Şimdi Ara

Wp yi sevdirecek ne var? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayal aleminde yaşamamak lazım. Market olarak asla bir ios kalitesini yakalayamaz Windows Phone. Android bile ios'a yetişebilmek için ne varsa hemen marketine ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Hayal aleminde yaşamamak lazım. Market olarak asla bir ios kalitesini yakalayamaz Windows Phone. Android bile ios'a yetişebilmek için ne varsa hemen marketine ekliyor.

Tabikide ama Microsoft var bunun arkasında 1 yıl olmazsa bile 2 yıl olur araştırmacılarda diliyor zaten marketi en hızlı büyüyen is lardan biri wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Arkadaşım beğenmiyorsanız kullanmayın. Ben Lumia 920'yi daha ülkeye gelmeden yurtdışından aldım, halen daha kullanıyorum. Bidahaki telefonum %100 Lumia olacak. Ben sonuna kadar memnunum.

Merak eden varsa, iPhone4'ten geçtim Lumia'ya. O iTunes'un zorunluluğundan bıkmıştım ve kısıtlamalar çoktu. WP'de o sıkı yönetim yok.

iPhone ile eş zamanlı Android kullandım. İlk aldığımda samimi söylüyorum hayran kaldım ancak 1-2 ay sonra sistem öyle bir şiştiki, sürekli "...... uygulaması çalışmayı durdurdu." gibi saçma sapan hatalar veriyordu. WP'de 1 kere bile karşılaşmadım bu sorunla.

Ben markette destek verilmesi gereken her uygulamayı indiririm. Telefonda sürüsüyle uygulama var ancak o Android'de ki şişme 1 kere olsun WP'de karşıma çıkmadı.

Wi-Fi çekim kapasitesi iPhone 5 ile kıyasladık, Lumia 920'nin daha iyi çekim gücü var.

32 GB dahili hafıza doldur doldur bitmiyor.

Kamerasına zaten hayranım. Gece çekimi özellikle.

Nokia Camera'yı 7 saniye ile açmayı nasıl başardınız çok merak ediyorum. Az önce denedim, 3.2 saniyede açıldı. Hızlı olmasada yavaşta değil hani. Microsoft Camera 1.5 saniyede açılırken neden Nokia Camera'nın birincil uygulama yapıldığınıda anlamak güç. Nokia Camera üst seviye çekimler için geliştirilmiş bir yazılım. Böyle bir uygulamanın hızlı açılmasını beklemek mantıksız.

Kısacası, ben her halinden memnunum. Sonuçta telefon bunlar, bilgisayar değiller. Üst seviye işler için tabletler geliştirildi zaten.

7 aydır android kullanıyorum. WP almamamın nedeni arayüz olayı. android bazı noktalarda insanı cidden bezdiriyor. nokia lumia'lara ek bi arayüz *(launcher) kurma şansımız varmı?

Arayüzde ne gibi ihtiyaçlarınız var bilmiyorum ancak markette KitKat Launcher var. DDR1 güncellemesi ile tam entegre edilecek diye biliyorum fakat şuan için orta tuşa basınca yine WP anasayfasına dönüyor.

KitKat Launcher:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/kitkat-launcher/bfa60d3b-b2ab-47f8-ab69-e0a84ddfa8f3

Ben denedim, aşırı memnun kaldım. Yorumlara aldanmayın, DP'nin ne olduğunu bilmeden kurdukları için saçma sapan yorumlar atmışlar. Herhangi bir sorunuz varsa yorumlara bakmayın buradakilere sorun derim

launcher derken basit bi launcher istiyorum WP arayüzü karışık geliyor bana. suan elimde huawei G 610 var. çok memnunum android bazen can sıkıyor ama olsun .

http://m.youtube.com/watch?v=IUmsEfOafSY

Dediğim launcher'ın videosu var, inceleyin derim.

• Ya ben anlamıyorum wp ile ilgili güzel yorum yapanları neden - liyorsunuz ? Androidten iyi olduğu kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Ya ben anlamıyorum wp ile ilgili güzel yorum yapanları neden - liyorsunuz ? Androidten iyi olduğu kesin

O kadar iyi falan olduğu yok. Bin tl altı belki biraz daha iyi ama ustu için aynı şey söylenemez.

• Android kullanıcıları stabilite konusunu ısrarla anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar. Ondan sonrada gelmiş WP nin nesi güzel diye soruyorlar. Yahu WP herşeyden önce taş gibi stabilitesi olan bir platform. IOS ile WP sistemin kararlı çalışması anlamında liderlik yarışındalar. Android ise hala geride kalmış 2 GB - 3 GB ramli cihazlar bile kararsız çalışıyor smooth ve akıcı bir kullanım sunamıyor. Örneğin Note 4 inceledim , tamam güzel cihaz ama tutuk çalıştığı anlar gözlemledim. Kesinlikle IOS ve WP stabilitesi yok. Samsung göz boyamak için hiç kullanmayacağınız gereksiz özelliklerle şişirmiş telefonu.

Şuan WP platformunun en büyük sorunu market. Marketin derhal iyileştirilmesi gerekiyor.

• Vay be. Wpden bıkıp ne konu açmışım :) Çok şükür 2015 başında wpden kurtuldum da rahatım. Var mı hala bu şekilde olan? Açılan konulardan belli oluyor gerçi ama sorayım yine de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 735 kullanıyorum;
    Ekran kalitesi
    Uzun batarya suresi
    Fiyatı
    Hızlı çalışması(fiyatına gore)
    Ve Microsoft guvencesi(şoyle ki;bu telefon benim 2.windows phone um.ve bu sistem sürekli gelişiyor,güncelleme geliyor sürekli ileriye doğru gidiyor,diğerleri gibi bazı özellikleri ksılmıyor ve biz de jailbreak vs aramak zorunda kalmıyoruz.

Eksiklikleri yok mu?tabiki var,uygulamalar.ama bu da microsoft un suçu değil.eğer w10 final çıktığında kısa zamanda platforma uygulama yağmazsa apple a geçeriz o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul24

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Vay be. Wpden bıkıp ne konu açmışım :) Çok şükür 2015 başında wpden kurtuldum da rahatım. Var mı hala bu şekilde olan? Açılan konulardan belli oluyor gerçi ama sorayım yine de..

Nokia gitti Windows Phone bitti. Şuan Microsoft bile ne yaptığını bilmiyor.

Aynen. Nokia'nın telefonları daha kaliteliydi. Microsoft batirdikca batırıyor. Sürekli yeni telefon çıkarıyor ama yazılıma veya mağazaya doğru düzgün ilgi göstermiyor. Ne yapalım tek başına telefonu? S820 ile arama mı yapalım sadece? O islemciyi kullanacak sistem, uygulama olması lazım. Hayatta wp kullanmam bundan sonra. Şu anda android kullanıyorum. Bundan sonraki telefonum büyük ihtimalle ios olur. Olmazsa da kesinlikle android..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zevkler ve renkler tartışılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında WP'yi sevdirecek çok şey var, ama kullanabilene, klasik ios ve android beklentisi olmamalı, wp bambaşka bir platform olma yolunda.

• Nokia'yı aldıktan sonra Nokia uygulamalarını satmasa iyiydi. Sattıktan sonra adamlar wp na(kendilerine göre haklı olarak) desteği çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Vay be. Wpden bıkıp ne konu açmışım :) Çok şükür 2015 başında wpden kurtuldum da rahatım. Var mı hala bu şekilde olan? Açılan konulardan belli oluyor gerçi ama sorayım yine de..

Ben L1520 kullanıyorum, Yanında iphone 5s, HTC Desire820'de, Blackberry 9790 kullanıyorum. Yani aynı anda 4 cihaz kullanıyorum.

L1520'den memnun muyum? Cihaz fena sayılmaz, fazla bir şey aramıyorsan, cihazın orasını burasını karıştırmayacaksan WP'ler yetiyor. 3 ay önce L1520'ye WP10 yükledim, öyle kullanıyorum. L1520 6" olduğundan kışın üstünde palto varken pantolon cebinden çıkarması zor oluyor. Arama yapacağım zaman diğer cihazları kullanıyorum.

Benim esas daraldığım cihaz Balckberry 9790. Çünkü marketi WP marketinden daha az programa sahip. Blackberry'nin sevdiğim tarafı klavyesi ve ufak olması. Whatsapp'ta mesaj yazarken klavye hoşuma gidiyor.

Boyut olarak sevdiğim 2 cihaz var; iPhone 5S ve Blackberry 9790.

Ayrıca iPhone'daki Siri WP'deki Cortana'dan daha başarılı.. Android'de benzer uygulama var ama hiç kullanmadım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.