Şimdi Ara

WP e geçicem ama bir sorum var arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar android de internetten videolar sıkıntısız acılıo aynı seyi wp de de yapabiliyoz mu hiç kullanmadım bilgim yok android gibi sorunsuz video acabiliyozmu wp de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beydu88 -- 5 Ağustos 2014; 23:34:38 >

• Evet kasma donmada olmaz yanlız flash desteği yok.
  • ÖRNEGİN FİLM SİTELERİNDEN DİREK FİLM İZLEYEBİLİYORDUM BEN ANDROİD DE WP DE YİNE İZLEYEBİLİRMİYİM
  • html5 kullanan video sitesiyle izlersin. flash kullanıyorsa izleyemezsin
  • Wp alma boşver android daha güzel daha özgür
  • Öncelikle hangi fiyat seviyesinde wp almayı düşünüyorsun? Facebook, twitter, foursquare, swarm,vine vb. sosyal ağları sık sık kullanırmısın?
    Eğer uygulamalar ile fazla haşır neşirsen kesinlikle wp da uygulamalara bol bol söversin. Uygulamaların adı var içlerinde hiçbir özellik yok. Haberin olsun. Çoğu uygulama zaten 3.part.
    İnternette video izleme konusunda sorunlu denebilir. Kimi videoları açıyor, tam ekran yapmıyor, kimini açıyor ekran kilitleniyor telefon sapıtıyor, kimi de sorunsuz. Anlayacağın bi istikrarı yok. Benden tavsiye wp a yaklaşma. Tabi tercih senin.
  • Windows phone dan androide gectim yag gibi kayiyor cihaz. Insan dunya varmis diyor. Ust model android almaya bak. Eskisi kadar kasmiyor android.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flash desteği zaten hiç bir cep te yok artık. Eğer video izliyorsan gdr1 falan yükleme. Bende yüklü az öncede film izledim ama tam sürüm windowsları kullanman biraz daha tatmin eder seni internetten film konusunda falan. Ama evde iphone 4s var şu an (kuzenim burada) kendi ev ortağımda i phone beş var. Bende i Pad 2 var (babam kullanıyor) kardeşimde de samsung var hepsini az çok bende kullandım onların bir iki ufak artısı olsada bana wp daha güzel geldi. Tamam iphone mağazası daha büyük kabul ama kayboldum gittim mağazada. Mesela nokiadakinin belki 10 katı kamera programı var ama hiç biri nokianın orijinal kamera programları kadar güzel değil. App storeda navigasyonlara baktım bir tane memnun oldukları var fiyatı 42 lira. Adamların güzel programları var ama 3. Şahıs program hepsi. Zamanla wp na gelecektir hepsi. Ben bizzat wp nin onlardan kat kat iyi olacağına inanıyorum. Baktın istediğim bir kurumun mağazada uygulaması mı yok. Giriyorum internet explorerdan sitesinden hallediyorum işimi. Sık kullanılanlarada kayıt ediyorum al sana uygulama :) kardeşim belki iphonedaki uçuk programları bulamazsın yok bir hayvanın kalp atışını ölçme yazılımıymış zaten öyle programlarada ihtiyacın olacağını sanmam. Ben pişman olmazsın diyorum eğer bazı takıntıların yoksa. Ben l1020 sahibiyim zamanında 2000 lira dı istesem iphoneda alırdım elime s4 de. Ama hepsini az çok inceledim ve bu telefonu aldığıma hiç ama hiç pişman değilim. Yok cyan güncellemesi gelmedi diye bazen sinir oluyorum alıyorum elime ipadi yada istanbulda isem wn ortağından iphıne 5 i. O sırada telefonumun ne şahane olduğunu tekrar anlayıp sarılıyorum 1020 me. Allah nazardan saklasın aşkımızı :)sen genede ihtiyacına bak öyle al. He bak ama mesela bugün internetten film indirme programı falan baktım bugün wp de yok (you tube için var sadece) açıkçası ipade bakmadım. Onlarıda ister araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.