Şimdi Ara

Wp yi sevdirecek ne var? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    Tek tek bütün uygulamaları kontrol edemiyorum, hatta hiç birini edemiyoruz. Alırken de uygulama azlığını biliyordum. Ancak var olan uygulamaların bu kadar kalitesiz olduğunu anlamama imkan yoktu.

Ankara'da ego(otobüslerin seferlerini gösteren) uygulaması arka plan siyahken görünüyor ama beyaz yapınca görmekte zorluk çekiyorum.

Namaz vakitlerini gösteren uygulamalar aynen var ve aynen eksik.

Kullandığım bütün uygulamalar hemen hemen var, ancak eksik.

Uygulama geliştiricilermi sallamıyor bilmiyorum, ama bu bizi ilgilendirmiyor!

Kaç tane dizi izleme uygulaması var, 1-2 tane var ve ya arşivleri eksik ya uygulama dandik.

Yazarsam sabah olur.

Kısaca uygulama az, var olanlar da kalitesiz.

Bir telefon olarak sadece kullanmak istersen oda zor, arama kısmı eksik, sim karta kayıt bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Evet meselede bu zaten. Uygulama azlıgını bilerek gelenlerdenim ancak en çok kullanılan uygulamalardaki sıkıntıları bilmiyordum . Bilseydim kesinlikle geçmezdim . Uygulamalardaki güncellemeler aylar, yıllar sonra geliyor. Biz kullanmayacağızda çocuklarımız mı kullansın. O derece bizden geçtik yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Evet meselede bu zaten. Uygulama azlıgını bilerek gelenlerdenim ancak en çok kullanılan uygulamalardaki sıkıntıları bilmiyordum . Bilseydim kesinlikle geçmezdim . Uygulamalardaki güncellemeler aylar, yıllar sonra geliyor. Biz kullanmayacağızda çocuklarımız mı kullansın. O derece bizden geçtik yani.

Evet birde 1 GB ram sınırı var insanlar seni ekonomik diye alıyor senin yaptığın şeye bak
    Uygulama azlığı,uygulamalardaki sıkıntı ve 1 GB ram sınırı çok kötü 👎

• iPhone 6 ve Android, bu ikisi var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok garipsediğim olay, cihazın kapalı şarj edilememesi
    Tabi sim karta kayıt yapamamak da çok garip

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Tek tek bütün uygulamaları kontrol edemiyorum, hatta hiç birini edemiyoruz. Alırken de uygulama azlığını biliyordum. Ancak var olan uygulamaların bu kadar kalitesiz olduğunu anlamama imkan yoktu.

Ankara'da ego(otobüslerin seferlerini gösteren) uygulaması arka plan siyahken görünüyor ama beyaz yapınca görmekte zorluk çekiyorum.

Namaz vakitlerini gösteren uygulamalar aynen var ve aynen eksik.

Kullandığım bütün uygulamalar hemen hemen var, ancak eksik.

Uygulama geliştiricilermi sallamıyor bilmiyorum, ama bu bizi ilgilendirmiyor!

Kaç tane dizi izleme uygulaması var, 1-2 tane var ve ya arşivleri eksik ya uygulama dandik.

Yazarsam sabah olur.

Kısaca uygulama az, var olanlar da kalitesiz.

Bir telefon olarak sadece kullanmak istersen oda zor, arama kısmı eksik, sim karta kayıt bile yok.

Uygulama konusunda haklısın da arama konusunu neden o kadar abartıyorsun onu anlamıyorum çok büyük sorunlar değil bana kalırsa ve arama bölümü gayet kullanışlı.

• Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    Alışkanlıklar, 8-10 senelik alışkanlığım benim bu şekilde. Kolayca aramak varken neden uğraşayım?!

• Htc one m8'e geçtim. Windows phone yarım-akıllı telefon gibi kalıyor resmen. Uygulama kalitesizliğini bi kenara bırakalım, wpde menü ayarları bile neredeyse hiç yok. Telefon ayarları yine hiç yok. Kullanıcı kontrol edemiyor hiçbir şeyi. Android kasacaksa kassın ama cidden akıllı telefon kullanıyorum diyorsunuz.
  • Arkadaşlar her yerde söylüyorum siz yine aynı tas aynı hamam.
    Lumia 925 800 tlye satılıyor
    800tlye androdiler discovery 2 hariç tüm cihazlar 1 gb ramlı 6 ay sonra şişip kasmaya başlıyor.
    Siz lg g3 ile lumia 525i karşılaştırmaya kalkıyorsunuz.
    Wpde evet eksikler var zaten kimse size zorla wp aldırmıyor 1.5-2 milyarlık android kullanıpta burada wpye taş atmayın.
    1 gb ramlı telefona twitter ınstagram facebook yükleyip 3-4 ay kullanın bakalım nasıl şişiyor.
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Şişmekten bahsetmişken diğer klasörünün gittikçe artan boyutunu nasıl durdurabilir yada temizleyebiliriz biliyor musunuz? İe den geçmişi sildim , kapasite kontrolününden geçmiş sildim. 2.7 gb klasor boyutu var.

• Hiçbirşey.
  • Elli kere yazdim, üst seviye cihazlarda android veya ios, alt seviyede wp alinmali. Özeti bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Arkadaşım beğenmiyorsanız kullanmayın. Ben Lumia 920'yi daha ülkeye gelmeden yurtdışından aldım, halen daha kullanıyorum. Bidahaki telefonum %100 Lumia olacak. Ben sonuna kadar memnunum.

Merak eden varsa, iPhone4'ten geçtim Lumia'ya. O iTunes'un zorunluluğundan bıkmıştım ve kısıtlamalar çoktu. WP'de o sıkı yönetim yok.

iPhone ile eş zamanlı Android kullandım. İlk aldığımda samimi söylüyorum hayran kaldım ancak 1-2 ay sonra sistem öyle bir şiştiki, sürekli "...... uygulaması çalışmayı durdurdu." gibi saçma sapan hatalar veriyordu. WP'de 1 kere bile karşılaşmadım bu sorunla.

Ben markette destek verilmesi gereken her uygulamayı indiririm. Telefonda sürüsüyle uygulama var ancak o Android'de ki şişme 1 kere olsun WP'de karşıma çıkmadı.

Wi-Fi çekim kapasitesi iPhone 5 ile kıyasladık, Lumia 920'nin daha iyi çekim gücü var.

32 GB dahili hafıza doldur doldur bitmiyor.

Kamerasına zaten hayranım. Gece çekimi özellikle.

Nokia Camera'yı 7 saniye ile açmayı nasıl başardınız çok merak ediyorum. Az önce denedim, 3.2 saniyede açıldı. Hızlı olmasada yavaşta değil hani. Microsoft Camera 1.5 saniyede açılırken neden Nokia Camera'nın birincil uygulama yapıldığınıda anlamak güç. Nokia Camera üst seviye çekimler için geliştirilmiş bir yazılım. Böyle bir uygulamanın hızlı açılmasını beklemek mantıksız.

Kısacası, ben her halinden memnunum. Sonuçta telefon bunlar, bilgisayar değiller. Üst seviye işler için tabletler geliştirildi zaten.

7 aydır android kullanıyorum. WP almamamın nedeni arayüz olayı. android bazı noktalarda insanı cidden bezdiriyor. nokia lumia'lara ek bi arayüz *(launcher) kurma şansımız varmı?

• Androidin belli bi süre sonra sismesinin sebebi biraz da islevselliginden. İnanılmaz ayrintili, tam akıllı telefon sistemi. Mesela rehberde olmayan bi numara aradığında, konuşma bittikten sonra bu numara kaydedilsin mi diye bi pencere çıkıyor. Bunun gibi onlarca ayrıntı var. Bunlar wpde olsaydı stabilligini görürdük. Halihazırda lumia 920, htc one m8 ve ipod touch kullanıyorum. Uygulama kalitesi, sistem islevselligi ve bahsettiğim detaylar yönünden android baya onde. Wp 'nin stabil görünmesinin sebebi sözünü ettigim hemen hemen hiçbir detaya ve çoklu göreve sahip olmamasından. Deezer kullanıyorum, wpde uygulama çalışmakta olmasına rağmen, diğer uygulamalara geçip tekrar uygulamaya döndüğümüzde baştan başlıyor. Böyle onlarca şey wp yi sözde stabil yapıyor işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Androidin belli bi süre sonra sismesinin sebebi biraz da islevselliginden. İnanılmaz ayrintili, tam akıllı telefon sistemi. Mesela rehberde olmayan bi numara aradığında, konuşma bittikten sonra bu numara kaydedilsin mi diye bi pencere çıkıyor. Bunun gibi onlarca ayrıntı var. Bunlar wpde olsaydı stabilligini görürdük. Halihazırda lumia 920, htc one m8 ve ipod touch kullanıyorum. Uygulama kalitesi, sistem islevselligi ve bahsettiğim detaylar yönünden android baya onde. Wp 'nin stabil görünmesinin sebebi sözünü ettigim hemen hemen hiçbir detaya ve çoklu göreve sahip olmamasından. Deezer kullanıyorum, wpde uygulama çalışmakta olmasına rağmen, diğer uygulamalara geçip tekrar uygulamaya döndüğümüzde baştan başlıyor. Böyle onlarca şey wp yi sözde stabil yapıyor işte..

Anlatmaya çalıştığım tam da buydu özetlemişsin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

quote:

Arkadaşım beğenmiyorsanız kullanmayın. Ben Lumia 920'yi daha ülkeye gelmeden yurtdışından aldım, halen daha kullanıyorum. Bidahaki telefonum %100 Lumia olacak. Ben sonuna kadar memnunum.

Merak eden varsa, iPhone4'ten geçtim Lumia'ya. O iTunes'un zorunluluğundan bıkmıştım ve kısıtlamalar çoktu. WP'de o sıkı yönetim yok.

iPhone ile eş zamanlı Android kullandım. İlk aldığımda samimi söylüyorum hayran kaldım ancak 1-2 ay sonra sistem öyle bir şiştiki, sürekli "...... uygulaması çalışmayı durdurdu." gibi saçma sapan hatalar veriyordu. WP'de 1 kere bile karşılaşmadım bu sorunla.

Ben markette destek verilmesi gereken her uygulamayı indiririm. Telefonda sürüsüyle uygulama var ancak o Android'de ki şişme 1 kere olsun WP'de karşıma çıkmadı.

Wi-Fi çekim kapasitesi iPhone 5 ile kıyasladık, Lumia 920'nin daha iyi çekim gücü var.

Nokia Camera'yı 7 saniye ile açmayı nasıl başardınız çok merak ediyorum. Az önce denedim, 3.2 saniyede açıldı. Hızlı olmasada yavaşta değil hani. Microsoft Camera 1.5 saniyede açılırken neden Nokia Camera'nın birincil uygulama yapıldığınıda anlamak güç. Nokia Camera üst seviye çekimler için geliştirilmiş bir yazılım. Böyle bir uygulamanın hızlı açılmasını beklemek mantıksız.

Kısacası, ben her halinden memnunum. Sonuçta telefon bunlar, bilgisayar değiller. Üst seviye işler için tabletler geliştirildi zaten.

7 aydır android kullanıyorum. WP almamamın nedeni arayüz olayı. android bazı noktalarda insanı cidden bezdiriyor. nokia lumia'lara ek bi arayüz *(launcher) kurma şansımız varmı?

Arayüzde ne gibi ihtiyaçlarınız var bilmiyorum ancak markette KitKat Launcher var. DDR1 güncellemesi ile tam entegre edilecek diye biliyorum fakat şuan için orta tuşa basınca yine WP anasayfasına dönüyor.

KitKat Launcher:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/kitkat-launcher/bfa60d3b-b2ab-47f8-ab69-e0a84ddfa8f3

Ben denedim, aşırı memnun kaldım. Yorumlara aldanmayın, DP'nin ne olduğunu bilmeden kurdukları için saçma sapan yorumlar atmışlar. Herhangi bir sorunuz varsa yorumlara bakmayın buradakilere sorun derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

quote:

Arayüzde ne gibi ihtiyaçlarınız var bilmiyorum ancak markette KitKat Launcher var. DDR1 güncellemesi ile tam entegre edilecek diye biliyorum fakat şuan için orta tuşa basınca yine WP anasayfasına dönüyor.

KitKat Launcher:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/kitkat-launcher/bfa60d3b-b2ab-47f8-ab69-e0a84ddfa8f3

Ben denedim, aşırı memnun kaldım. Yorumlara aldanmayın, DP'nin ne olduğunu bilmeden kurdukları için saçma sapan yorumlar atmışlar. Herhangi bir sorunuz varsa yorumlara bakmayın buradakilere sorun derim

launcher derken basit bi launcher istiyorum WP arayüzü karışık geliyor bana. suan elimde huawei G 610 var. çok memnunum android bazen can sıkıyor ama olsun .

• İos fps olarak çok iyi herşey hızlı açılıyor mağazası çok iyi
    Wp8 yine fps olarak iyi herşek hızlı açılıyor market kötü zamanlar gelişecektir
    Black Berry os yine fps olarak iyi market kötü
    Android fps olarak kötü ( nexus ve one plus one hariç ) market ios gibi iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

İos fps olarak çok iyi herşey hızlı açılıyor mağazası çok iyi

Blackberry 10 işletim sistemine Android uygulamarı yüklenebiliyor. Fakat elli tane işlem yapmak gerek ve Blackberry marka telefonlar çok pahalı. O yüzden tutulmadı. Yoksa çok güzel bir işletim sistemi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

İos fps olarak çok iyi herşey hızlı açılıyor mağazası çok iyi

Blackberry 10 işletim sistemine Android uygulamarı yüklenebiliyor. Fakat elli tane işlem yapmak gerek ve Blackberry marka telefonlar çok pahalı. O yüzden tutulmadı. Yoksa çok güzel bir işletim sistemi aslında.

Uğraşmak istemeyenler için demiştim şu anda en hızlı ilerleyen wp8 bence 1 yıl sonra Appstorenun Yarısı kadar uygulama dolar (şuanda 4kat fark var)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.