daha kullanın önümüzde ki yıl çıkacak yeni seri telefonlara geçiş yaparsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Acikcasi ben israf olarak goruyorum. Lumia tasarim olarak cok hos bir telefon albenisi var. Ses ve kamera olarak da cok iyi bir seri. Market eksik evet ama 1 yildir kullaniyorum demissiniz daha az bi sure bi bence en az bir yil daha rahat goturur ve Android tarafinda 1 yil kullanipta ayni stabilitede kalacak telefon yok. Bunu da dusunun. O telefon size daha uzun sure dayanir evet arayuzu cidden cok kotu neden boyle bir sey yapmislar anlamis degilim ama yinede kullanilabilir diye dusunuyorum.

Kamera ve stabilite beni durduruyor kardeş zaten :) gerçekten mükemmel bir kameraya sahip ve tasarım anlamında en iyi wp cihaz 925

• quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

hocam program anlamında gerçektende wp çok çok eksik benim arkadaşımda da var wp oradan biliyorum hatta ben aldırdım fakat bu arkadaşın telefonlarla arası iyi değildi o yüzden öyle bişey yaptım yoksa android aldırırdım. bende nexus 5 var çok stabil, play stor desen yorumlama gerek yok yakında gelecek olan android L sürümü ise dönüm noktası olacak bence sen sat o telefonu zararına al bi nexus 5 en azından

Satsam ilk alacağım telefon nexus 5 zaten. Fakat çok ölü fiyattan satmam lazım 925 i o yüzden sıkıntıdayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webpes

L925 piyasaya göre hala gideri olan bir telefondur. Wp ise güncellemelerle düzlüğe çıkacaktır. Bencede 1 yıl daha kullanın önümüzde ki yıl çıkacak yeni seri telefonlara geçiş yaparsınız.

Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum baska çıkar yol yok :)wp nin gelişimini izlemeye devam

• Geç bence

• Evet zarar edecegin kesin,eger bunaldiysan bencede gecilir,androidin amiral gemileri ve 4.4 kitkat surumu artik yag gibi klasik android sorunlari cidden halledildi,eger sirasiyla z2 g3 m8 g2 yada nexus 5 a butceni denklestirebiliosan daha once gecmedigine hayiflanirsin.Ama butce sikonti olacaksa bu kista kullan derim 925i sonra baharda falan gecersin.

• Bence de gecmelisin tabi paran alacağın telefona yetmiyorsa biraz daha bekleyip öyle al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Evet zarar edecegin kesin,eger bunaldiysan bencede gecilir,androidin amiral gemileri ve 4.4 kitkat surumu artik yag gibi klasik android sorunlari cidden halledildi,eger sirasiyla z2 g3 m8 g2 yada nexus 5 a butceni denklestirebiliosan daha once gecmedigine hayiflanirsin.Ama butce sikonti olacaksa bu kista kullan derim 925i sonra baharda falan gecersin.

Şuan bütçe yönünden sıkıntılıyım kendimi baya zorlamam gerek. Geçemem değil istesem geçerim fakat 2kat fiyat ödemem lazımç değer mi acaba diye düşünüyorum tek sorun bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Bence de gecmelisin tabi paran alacağın telefona yetmiyorsa biraz daha bekleyip öyle al derim.

Hiç android telefon kullanmadığımdan dolayı ön yargılıyım biraz android için sagda solda soylenenlerden. Kasma donma olayları için konuşuyorum. Çunku hiç tahammülüm yok kasmaya. Wp de kesinlikle yaşamadım o açıdan memnunum

• wp nin 512 ramde oynattığı oyunu androidde 1gb ramle zor oynarsın. dediğin gibi wpnin mağazası eksik. androide geçeceksen adam gibi bir cihaz al yoksa geçtiğine pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

wp nin 512 ramde oynattığı oyunu androidde 1gb ramle zor oynarsın. dediğin gibi wpnin mağazası eksik. androide geçeceksen adam gibi bir cihaz al yoksa geçtiğine pişman olursun

Aynen. Arayuz anlamında kullanıcıya daha çok seçenek sunsalar kesinlikle bırakmam wp yi. Stabilite olsun harita uygulamaları olsun kamera çok iyi zaten

• 4.4 kullanan bir android al ora ve ust segment yeterli..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.