Şimdi Ara

Wp yi sevdirecek ne var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

Sürekli telefon testi yaptığı için çeşitli demek daha doğru olur. Ama kendi telefonu S3. Ben de 4,5 sene kadar 5800 kullandım, internete girdiğim zaman şarjı bikaç saat dayanmaya başladığı için note 2 almıştım. Ama çok güzel telefondu bence. Şunu söyleyebilirim mükemmel telefon yok hepsi bir yönden bişeyler kaybediyor. HTC One m8 diyorsun 4UP kamera, Samsung diyorsun touchwiz, LG diyorsun bugün al yarın yarı fiyatına düşüyor, Apple ios8'i oturtamadı, Sony dersen 6 ayda bir flagship çıkarıyor, Lumia zaten WP, Blackberry küçük enişte
    Galiba 1100 alacağım Şaka biryana Z3-Note4-iP arasında kaldım

Ben sizin yerinize olsam iphone6 alırım 5 yıl kullanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet mantıklı olan iPhone almak. Z3 ü düşünme sebebim toza-suya dayanıklı olması, şantiyede özellikle tozlanmaların çok fazla olması Z3'e itiyor beni. Note 4'te de kalem olması sahada proje açma konusunda mantıklı geliyor. iPhone da ise dediğiniz gibi uzun ömürlü olması ve uygulama desteği.
  • quote:

Evet mantıklı olan iPhone almak. Z3 ü düşünme sebebim toza-suya dayanıklı olması, şantiyede özellikle tozlanmaların çok fazla olması Z3'e itiyor beni. Note 4'te de kalem olması sahada proje açma konusunda mantıklı geliyor. iPhone da ise dediğiniz gibi uzun ömürlü olması ve uygulama desteği.

Eğer uzun süre kullanırım derseniz iphone dan başka düşünmeyin ama 2 yıl sonra değiştiririm dersen note 4 mantıklı samsungun tek sevdiğim telefonları note serisi

• Evet bu sefer yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pessimistiki

Arkadaşlar ciddi misiniz siz? Lumia 820 kullanıyorum, tıkladığım gibi açılıyor, en fazla iki saniye içerisinde fotoğrafı çekiyorum. Ne yaptınız 7 saniye ya. Say bakalım yedi saniye ne kadar.

saydık merak etme. tamı tamına 7 saniye sürede açılıyor. senin model 1 gb ramlı ve 1.5 ghz işlemcili olduğunda olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

WP tutmadı köklü bir değişiklik olmazsa tutmayacaktır da arkadaşlar. Madem Android bu kadar kötü neden imalatçıların %80-90'ı bu işletim sistemini kullanıyor. WP'yi kullanmakta direnen tek marka NOKIA idi o da zaten MS oldu (: Zaten O da NOKIA 'nın dik kafalılığı

Şunu söylemek istiyorum, Benim derdim telefonla değil, telefon benim gözümde çok güzel donanım olarak görünüş olarak. Sorun İşletim sisteminde çalışan uygulamaların kalitesiz olması. Uygulama yapan firmaların çoğunluğu ios ve android üzerine çalışıyor. Microsoft uygulamaları dışında kaç firma/şahıs uygulamalarını ios ve android kalitesinde çıkardı? Uygulama var ama Kalitesiz.

1 yıl kadar Note 2 kullandım şişme yapmadı, şu anda kardeşim kullanıyor aynen şişme yapmadı. 925 ilk görüşte beni benden aldı 1 senedir kullanıyorum ama değiştirmek için fırsat kolluyorum tabiri caizse. Yani WP uzaktan bakınca çıtır çıtır yakından bakınca bildiğin Patates

Saygılar.

Şişme görecelidir hocam beklenti ile alakalıdır.Mesela lumia ve apple olsun tarayıcıda aramaya bastımı direk klavye gelir.Ancak android de kesinlikle böyle değil bekliyorsunuz.Bu tarayıcı olayı bir örnek çoğaltabiliriz.Uygulama açma hızlarını da karşılaştıran videolar var.Oyunlarda lumia 1520 s5 den çok daha hızlı sürede oyunları açıyor.İllaki arada uçurumlar olmaz sonuçta ikiside amiral gemisi telefon.Ama belli bir süre 1 yıl gibi geçtikten sonra asıl fark ortaya çıkıyor.

Amacım tartışma çıkarmak değil ama şişme göreceli değildir, varsa vardır yoksa yoktur kişiye göre değişmez. 1 yıl sonra fark ortaya çıkıyor demişsiniz, bende 1 yıl ben kullandım 1 yıldırda kardeşim kullanıyor note 2'yi stock cihaz ve hala takılma şişme yok dedim. 925 kullanıyorum, ve çoğu arkadaşında dile getirdiği gibi sürdürülüyor yazısını bende sıklıkla görüyorum.

Konu dışına daha fazla çıkmadan benim için aslında 1-2 sn'lik gecikmeler çokta önemli değil. Önemli olan uygulamaların kalitesi. WP'da da kaliteli uygulama sayısı oldukça az. Telefon üreticileri ve uygulama üreten firmalar WP'yi göz ardı ediyor ihtiyaç karşılasın yeter gözüyle bakıyor. En çok kullanılan uygulamalara bir bakın isterseniz, Twitter, Flipboard, Foursquare,.. yaz yazabildiğin kadar hangisi ios-android kalitesinde? ios-android'de bugun çıkan uygulamayı ne zaman çıkacak diye aylarca bekler olduk.

Dün Türkiye'nin en çok kullanılan teknoloji sitelerinden birinin yöneticilerinden birisiyle konuştum, aklımda bikaç telefon var (note 4 - Z3- iP6 - iP6+ ) kişisel tercihin hangisi olur diye sordum. "O dana gibi telefonlardan hiçbirini kullanmak istemem dedi" Bende "Ben daha feci bişey kullanıyorum L925 dedim" Cevabı: "Hadi yaa çok fenaymış haklısın" oldu

Neyse ya daha fazla yazmayacağım canım sıkılıyor Bunlar benim fikirlerim, WP kullanmak isteyeni odunla dövemem ya tercih meselesi Sonraki telefonum WP olmayacak.

Saygılar.

Sormak istiyorum 1 2 saniye önemli değil diyorsunuz da o zaman teknoloji neden gelişiyor? Amaç işlemlerimizi en hızlı yapmak değilmi.Bu da bence windowsphone da var.Ha şu var ben 1520 kullaniyorum ve ona göre yorum yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 1520 aldığım zamanda 4k video çekebilen bir telefon yoktu, o gün başka bir marka alsaydım ve benim için video önemlidir şimdi 4k için tekrar amiral gemisi almam gerekirdi. Microsoft güncelleme ile 4k desteği getirirse başka bir markayı asla almam. Güncelleme yeni özellikler getiriyorsa asıl güncelleme budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Arkadaşlar ciddi misiniz siz? Lumia 820 kullanıyorum, tıkladığım gibi açılıyor, en fazla iki saniye içerisinde fotoğrafı çekiyorum. Ne yaptınız 7 saniye ya. Say bakalım yedi saniye ne kadar.

saydık merak etme. tamı tamına 7 saniye sürede açılıyor. senin model 1 gb ramlı ve 1.5 ghz işlemcili olduğunda olabilir.

Şimdi bende denedim gerçekten 6-7 saniyede açılıyor(L625)

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Şimdi bende denedim gerçekten 6-7 saniyede açılıyor(L625)

Kamera uygulaması açıldığı an kamera açılıyor, Nokia Camera uygulaması 3 sn. sürebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Lumia 1520 aldığım zamanda 4k video çekebilen bir telefon yoktu, o gün başka bir marka alsaydım ve benim için video önemlidir şimdi 4k için tekrar amiral gemisi almam gerekirdi. Microsoft güncelleme ile 4k desteği getirirse başka bir markayı asla almam. Güncelleme yeni özellikler getiriyorsa asıl güncelleme budur.

1520 güzl telefon hocam. 2 gb ram , 3400 mah batarya , sd800 işlemci , full hd ekran ile uzun süre üzmez insanı. 512 mb ramlar düşünsün
  • valla diğer telefonlardan ayırt edilen dış tasarımı, farklı içeriği, belediye dağıtmış gibi herkeste bulunmamasını sayabilirim başta. Bi kere canlı kutucuk olayı bile beni benden alıyor. Bunları wp kullandığım için yazmıyorum. Oyle olsaydı 1 sene 520 kullandıktan sonra gidipte 1020 almazdım. Mutluyum

@azasio
    hangi siteden izliyorsunuz hocam filmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Sürekli telefon testi yaptığı için çeşitli demek daha doğru olur. Ama kendi telefonu S3. Ben de 4,5 sene kadar 5800 kullandım, internete girdiğim zaman şarjı bikaç saat dayanmaya başladığı için note 2 almıştım. Ama çok güzel telefondu bence. Şunu söyleyebilirim mükemmel telefon yok hepsi bir yönden bişeyler kaybediyor. HTC One m8 diyorsun 4UP kamera, Samsung diyorsun touchwiz, LG diyorsun bugün al yarın yarı fiyatına düşüyor, Apple ios8'i oturtamadı, Sony dersen 6 ayda bir flagship çıkarıyor, Lumia zaten WP, Blackberry küçük enişte
    Galiba 1100 alacağım Şaka biryana Z3-Note4-iP arasında kaldım

Ben sizin yerinize olsam iphone6 alırım 5 yıl kullanırım

Bu yorum +1'i hakediyor .

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Telefonla dünyayı kurtaracaksak 1-2 sn önemli tabi. Ha Facebook twitter için kullanacaksak bol bol vaktimiz var demektir. Bu arada farkettiysen benim için önemli değil de yazmışım oraya, şahsi fikrim yani. Geçen bir video izledim birkaç telefon karşılaştırıyorlar 8-10 tane uygulamayı ardı ardına açıyorlar, telefonlar arasında 5-10 sn ya oynuyor ya oynamıyor. Yani şunu demek istiyorum, geç açılsın ama kaliteli olsun uygulamalar.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Geçen gün misafirin lumia 520'sini kullanma ve 8.1'e güncelleme fırsatım oldu. Sadece işletim sisteminin ve içerisindeki default programların asla kasmaması bile diğer işletim sistemlerini yer.

Android WP tartışmasına gelince, Wp benim için eşsiz birçok yönüyle. Kullanırken verdiği haz bile bambaşka. Androidi özlediğim anlar da oluyor. Bu uygulamalarda oluyor. Evet tüm ihtiyaç uygulamalar var fakat örneğin ben twitter'a farklı programdan gireceksem, twitter'ın resmi uygulaması hariç client yok. Android'de beş tane sağlam düzgün çalışan client denediğimi hatırlıyorum. Ben bunu istiyorum. Çünkü teknoloji manyağıyım. Oynamayı seviyorum. Hatta bağımlıyım.

Bu yüzden androidi özlüyorum. Fakat android kullanırken, telefonum ne olursa olsun, çektiğim çileleri hatırlayınca vazgeçiyorum.
  • Benim için ekranı makul oranda büyük olması, stabilitesi ve kapalı işletim sistemine sahip olması yeterli bir özellik. Hatta ayni zamanda i5 kullandığımda dahi emin olun i5'den daha fazla kullanıyordum L925'i. Artık i6 aldım ve bu sefer de L925'i elime almaz oldum. İ6 almasaydım L925'e devam ederdim. Çünkü tasarımı da, işletim sistemi de bence harika.. Ayrıca wp8.x için sd8xx gibi işlemcilere de gerek yok gibi görüyorum. Var olan S4 prolar ile rahatça idare edebilirdi Microsoft ama donanım manyağı olmuş akıllı telefon kullanıcı kitlesine yazılım ağırlığını koyamadı. Bunu Apple çok iyi başarıyor ve hâlâ çift çekirdekli tasarım harikası işlemcileri ile 1 gb Ram standartını koruyor.

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Pratik kullanım ?????????????

• Başka bir wp hater daha

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ne yok ki mesela ? Eğer uygulamalar vb. şeyler platformun tasarımına daha uygun hale getirilir ve kutucuklara yeni yetenekler kazandırılırsa sevdirecek sağlam nedenler oluşabilir.

Oluşabilir ama microsoftla o iş olmaz. Bi güncelleme verdiler bütün telefonlara gitmesi 2-3 ay sürdü.

bakalım lolipop bütün telefonlara kaç ayda gidecek
    ipucu: hiçbir zaman

Bak bakalım Windows Phone 7 telefonlar ne zaman 8 alacak
    İpucu : Hiçbir zaman.
    Buna benzemiş örneğiniz k.bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Benim için ekranı makul oranda büyük olması, stabilitesi ve kapalı işletim sistemine sahip olması yeterli bir özellik. Hatta ayni zamanda i5 kullandığımda dahi emin olun i5'den daha fazla kullanıyordum L925'i. Artık i6 aldım ve bu sefer de L925'i elime almaz oldum. İ6 almasaydım L925'e devam ederdim. Çünkü tasarımı da, işletim sistemi de bence harika.. Ayrıca wp8.x için sd8xx gibi işlemcilere de gerek yok gibi görüyorum. Var olan S4 prolar ile rahatça idare edebilirdi Microsoft ama donanım manyağı olmuş akıllı telefon kullanıcı kitlesine yazılım ağırlığını koyamadı. Bunu Apple çok iyi başarıyor ve hâlâ çift çekirdekli tasarım harikası işlemcileri ile 1 gb Ram standartını koruyor.

Hayırlı olsun hocam nasıl memnun musunuz doya doya kullanın telefonunuzu.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sürekli olarak iPhone kullandığım için memnun olmama gibi bir durumum söz konusu değildi zaten. Ekran büyüklüğü ile tekrar aktif olarak kullanmaya başladım hepsi bu.. Tek memnuniyetsizliğim yazılımsal olarak 8.1 den kaynaklanıyor. Umarım en kısa sürede yeni bir güncelleme ile durumu düzeltirler. Tavsiye eder miyim: kesinlikle evet.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.