Şimdi Ara

wp wifi şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun bağlı olduğu wifinin şifresini nerden öğrenebilirim? internette aradım ama bulamadım yok mu öyle bir özellik veya uygulama filan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedili Kola

telefonun bağlı olduğu wifinin şifresini nerden öğrenebilirim? internette aradım ama bulamadım yok mu öyle bir özellik veya uygulama filan?

Dostum tam olarak konuyu anlayamadım wı fı ye bağlı ama şifreyi mi bilmiyorsun bıraz acıklarsan yardımcı olabılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam bağlı ama şifresini bilmiyorum onu öğrenebilme imkanım var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 19 Ocak 2015; 15:54:29 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 19 Ocak 2015; 21:32:11 >
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Saçma saçma cevap verme ttnet ile ne alakası var wifi şifresinin dhde takılma sen.
    Soruna gelirsek yok.

• Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    Hocam ya soruyu yanlış anladım ya da başka bir şey oldu, bağlı olduğu wi-fi modem olmuyor mu onun şifresini telefondan nasıl öğrenecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Hocam ya soruyu yanlış anladım ya da başka bir şey oldu, bağlı olduğu wi-fi modem olmuyor mu onun şifresini telefondan nasıl öğrenecek?

telefon wifiye bağlı ama şifreyi hatırlamıyoruz başka telefondan ona bağlanmak için şifreyi nasıl öğrenebiliriz diye sormuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani evinizde modem var siz de şifresini bilmiyorsunuz ben soruyu doğru anladım o zaman, internet sağlayıcınızı aramanız gerekiyor bir Link veriyorlar oradan modeminizin şifresini öğreneceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Yani evinizde modem var siz de şifresini bilmiyorsunuz ben soruyu doğru anladım o zaman, internet sağlayıcınızı aramanız gerekiyor bir Link veriyorlar oradan modeminizin şifresini öğreneceksiniz.

yok hocam bizde modem öldü bizimki. yanımızda otel var onun interneti telefonuma bağlı o şifreyi nasıl öğrenebilirim diye sormuştum
  • Onu öğrenemezsiniz bende evdeki modemden zannetmiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.