Şimdi Ara

Wp yi sevdirecek ne var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

denim güncellemesi gelcek kamera gelişcek diyordu.gelsede görsek. Nokia camera 7 saniyede açılıyor. ciddiyim. 7 saniye. sisteme gömeceklerdi . bakalım ne kadar hızlancak.

nokia kamera gerçektende 7sn de açılıyor ama diğer telefonlara karşı çok daha iyi foto çekiyor

uygulama güzel.ona laf etmiyorum. ama 7 saniye gerçekten çok uzun süre. anı kaçırıyorsun sürekli. denim ile düzelecek. hem hızlanacak hemde hdr kabiliyeti artacak. yani Windows öyle diyor.

• Süs vs bilmem. Şu anda l1320 kullanıyorum. Daha yeni internetten transformers ı 720p ve en yüksek parlaklıkla izledim filmi açtığımda %64 şarj surem vardı. Filmin uzunluğu 2 saatten fazla ve şu anda film bittiğinde şarjım hala %32 ben gayet memnunum. Herkesin kullanım amaç farklıdır kim neyi isterse onu kullansın. Ama şöyle bir gerçek varki ben 1320 nin donanımıyla note 4 hızını rahatlıkla alıyorum. Suslemeler vs için note 4 almak ne kadar mantıklı ? İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyarlar vermiş 2 günlük telefonla gelmiş hava atıyor. Sonsuza kadar öyle mi kalacak? Her şey tazeyken yorum yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azasio

Süs vs bilmem. Şu anda l1320 kullanıyorum. Daha yeni internetten transformers ı 720p ve en yüksek parlaklıkla izledim filmi açtığımda %64 şarj surem vardı. Filmin uzunluğu 2 saatten fazla ve şu anda film bittiğinde şarjım hala %32 ben gayet memnunum. Herkesin kullanım amaç farklıdır kim neyi isterse onu kullansın. Ama şöyle bir gerçek varki ben 1320 nin donanımıyla note 4 hızını rahatlıkla alıyorum. Suslemeler vs için note 4 almak ne kadar mantıklı ? İyi forumlar.

Android kullanan biri olarak arkadasa kesinlikle katiliyorum. Android 3gb bellekli telefonlari wp larin 1 gb bellekli telefonlariyla esdeger nerdeyse. Stabilite olarak soyluyorum. Note 4 cok iyi demis arkadas. Suan androiddeki en ileri teknolojiye sahip cihazlardan biri birakinda iyi olsun. Diki ama. Nokia 1520 kullansinda hizi gorsun arkadas kisacasi herkesin zevki farkli. Kullanim amacina gore marka ve model hatta isletim sistemi degisir.o yuzden hepsi hem iyi hepside kotudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 31 Ekim 2014; 2:24:50 >

• Kamera konusuna açıklık getirmek lazım. Nokia camera uygulaması sisteme dahil değil. Asıl uygulama 1 snde görüntü veriyor. Nokia 4 snde veriyor. Diğer android telefonları da biliyorum. En basitinden z1 benim 925den geç açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: azasio

Süs vs bilmem. Şu anda l1320 kullanıyorum. Daha yeni internetten transformers ı 720p ve en yüksek parlaklıkla izledim filmi açtığımda %64 şarj surem vardı. Filmin uzunluğu 2 saatten fazla ve şu anda film bittiğinde şarjım hala %32 ben gayet memnunum. Herkesin kullanım amaç farklıdır kim neyi isterse onu kullansın. Ama şöyle bir gerçek varki ben 1320 nin donanımıyla note 4 hızını rahatlıkla alıyorum. Suslemeler vs için note 4 almak ne kadar mantıklı ? İyi forumlar.

Android kullanan biri olarak arkadasa kesinlikle katiliyorum. Android 3gb bellekli telefonlari wp larin 1 gb bellekli telefonlariyla esdeger nerdeyse. Stabilite olarak soyluyorum. Note 4 cok iyi demis arkadas. Suan androiddeki en ileri teknolojiye sahip cihazlardan biri birakinda iyi olsun. Diki ama. Nokia 1520 kullansinda hizi gorsun arkadas kisacasi herkesin zevki farkli. Kullanim amacina gore marka ve model hatta isletim sistemi degisir.o yuzden hepsi hem iyi hepside kotudur.

Wp10 gelince çok daha iyi olacak deniliyor. Ama zaman neyi gösterir bilinmez. Bu gün note 4 kullandım biraz ama takılmalar vs vardı. Ben fan boy değilim ama note 4 un yanında stand da l1320 vardı birde onu kullandım sadece bir saniyelik bir surduruluyor yazısı geldi ve bir daha teklemedi telefon. Yanlız androidin hala wiget larda tokezleyip takılmalara neden olduğunu görmek uzdu beni açıkçası. O işe bi el atmaları lazım inş giderirler o sıkıntıları. Ha wp çokmu iyi hayır wp nin de hatalarını duzeltmesi gerekiyor onunda eksikleri var.

• Arkadaşım beğenmiyorsanız kullanmayın. Ben Lumia 920'yi daha ülkeye gelmeden yurtdışından aldım, halen daha kullanıyorum. Bidahaki telefonum %100 Lumia olacak. Ben sonuna kadar memnunum.

Merak eden varsa, iPhone4'ten geçtim Lumia'ya. O iTunes'un zorunluluğundan bıkmıştım ve kısıtlamalar çoktu. WP'de o sıkı yönetim yok.

iPhone ile eş zamanlı Android kullandım. İlk aldığımda samimi söylüyorum hayran kaldım ancak 1-2 ay sonra sistem öyle bir şiştiki, sürekli "...... uygulaması çalışmayı durdurdu." gibi saçma sapan hatalar veriyordu. WP'de 1 kere bile karşılaşmadım bu sorunla.

Ben markette destek verilmesi gereken her uygulamayı indiririm. Telefonda sürüsüyle uygulama var ancak o Android'de ki şişme 1 kere olsun WP'de karşıma çıkmadı.

Wi-Fi çekim kapasitesi iPhone 5 ile kıyasladık, Lumia 920'nin daha iyi çekim gücü var.

32 GB dahili hafıza doldur doldur bitmiyor.

Kamerasına zaten hayranım. Gece çekimi özellikle.

Nokia Camera'yı 7 saniye ile açmayı nasıl başardınız çok merak ediyorum. Az önce denedim, 3.2 saniyede açıldı. Hızlı olmasada yavaşta değil hani. Microsoft Camera 1.5 saniyede açılırken neden Nokia Camera'nın birincil uygulama yapıldığınıda anlamak güç. Nokia Camera üst seviye çekimler için geliştirilmiş bir yazılım. Böyle bir uygulamanın hızlı açılmasını beklemek mantıksız.

Kısacası, ben her halinden memnunum. Sonuçta telefon bunlar, bilgisayar değiller. Üst seviye işler için tabletler geliştirildi zaten.

• Arayüzü diğer işletim sistemlerine göre çok daha ilginç duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Wp sade diyen arkadaşlar, bir kişiyi aramak için yapmam gereken işlemleri yazıyorum.

- Ana ekrandan arama butonuna tıklarım.
    - Arama ekranından rehber butonuna tıklarım.
    - Rehber kısmından arama ikonuna tıklarım.
    - Arayacağım kişiye tıklayıp aramayı başlatırım...

Bir arama yapmak bu kadar sade işte, habire bir yerlere tıklarken kimi aradığını unutuyorsun. Sade ise nerde t9?

Rehbere dokunduğum an istediğim kişiyi arıyorum.Hızlı arama diye birşey var.Olmazsa kişilere dokun kimi arayasan ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

quote:

Wp sade diyen arkadaşlar, bir kişiyi aramak için yapmam gereken işlemleri yazıyorum.

Bir arama yapmak bu kadar sade işte, habire bir yerlere tıklarken kimi aradığını unutuyorsun. Sade ise nerde t9?

Rehbere dokunduğum an istediğim kişiyi arıyorum.Hızlı arama diye birşey var.Olmazsa kişilere dokun kimi arayasan ara.

Burada arkadaş bir şeyi kaçırmış.Bu işlemler 3sn bile sürmezken.Androidde:
    1.Rehbere tıklıyorum
    2.3sn açılmasını bekliyorum
    3.Arayacağım kişi aşağılardaysa takılarak ilerliyorum
    4.Arama ekranı gelsin diye 1sn daha bekliyorum ve pratik olduğunu sanıyorum demesi lazımmış

Dokunduğum an diye yazdım zaten .S5 deneme fırsatım oldu liste takıla takıla gidiyor

• Ne yok ki mesela ? Eğer uygulamalar vb. şeyler platformun tasarımına daha uygun hale getirilir ve kutucuklara yeni yetenekler kazandırılırsa sevdirecek sağlam nedenler oluşabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.Rehbere tıklıyorum
    4.Arama ekranı gelsin diye 1sn daha bekliyorum ve pratik olduğunu sanıyorum demesi lazımmış

Dokunduğum an diye yazdım zaten .S5 deneme fırsatım oldu liste takıla takıla gidiyor

Google bile anladı sistemin kastığını dalvik vs çalışmalara girdi bunlar 4 cigolayt ramlı telefonlarla bu işin olmayacağını anlamadı

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Kişileri ana menuye atin, direk o kutucuğa basin, rehber gelsin.
    Son arananlardan girmek gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Milyarlar vermiş 2 günlük telefonla gelmiş hava atıyor. Sonsuza kadar öyle mi kalacak? Her şey tazeyken yorum yapmayın.

Sadece bu değil note 3 vardı bundan önce o da çok iyi telefondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ne yok ki mesela ? Eğer uygulamalar vb. şeyler platformun tasarımına daha uygun hale getirilir ve kutucuklara yeni yetenekler kazandırılırsa sevdirecek sağlam nedenler oluşabilir.

Oluşabilir ama microsoftla o iş olmaz. Bi güncelleme verdiler bütün telefonlara gitmesi 2-3 ay sürdü.

• Android dünyasinda 2 sene önce en iyi telefondu S3 değilmi.Akrabam kullaniyor bir elime alayim dedim telefonu görmeniz lazim bildigin sürünüyor.Chrom dan 3 sekme açtim inanin bana telefon takildi kaldi.Ram şişti derken telefonu aldiim gibi geri verdim.Velhasil bu android adam olmaz kodlmasi sorunlu.Z2 de kullandim 2 hafta tamam iyi telefon ama telefonun ilk hali ile 2 hafta sonraki halinde bile farkedilir performans düşüşü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Android dünyasinda 2 sene önce en iyi telefondu S3 değilmi.Akrabam kullaniyor bir elime alayim dedim telefonu görmeniz lazim bildigin sürünüyor.Chrom dan 3 sekme açtim inanin bana telefon takildi kaldi.Ram şişti derken telefonu aldiim gibi geri verdim.Velhasil bu android adam olmaz kodlmasi sorunlu.Z2 de kullandim 2 hafta tamam iyi telefon ama telefonun ilk hali ile 2 hafta sonraki halinde bile farkedilir performans düşüşü var.

Amiral gemisi bi androidin en fazla 1 sene kullanılıp yeni telefona geçilmesi gerekiyor. Ama bu da her bütçeye uygun değil tabi. Mesela ben 2011de s1 almıştım. Bu senenin mayısına kadar kullandım satıp wpye geçtim. Telefon dediğiniz gibi sürünüyordu. Ama ilk aldığım zaman bu ne böyle ya süper demiştim

• Here Maps ve Mix Radio bile tek basina neden benim icin .. Memnun olmadigim yonleri yok mu? Tabiiki de var.. Uygulamalar hala dandik..( Facebook , Whatsapp vs. ios android tabanindakiler gibi degil ).. Kendi muzik uygulamasi kotu , markette de guzel yok.. Ama isimi goruyor ..

Itunes vs gibi islerle ugrasmiyorum 1Mobile Market vsvsvs gibi acaip antin kuntun uygulamalar telefona yuklenmiyor .. apk zart zurt ugrasmiyorum .. Guncelleme geldi mi gelcek mi dusunmuyorum.. Benim kullanimima uygun..
  • Böyle bir fan kitlesi ile telefon satmak çok kolay. Hiç eleştirmiyor ve başkalarına da eleştirtmiyor!

Çok basit bir olay bile işletim sisteminde yok. Sim karta kayıt yok!

Biri bunları eleştirince ne gerek var sim kayda kayıta diyorsunuz!

Yahu gerek varki istiyoruz. Onun yerine şunu yap, bunun yerine şunu gene.

Herkesin telefon kullanım alışkanlıkları aynı olmak zorunda mı? 10-15 yıllık yerleşmiş alışkanlıklarıma ios ve android saygı duyuyor ama wp de yok.

Evet bu bir eksik geliştirilebilir diyeceğinize ergen liseli fanboylar gibi laf yetiştiriyorsunuz, babanızın şirketi ya.

Ben diyorum t9 arama yok rehberde sen diyorsun ama çok stabil?!

Bende derdimi anlatıyorum böyle tiplere.

• quote:

quote:

quote:

1.Rehbere tıklıyorum

Bütün android ler öyle degil o samsung da oluyor sony ucuyor valla
    Ram1gb 1.2 ghz telefonum rehbere basıyorum anında açılıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.