Şimdi Ara

WP8 İN AKICILIK PROBLEMİ ( İos >Android >wp8 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar heryerde insanlar wp8 çok akıcı vs. diyor ama bu yorumları neye göre yapıyorlar bilmiyorum. Bendede L920 var daha önce , ios ve android 4.1 jb filan kullandım. Kıyaslamam gerekirse en akıcısı ios tu ondan sonra android jelly bean geliyordu. Şimdi ise wp8 kullanıyorum ama bana göre akıcı değil.

Wp8 in tek akıcı olduğu yer , hızlıca kaydırıp bırakınca oluyor. Ama devamlı kaydır bırak yapmak gözleri yoruyor , parmağımızı kaldırmadan sürükleyince görüntü titreye titreye gidiyor. Denediğim tüm wp 8 telefonlarda böyle oluyor . L720 L820 L9220 L925 vs Htc 8x denedim hepsindede parmağı kaldırmadan sürükleyince kutularda veya yazılarda titreyerek ekran kayıyor. Bu durum beni çok rahatsız etti forumdada çoğu kişi bu sorunu nedense dile getirmiyor.

Htc one ve bazı üst seviye andorid leride denedim. Emin olun onlarda bie sürüklerken titreşim olmuyor. Alt seviye androidler berbat onları hesaba katmıyorum.

Bu konuyu açmamda ki sebep birinin bu açık sorunu dile getirmesi gerektiği içindir. Konu ciddi bir sorunu dile getirmektedir lütfen konuyu sulandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS4 -- 6 Mart 2014; 21:21:35 >

• Trol beyler konuya girmeyin
  • Ne kadar yapmacık bir konu olmuş
  • Demek ki akıcı diyen herkesin gözleri bozuk seninkisi keskinmiş sen yol yakınken bir s4 al bizde akıcı olmayan telefonumuzla devam edelim sende akıcı s4 ile akarsın Google play de
  • Ne diyorsunuz siz arkadaşım , 6 aydır L920 kullanıyorum .Bütün wp8 telefonlarda sürüklerken titreşim oluyor , bunu söylemek suç mu oldu. Alacak olan adam bunu bilerek alsın , ios kadar akıcı değil.
  • iOS daha iyi deseniz tamam derdim ama Android daha iyi dediğiniz icin pek bişey yazamiyorum. Takdir milyonlarca kullanıcının...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS4

Ne diyorsunuz siz arkadaşım , 6 aydır L920 kullanıyorum .Bütün wp8 telefonlarda sürüklerken titreşim oluyor , bunu söylemek suç mu oldu. Alacak olan adam bunu bilerek alsın , ios kadar akıcı değil.
    he ya oyle kasım kasım kasılıyor hatta geçen asphalt 8 açtım 2 fps de oynuyordum

titreşim cabası sürüklerken yazılar birbirine giriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

iOS daha iyi deseniz tamam derdim ama Android daha iyi dediğiniz icin pek bişey yazamiyorum. Takdir milyonlarca kullanıcının...

Htc one modelini uzun süre test ettim , kesinlikle wp8den daha akıcı çalışıyordu. Sürüklerken titreşim olmuyordu. İçinde sanırım android 4.1 yüklüydü
    Dolayısıyla ona göre konuşursam android bile wp8 den daha akıcıdır.

Yalnız dikkatinizi çekmek isterim hızlıca sürükle bırak kısmından bahsetmiyorum. O şekilde wp8 akıcı çalışıyor ama parmağı kaldırmadan sürükleyince görüntü hep titreye titreye gidiyor.

Test etmek ayrı kullanmak ayrı. 2sini de sonuna kadar doldurursan Androidde mesaj yazmamazsınız ama WPnin umrunda olmaz. Ayrıca herhangi bir titreme hissetmedim forumun ilk alanlarından ilk üretim cihazlardan birine sahip olmama rağmen. Nexus 4 ve 920 kullanıyorum Nexus doldu 1 gb yer var ve çileden cikariyor, 920 tamamen dolu tekleme bile olmuyor

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam.
  • quote:

quote:

quote:

iOS daha iyi deseniz tamam derdim ama Android daha iyi dediğiniz icin pek bişey yazamiyorum. Takdir milyonlarca kullanıcının...

Htc one modelini uzun süre test ettim , kesinlikle wp8den daha akıcı çalışıyordu. Sürüklerken titreşim olmuyordu. İçinde sanırım android 4.1 yüklüydü

Yalnız dikkatinizi çekmek isterim hızlıca sürükle bırak kısmından bahsetmiyorum. O şekilde wp8 akıcı çalışıyor ama parmağı kaldırmadan sürükleyince görüntü hep titreye titreye gidiyor.

Test etmek ayrı kullanmak ayrı. 2sini de sonuna kadar doldurursan Androidde mesaj yazmamazsınız ama WPnin umrunda olmaz. Ayrıca herhangi bir titreme hissetmedim forumun ilk alanlarından ilk üretim cihazlardan birine sahip olmama rağmen. Nexus 4 ve 920 kullanıyorum Nexus doldu 1 gb yer var ve çileden cikariyor, 920 tamamen dolu tekleme bile olmuyor

İyi de ben wp8 tekliyor takılıyor kasılıyor diye birşey demedim ki , sadece sürükleyince akıcılık problemi var dedim. Apple firmasının 2007 de başardığı o yumuşak akıcılığı microsoft maalesef 2014 yılında hala yakalayamıyor.Maalesef bunlar acı gerçekler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS4 -- 6 Mart 2014; 0:53:52 >

• Gençler adam titreme konusunda bir nebze haklı, ama çok da göze batmıyor o kardeş abartmışsın, wp8 sisteminde dokunmatik temelinde bir farklılık var ondan kaynaklı bu şey, ayarlardan ekran buyutecini aç da o zaman gör titremeyi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de ben wp8 tekliyor takılıyor kasılıyor diye birşey demedim ki , sadece sürükleyince akıcılık problemi var dedim. Apple firmasının 2007 de başardığı o yumuşak akıcılığı microsoft maalesef 2014 yılında hala yakalayamıyor.Maalesef bunlar acı gerçekler....

Alıntıları Göster
    OKUMAYIN!

Hala Android ile WP'nin stabilitesini, hız kavramını, akıcılığını vs. tartışanlar, kıyaslayanlara cevap bile verme tenezzülünde bulunmam. Arkadaşlar belli ki aklınca bi trolllük yapmak istemiş. He deyin geçin. Gider birazdan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

OKUMAYIN!

Hala Android ile WP'nin stabilitesini, hız kavramını, akıcılığını vs. tartışanlar, kıyaslayanlara cevap bile verme tenezzülünde bulunmam. Arkadaşlar belli ki aklınca bi trolllük yapmak istemiş. He deyin geçin. Gider birazdan.

ARkadaşım burada bir sorunu ortaya koydum tartışıyoruz , diyecek bir yorumun varsa anlat dinleyelim.
    Yoksa koca harflerle okumayın vs yazmak istiyorsan git bunları konu dışında yaz.

Dediğin şey çok göze batmıyor, bu kadar abartma, ben ayrıntılara takan birisiyim, ben bile bir şey demedim, arkadaşlar haklı yani, neden bahsettiğin konusunda en ufak fikirleri bile yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

quote:

OKUMAYIN!

ARkadaşım burada bir sorunu ortaya koydum tartışıyoruz , diyecek bir yorumun varsa anlat dinleyelim.
    Yoksa koca harflerle okumayın vs yazmak istiyorsan git bunları konu dışında yaz.

Dediğin şey çok göze batmıyor, bu kadar abartma, ben ayrıntılara takan birisiyim, ben bile bir şey demedim, arkadaşlar haklı yani, neden bahsettiğin konusunda en ufak fikirleri bile yoktur

Ben anladım neyden bahsettiğini o geçiş efekleri 8.1 ile değişiyor zaten bütün kasma geçiş efeklerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

quote:

OKUMAYIN!

Ben anladım neyden bahsettiğini o geçiş efekleri 8.1 ile değişiyor zaten bütün kasma geçiş efeklerinde

Alıntıları Göster
    çamur at izi kalsın

• IPad ve lumia 1320 kullanicisi olarak sistem olarak ikiside stabil,apple tablette 1 numara ama telefonda fiyatlari ve Lumianin cesitliligi yuzunden wp daha alnasi.wp platformu marketi biraz daha gelisince bence tam anlamiyla ios ka kapisabilir.androidi saymiyorum,hantal be cabuk eskiyen cihazlara sahip bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandepxl -- 6 Mart 2014; 2:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

IPad ve lumia 1320 kullanicisi olarak sistem olarak ikiside stabil,apple tablette 1 numara ama telefonda fiyatlari ve Lumianin cesitliligi yuzunden wp daha alnasi.wp platformu marketi biraz daha gelisince bence tam anlamiyla ios ka kapisabilir.androidi saymiyorum,hantal be cabuk eskiyen cihazlara sahip bir sistem
    beyler arkadaş haklı siz dikkat etmemiş olabilirsiniz. ekranda sürükleme yaparken titreme oluyor bizim cihazlarda. bu wp7.5 larda çok daha belirgindi. androidi tam bilmemde özellikle ios 7 ile aşağı yukarı bitti gibi. fakat elini çekerek kaydırmalar bizim cihazlarda çok daha güzel oluyor. bence yinede wp8 çok daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

beyler arkadaş haklı siz dikkat etmemiş olabilirsiniz. ekranda sürükleme yaparken titreme oluyor bizim cihazlarda. bu wp7.5 larda çok daha belirgindi. androidi tam bilmemde özellikle ios 7 ile aşağı yukarı bitti gibi. fakat elini çekerek kaydırmalar bizim cihazlarda çok daha güzel oluyor. bence yinede wp8 çok daha güzel.

Alıntıları Göster
    bu arada kamera ekranında 3 noktaya basınca da güzel kayarak gelmiyor seçenekler. birde ie de 3 noktaya tıklayınca bazen parmağı kaldırarak kaydırma da da takılmalar oluyor. enterasan olan diyelimki öyle bir durumda sayfayı kaydırıp 3 tuşa basıp kaydırma yapınca yağ gibi kayıyor.

• L520,620,720,920,1520 hepsini kullandım hiçbirinde öyle bir şey olmadı hatta mesajı okuduktan sonra tekrar denedim yine olmadı görüntüler parmağım ile birlikte hareket ediyor tek bir tekleme titreme yapmadan.

Ekleme: Cihazım 1520 yarın arkadaşların 520 720 ve 920 lerinde dd tekrar deneyeceğim oluyor mu diye bende olmadı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 6 Mart 2014; 5:08:23 >
  • FRAPS4 F kullanıcısına yanıt
    bas git şurdan sanki biz android kullanmadık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.