Şimdi Ara

WP8 İN AKICILIK PROBLEMİ ( İos >Android >wp8 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam %100 haklı. denedim gerçekten titriyor.

ve sonra anladım ki.. titreme elimizden kaynaklanıyor. elinizi çok yavaş hareket ettirmek istediğinizde kas ve liflerinizin hareket hafızasına göre titreyerek kaydırıyorsunuz parmağınızı.

yani? senin elindeki o ufak titreşimlere bile cevap verebilen bir dokunmatik panel + ekran uyumu söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

adam %100 haklı. denedim gerçekten titriyor.

ve sonra anladım ki.. titreme elimizden kaynaklanıyor. elinizi çok yavaş hareket ettirmek istediğinizde kas ve liflerinizin hareket hafızasına göre titreyerek kaydırıyorsunuz parmağınızı.

yani? senin elindeki o ufak titreşimlere bile cevap verebilen bir dokunmatik panel + ekran uyumu söz konusu.

Floating Touch olmamasına rağmen ara sıra dokunmadan algılıyor. Dokunmatik ekran gerçekten hassas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum olacaktı..daha doğrusu sorucuk..2 ayda ilk defa yaptı ama merak ettim..çift tık ile ekranı açıp parolamı girdikten sonra siyah ekranda bi 5-6 saniye bekletti,sonra normal olarak başlangıç ekranına döndü,arka planda hiçbir uygulama açık değildi.neden olmuş olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Floating Touch olmamasına rağmen ara sıra dokunmadan algılıyor. Dokunmatik ekran gerçekten hassas.

statik elektrikten sanırım o. bana da oldu birkaç kez
  • quote:

quote:

Bundan daha evvel bahsetmiştim ama kimsenin ilgisini çekmedi sanırım

• Tam düşündüğüm şeyi yazmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediklerinizi 1320 de denedim. Şöyle oluyor. Parmak ekrana basılı şekilde ağırca yukarı aşağı oynatırsanız titreme değilde böyle çok çok dikkatli bakınca görülecek bir ghost etkisi oluyor. Ama dediğim gibi çok dikkatli bakmak lazım. Bunun yanında sürükeme işini ittirerek yaparsanız yani dokun ittir bırak şeklinde, bu etki olmuyor. Üstteki teori doğru sanırım. Ama bunaların hiç biri okumayı falan etkileyeckek, baş ağrısı yapacak şeyler değil. Onlarda başka sorunlar olabilir. Zaten bu dediğimiz olay bütün cihazlarda mevcut. Yani lumia sorunluda diğerleri değil gibi bir durum yok bu mikro ghosting olayında. Hatta bence en iyi ve akıcısı lumia ve Wp8 cihazlar. Yahu elimde s3 mini var örneğin, arkada 3 uygulama çalışsa rehber gemiyor 5 dakka. Hanım arıyor, kapatıyor açmadın diye. Ekrana cevapla kutusu gelmiyor ki kasılmaktan. Zll var kutu yok :) Nasıl açayım. Neyse kapanınca cevapsız aramalara bakıyım diyorum, oraya açana kadar hatun yine arıyor da bu sefer açabiliyorum zorda olsa.

Lumia candır. Sıkıntı yapmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 11 Mart 2014; 10:55:38 >

• daha iyi özetlenemezdi :)

benim sorumu da cevaplasa bi hayırsever
  • Lumia almak isteyenler yanlış anlayabilir bu konuyu. Ekranlarda bir sorun yok, çok hassas ve piyasadaki en iyi ekranlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

daha iyi özetlenemezdi :)

ekstra özellik getiren bir uygulama yüklediysen bu yapmış olabilir. (lockscreen, battery yada live tile ile ilgili uygulamalar mesela)
  • quote:

quote:

ekstra özellik getiren bir uygulama yüklediysen bu yapmış olabilir. (lockscreen, battery yada live tile ile ilgili uygulamalar mesela)

lock screen ve insider yüklü.bunlar yapmış olabilir mi
  • quote:

quote:

quote:

lockscreen nedeniyle olmuştur. uygulama anlık çökmüş yada yanıt vermiyor durumunda kalmış olabilir. nadiren yapabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

lockscreen nedeniyle olmuştur. uygulama anlık çökmüş yada yanıt vermiyor durumunda kalmış olabilir. nadiren yapabilir.

doğrudur,sağolasın cevap için. güç butonunu rahatlatalım diye yükledik ama tekrar yapmaz umarım :) yapımcıya bir geri bildirim atayım en güzeli

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

Bundan daha evvel bahsetmiştim ama kimsenin ilgisini çekmedi sanırım

Benim eski telefonumda vardı, baya havalı bir şeydi dokunmadan kullanmak. Sonra anakartı yandı tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı arkadaşlar konu sahibine saldırmış adam tamamen haklı , aynı şekilde kaydırınca titreme sorunu benim htc 8x dede var. Yani donanım dışında tamamen işletim sisteminin bir sıkınıtısıdır. Arkadaşımda iphone 4 var , dün 7.1 güncellemesini yüklemiş. Cihazı bugün test filan ettim , yavaşça kaydırınca ekran yağ gibi akıyor. O 4 yıllık telefonun akıcılığını bile kıskandım desem yeridir.

Hızlıca kaydırıp bırakınca wp8 telefon oldukça akıcı ama iş yavaşça parmağı kaldırmadan kaydırmaya gelince işi batırıyor. Bende sürüklerken titreme yok diyen ya yalan söylüyordur yada gözleri görmüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htcxx -- 13 Mart 2014; 0:59:55 >
  • Var adam haklı ama söyleyen olmayınca dikkat çekmiyor ve bu stabiliteyle alakalı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaydır bırak gözleri mi yoruyor

• eski wp,yeni ios kullanıcısı olarak bunların çok önemli olmadığını düşünüyorum. ama wp nin foyasını 8.1 ile göreceğiz,vaad ettiği bildirim merkezi,hafıza kartına uygulama taşıma gibi şeyler gelmezse eğer tam bir fiyasko olur.onun dışında 2. el piyasası düşük telefonlar olduğu için bütçesi düşük olan arkadaşlarımıza hala tavsiye edebileceğim telefonlardır.o parayla alacağınız androidler pek tatmin edici olmayabiliyor.fiyat performans aralığı belirlerken göz önünde bulundurulması gereken bir seri yani,telefon seçerken sırf wp diye elemek saçma oluyor.gelip burada fanlık yapmanın alemi yok.

• S4'ün iki modelinde bu bahsedilen ghosting'in alası var
  • akıcılık algın fazla basit, bende de l925 var oled diye yazı titremesi var diyorlar yok kutular yamışıyor diyorsun o da yok. gayet mis bir ekran. akıcılık için de kullanım deneyimi daha önemli, uygulamalar arası geçiş, menüde rahat gezinme problemsiz beklemeden o baş parmak tıklamak için hazır vaziyette havada kalmadan çalışması ve yüklediğin uygulamayı adam gibi kullanabilme gibi şeylere bakarak akıcı veya değil yorumu yapmalısın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.