Şimdi Ara

WP8 İN AKICILIK PROBLEMİ ( İos >Android >wp8 ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık bir senedir l720 kullanıyorum hala daha akıcı arkadaş çok nadir donma olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akcılık kavramı kişiden kişiye değişebilir ama bana göre akıcılık: efektlerin bol ve hızlı olması değil, yavaş yapılan hareketlerde (örneğin uygulama listesini parmağınızı kaldırmadan çok yavaş yukarıya yada aşağıya doğru kaydırma) titreme ve donma olmaması demektir. Uzun zaman L820 kullandım ve en sonunda elden çıkartarak bu titreme dediğim stabilite bozukluğundan kurtuldum. Bu söylediğimi daha önce iphone yada üst segment android telefon kullanmayanlar tabiiki anlamayacaktır. Burada ilk kez akıllı telefon kullanan yada symbian dan wp8 e geçen kullanıcıların görüşlerini açıkça söylemeliyim ki kaale bile almıyorum. Cep telefonları ilk çıktığı günden beri kullanan ve bu güne kadar onlarca üst segment telefon kullanmış ve hala da kullanmaya devam eden bir adam olarak söylüyorum ki wp8 asla akıcı değil. Wp8 ilk çıktığında daha düzgündü ama günden güne bozulma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    Not: lütfen mesajımı alıntılamayınız! Herkes kendi fikrini kendi mesajı ile iletsin, alıntı ile değil!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıcılık konusunda takıntılı biri olmama rağmen 1020de en ufak akıcılık sorunu yaşamadım ki şuan ipad mini retina bile ios sürümü nedeniyle daha çok takılıyor bunu tüm samimiyetimle söylüyorum çok gereksiz ve yersiz bir konu olmuş

Sıralmada şu şekilde olmalı ios6>wp8>android4.4
  • Arkadaşların akıcılıktan kastı bu değil aslında, ekran titremesi. Ne yazık ki bu sorun Lumia cihazlarda var ama pek dikkat çeken bir şey değil. Göz yoruyor bence en büyük sorun bu. Yoksa arkadaşların bahsettiği akıcılık sistem stabilitesi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Arkadaşların akıcılıktan kastı bu değil aslında, ekran titremesi. Ne yazık ki bu sorun Lumia cihazlarda var ama pek dikkat çeken bir şey değil. Göz yoruyor bence en büyük sorun bu. Yoksa arkadaşların bahsettiği akıcılık sistem stabilitesi değil.

Ne titreme ne lag ve ghosting hiçbir sıkıntı yok bazı insanlar abartmayı sever
  • Arkadaşım, olanı söylüyoruz, niye abartalım? Ne bu telefona toz kondurtmama merakınız anlamıyorum. 1 yıldır kullandığım telefonu benden iyi mi bileceksin? Ekran titremesi sorunu var bu telefonlarda ve göz yoruyor. Tarayıcıda, rehber veya başka bir yerde yazı okurken yavaş yavaş aşağı kaydırdığında gözün boşuna yorulmuyor. Dikkatli bakarsan görüntünün titreye titreye geldiğini göreceksin. Lag yok demişsin, uygulama açılışlarında oluşan takılmaları neye bağlayacaksın? Abartmıyoruz gerçek bu. Ama stabilite denilen şey bu değil.
  • quote:

Arkadaşım, olanı söylüyoruz, niye abartalım? Ne bu telefona toz kondurtmama merakınız anlamıyorum. 1 yıldır kullandığım telefonu benden iyi mi bileceksin? Ekran titremesi sorunu var bu telefonlarda ve göz yoruyor. Tarayıcıda, rehber veya başka bir yerde yazı okurken yavaş yavaş aşağı kaydırdığında gözün boşuna yorulmuyor. Dikkatli bakarsan görüntünün titreye titreye geldiğini göreceksin. Lag yok demişsin, uygulama açılışlarında oluşan takılmaları neye bağlayacaksın? Abartmıyoruz gerçek bu. Ama stabilite denilen şey bu değil.

Lumia 1020 kullanıyorum ve olmayanı söylüyorum dikkatli bakıncada dikkatsiz bakıncada lag veya titreme yok net konuşuyorum arkadaşım toz kondurtmamakla ilgisi alakası yok

Uygulama açılışında takılma mı senin cihaz sorunlu söylemedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 10 Mart 2014; 14:57:00 >

• Mini retinam + 1320m var.

1ay oncesine kadar 520kullanıyordum

hatunda da z1 var.

bu arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorlar

akıcılık problemi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loading ekranları, uygulama açılışındaki küçük takılmalar. Bunlar WP8 cihazlarında mecvut. Hayır, kullanmasam diyeceğim ki sallıyorum. Başka cihaz kullanmasam, diyeceğim ki telefon sorunlu. Sen ekran titremesini sanırım anlamıyorsun. Dediğim gibi dikkatli bakmadıkça belli olacak bir şey değil ama körü körüne yok diyerek bir şeyler iddia etme. Denedim, gördüm ki var diyorum. Göz yormasının sebebi de bu. Bunu söyleyen sadece ben değilim. Fark edemediğiniz şeyleri yok diyerek geçiştiremezsiniz. Yine söylüyorum, bu başlıktan önce farketmiştim ama umurumda değildi. Çünkü telefonun sorunlu olmasıyla alakalı bir olay değil. Uzatmayacağım bundan sonra, sorunsuz 1020'niz ile mutluluklar.

@Kasık biti Sistem akıcılığı değil kastedilen, başka bir şey.
  • quote:

Loading ekranları, uygulama açılışındaki küçük takılmalar. Bunlar WP8 cihazlarında mecvut. Hayır, kullanmasam diyeceğim ki sallıyorum. Başka cihaz kullanmasam, diyeceğim ki telefon sorunlu. Sen ekran titremesini sanırım anlamıyorsun. Dediğim gibi dikkatli bakmadıkça belli olacak bir şey değil ama körü körüne yok diyerek bir şeyler iddia etme. Denedim, gördüm ki var diyorum. Göz yormasının sebebi de bu. Bunu söyleyen sadece ben değilim. Fark edemediğiniz şeyleri yok diyerek geçiştiremezsiniz. Yine söylüyorum, bu başlıktan önce farketmiştim ama umurumda değildi. Çünkü telefonun sorunlu olmasıyla alakalı bir olay değil. Uzatmayacağım bundan sonra, sorunsuz 1020'niz ile mutluluklar.

@Kasık biti Sistem akıcılığı değil kastedilen, başka bir şey.

Arkadaşım bak türkçe konuşuyorum cihazda dikkatli bakınca titreme yok NOKTA Uygulamalara bastığımda şak diye yanıt veriyor htc one ımdan daha hızlı uygulamalara giriyor NOKTA Ne bekliyorsun düşündüğün anda tepki vermesini mi??Senin iddiaların var bende iddiaların yersiz diyorum burada aynı cihazı kullananlar arasında anket yaparız polemiğe lüzum yok

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Senin alette bi sorun var derhal gonder servise

+1020m değil 1320m var

• insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Senin cihazda bir sorun var hacı servise gönder sen

• Hafif titremeye yok diyemeyiz hakikaten bu başlıktan sonra fark ettim göz yoruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

Senin alette bi sorun var derhal gonder servise

+1020m değil 1320m var
    @svideoz Seviyeni bil, noktaymış. Niteliksiz bir insansın sanırım, cevaba bak. Anlama konusunda ciddi problemlerin var git bu konuda yardım al. Uygulama açılışlarındaki saniyelik takılmalar daha önce herkesin bildiği bir dergide de geçmiş bir şey. Bilmiyorsan cahil cahil konuşmayacaksın. Bugün Lumia 920 cihazımla Glance ayarlarına girdiğim zaman Loading ekranından sonra giriyor, keza Nokia Cam uygulaması da aynı şekilde. Ama senin iddiana göre bunlar hiçbir şekilde olmuyor. Forumda mobilden yazıları okurken gözlerinin yorulmasının başlıca sebebi görüntünün titreyerek gelmesidir. Bunu anlamayamıyorsan benim sana diyecek lafım yok. Daha bu olaya lag yok diye cevap veren adamla tartışıyorum ben yahu. Teknolojiden anlamadığın ne kadar ortada.

@Kasık biti Zaten o cevabım sana değildi, ekranda bir problem yok. Ya da telefonun ekranında bir sıkıntı yok. Görüntü titreye titreye geliyor, arkadaşın anlatmaya çalıştığı şey bu. Ve doğru da söylüyor, görüntü titreye titreye geliyor. Bu da göz yoruyor. Bunu hangi cihazda yaparsanız yapın, bu böyle. Hatta buluştuğumuzda @MR. H ile konuşurken de bakmıştım ekran sorunlu mu diye, ayrıca aynı şekilde, dikkatli baktım, dediği gibi titriyor diyen de bir arkadaşım var. Neyin tartışmasını yapıyor arkadaş anlamış değilim. Bu ekran değişince düzelecek bir şey değil. Çünkü bilgisayarlarda da olan bir sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insunwetrust -- 10 Mart 2014; 19:00:55 >

• quote:

@svideoz Seviyeni bil, noktaymış. Niteliksiz bir insansın sanırım, cevaba bak. Anlama konusunda ciddi problemlerin var git bu konuda yardım al. Uygulama açılışlarındaki saniyelik takılmalar daha önce herkesin bildiği bir dergide de geçmiş bir şey. Bilmiyorsan cahil cahil konuşmayacaksın. Bugün Lumia 920 cihazımla Glance ayarlarına girdiğim zaman Loading ekranından sonra giriyor, keza Nokia Cam uygulaması da aynı şekilde. Ama senin iddiana göre bunlar hiçbir şekilde olmuyor. Forumda mobilden yazıları okurken gözlerinin yorulmasının başlıca sebebi görüntünün titreyerek gelmesidir. Bunu anlamayamıyorsan benim sana diyecek lafım yok. Daha bu olaya lag yok diye cevap veren adamla tartışıyorum ben yahu. Teknolojiden anlamadığın ne kadar ortada.

@Kasık biti Zaten o cevabım sana değildi, ekranda bir problem yok. Ya da telefonun ekranında bir sıkıntı yok. Görüntü titreye titreye geliyor, arkadaşın anlatmaya çalıştığı şey bu. Ve doğru da söylüyor, görüntü titreye titreye geliyor. Bu da göz yoruyor. Bunu hangi cihazda yaparsanız yapın, bu böyle. Hatta buluştuğumuzda @MR. H ile konuşurken de bakmıştım ekran sorunlu mu diye, ayrıca aynı şekilde, dikkatli baktım, dediği gibi titriyor diyen de bir arkadaşım var. Neyin tartışmasını yapıyor arkadaş anlamış değilim. Bu ekran değişince düzelecek bir şey değil. Çünkü bilgisayarlarda da olan bir sıkıntı.

Hoop ağır ol seviye nitelik vs ne oluyor?? şahsına laf atan olmadı kendine gel hududunu aşma!! önce adam gibi yazmayı öğren sonra telefon kullanırsın..!

• Nasıl cevap istiyorsan, öyle cevap verirsin. Köy kahvesinde miyiz, NOKTA nedir? Bilmediğin şeyleri tartışmaktan vazgeç.
  • quote:

Nasıl cevap istiyorsan, öyle cevap verirsin. Köy kahvesinde miyiz, NOKTA nedir? Bilmediğin şeyleri tartışmaktan vazgeç.

Yahu bir problemin var belli ama o titreme değil bak vatandaş hala senin seviyene inmeden cevap vermeye çalışıyorum hala ukalaca bir tavır içindesin titremenin nesi bilinmeyecek bahsettiğin şeyin teknik kısmıda ekrandaki kayar nokta hareketinin tazeleme hızıyla uyuşmamasından kaynaklanır ama 1020 ekranında bu tarz bir problem yok cihazında bu problemin olduğunu düşünüyorsan cihazın arızalıdır NOKTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Nasıl cevap istiyorsan, öyle cevap verirsin. Köy kahvesinde miyiz, NOKTA nedir? Bilmediğin şeyleri tartışmaktan vazgeç.

Yahu bir problemin var belli ama o titreme değil bak vatandaş hala senin seviyene inmeden cevap vermeye çalışıyorum hala ukalaca bir tavır içindesin titremenin nesi bilinmeyecek bahsettiğin şeyin teknik kısmıda ekrandaki kayar nokta hareketinin tazeleme hızıyla uyuşmamasından kaynaklanır ama 1020 ekranında bu tarz bir problem yok cihazında bu problemin olduğunu düşünüyorsan cihazın arızalıdır NOKTA

Bak şimdi kardeş. Ben ve konuyu açan arkadaşın bahsettiği şeyler, normal şartlarda ekranda titreme olmadığı. Hızlıca kaydırırken de titreme yok. Buraya kadar da anlatabildiğimi varsayıyorum. Ancak, ekranı yavaşça kaydırdığın zaman, özellikle yazı okurken gözü yoran şey, ekranın titreyerek gelmesidir. Bundan bahsediyoruz inatla bana titremiyor, titremiyor diyorsun. Bu telefonda forumda mesaj okurken gözün yorulduğuna dair çok şikayet var. Diğer forumlarda da öyle. Sebebi bu işte. Ama bunun sistem akıcılığıyla falan alakası yok. Başlık yanlış anlayacağın. Neyse uzatmak istemiyorum bu tartışmayı. Senin gözüne batmadıysa sorun yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Bak şimdi kardeş. Ben ve konuyu açan arkadaşın bahsettiği şeyler, normal şartlarda ekranda titreme olmadığı. Hızlıca kaydırırken de titreme yok. Buraya kadar da anlatabildiğimi varsayıyorum. Ancak, ekranı yavaşça kaydırdığın zaman, özellikle yazı okurken gözü yoran şey, ekranın titreyerek gelmesidir. Bundan bahsediyoruz inatla bana titremiyor, titremiyor diyorsun. Bu telefonda forumda mesaj okurken gözün yorulduğuna dair çok şikayet var. Diğer forumlarda da öyle. Sebebi bu işte. Ama bunun sistem akıcılığıyla falan alakası yok. Başlık yanlış anlayacağın. Neyse uzatmak istemiyorum bu tartışmayı. Senin gözüne batmadıysa sorun yok.

İnatla ve ısrarla olmayan birşeyi kabul edeceğimi sanman ilginç o zaman daha açık şekilde yazıcam ne yavaş yavaş ekranı kaydırırken ne siyah temada nede beyaz temada böyle bir sorun cihazımda yok göz yorgunluğuda olmuyor haliyle. Bazı cihazlarda ekran tazeleme sorunu var youtube da bu yönde bazı videolar paylaşılmış ama altını çizerek söylüyorum her cihazda bu tarzda bir sorun kesinlikle bulunmuyor.

• Tamam hocam yok diyorsanız yoktur, kırıcı olduysam özür dilerim. İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.