Bildirim
WP8 de e okul işlemleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nokia Express tarayıcıyı deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef ben de yapamadım, meb de not girişi için internet explorer ın masaüstü versiyonu dışında şeçeneğimiz yok sanırım...
Hocam yanlış girersiniz zaten biz bakarken işkence siz bilgisayardan devam edin.
Bende biraz araştırma yaptım ama başarılı olamadım. Önce L525 internet ayarlarından internet exploreri mobilden masaüstü konuma getirdim olmadı. UC Browseri denedim oda olmadı. Sonra user agent switch uygulamasını indirdim oda sonuç vermedi. Nokia express'i de deneyeyim ama sonuç vereceğini sanmıyorum.
Sanrım wp8 'in bir eksiğide e okul. Bilemiyorum biz mi beceremiyoruz ama ne yaptıysam öğrenci listesini bir türlü karşıma çıkaramadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki
Hocam yanlış girersiniz zaten biz bakarken işkence siz bilgisayardan devam edin.
Bir ingilizce ogretmeni arkadasim notlari giriyor telefonuyla. Yani girilebildigine eminim
quote:
Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo
Bir ingilizce ogretmeni arkadasim notlari giriyor telefonuyla. Yani girilebildigine eminim
Telefonun wp8 olduğuna emin misiniz ? Eğer öyleyse çok ilginç. Çünkü yapılacak çoğu şeyi denedim.
İmkanınız olursa arkadaşınızın bunu nasıl başardığını buraya da aktarırsanız çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Osmany Juantorena
quote:
Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo
Telefonun wp8 olduğuna emin misiniz ? Eğer öyleyse çok ilginç. Çünkü yapılacak çoğu şeyi denedim.
İmkanınız olursa arkadaşınızın bunu nasıl başardığını buraya da aktarırsanız çok iyi olur
L920 veya l820 olmasi lazim. Yalniz aradan bir yil gecti kendisiyle gorusmuyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X