Şimdi Ara

WP8 İN AKICILIK PROBLEMİ ( İos >Android >wp8 ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oha be kardeşim , yeni çıkan s400 işlemcili Lumia 630 u mağazada denedim. Ondada sürüklerken yazılarda ve kutularda titreşim oluyor. Yazık vallahi yazık , akıcılık üzerine reklam yapan bir sistemin sürüklerken titreyerek gitmesi fiyaskodur. Umarım wp9 da düzeltirler ama pekte ümidim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astigmat olabilir misiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Astigmat olabilir misiniz acaba?

Valla ben konuda yazanların gözünü filan bilmem ama benim gözlerim iyi görür. Wp de kesinlikle akıcılık problemi var , yeni çıkan Lumia 630 da bile var.
    Parmağı kaldırmadan sürükleyince herşey titrek kayıyor. Bunun trollükle alakası yok , 2014 yılına yakışmayan yazılım hatası ile ilgisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

quote:

Valla ben konuda yazanların gözünü filan bilmem ama benim gözlerim iyi görür. Wp de kesinlikle akıcılık problemi var , yeni çıkan Lumia 630 da bile var.
    Parmağı kaldırmadan sürükleyince herşey titrek kayıyor. Bunun trollükle alakası yok , 2014 yılına yakışmayan yazılım hatası ile ilgisi var.

Windows phone 7 den beri wp cihazı kullanıyorum. 7 de iken çok bariz vardı bahsedilen olay. 8 ile baya azaldı 8.1 ile biraz daha azaldı. Ama hala tam bitmiş değil. farketmiyor olabilirsiniz. bu akıcılığını değiştirmez sistemin. parmak kaldırmadan kaydırmada oluyor bu. tabi biraz da dikkat etmek gerek. bu bir yazılım hatası değil. daha çok algoritma geliştiriliyor gibi geldi bana. Microsoft patent parası vermemek için kendi algoritmasını geliştiriyor sanırım. parmaksız kaydırma da ise gerçekten mükemmel. apple bile iphone 5 de anca ios 7 ile yakaladı pürüzsüz kaydırmayı. hemde o donanımla.
    bu durumdan dolayı wp bence kötülenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: akgozoktay

quote:

quote:

Windows phone 7 den beri wp cihazı kullanıyorum. 7 de iken çok bariz vardı bahsedilen olay. 8 ile baya azaldı 8.1 ile biraz daha azaldı. Ama hala tam bitmiş değil. farketmiyor olabilirsiniz. bu akıcılığını değiştirmez sistemin. parmak kaldırmadan kaydırmada oluyor bu. tabi biraz da dikkat etmek gerek. bu bir yazılım hatası değil. daha çok algoritma geliştiriliyor gibi geldi bana. Microsoft patent parası vermemek için kendi algoritmasını geliştiriyor sanırım. parmaksız kaydırma da ise gerçekten mükemmel. apple bile iphone 5 de anca ios 7 ile yakaladı pürüzsüz kaydırmayı. hemde o donanımla.
    bu durumdan dolayı wp bence kötülenemez.

EVet büyük ihtimalle patentlerle ilgili bir durum olmalı , ama öyle bir durum varsada ms de para bol ederi neyse versin patent parasını bizde rahat edelim. Sistemin dokunmatik algoritmasında parmak takibi ile ilgili ciddi sıkıntı var. Yalnız şu forumda çoğu kişi bunu farkedemiyorsa sanırım ms uzun yıllar işi bu şekilde sürdürecek demektir.Alan memnun satan memnun hesabı Android tarafı ise 2.2 2.3 ve 4.0 ics dahil kaydırmalarda sorunluydu lag oluyordu vede titreşim oluyordu.Ama adamlar 4.1 ile project butter arayüze geçiş yaptılar ve sorunu aştılar.
    Bana başka işletim sistemi yolu görünüyor hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 6 Eylül 2014; 3:32:44 >

• android ile kıyaslanırsa bence androidin sıkıntısı çok daha büyük. evet parmakla kaydırması sistem olarak iyi ama onda da atlamalar oluyor. sanırım arkada çalışan bazı şeylerden dolayı. yani bazı zaman gayet iyi kaydırırken bazen büyük atlamalar yada küçük atlamalar olabiliyor. şu an için en iyisi ios. Microsoft bir şekilde yetişecektir ki ios parmaksız kaydırmaya ios 7 ve iphone 5 ile yetişmişti.

ben şuan Android L ve Wp9 bekliyorum. android l sıkıntılarını aşabilirse iyi bir seçenek olabilir. bunun yanında wp9 ile de iyi bir atılım yaparsa android yine en azından benim için hayal olabilir. bakalım yeni bir telefon almak için sabırsızlanıyorm. hayatımda ki en uzun kullandığım telefon Lumia 920
  • Yahu akıcılık olarak bahsedilen şey bu mu yani? Hissetmek nereyse imkansız. Yani gözümü dibine sokup çok ağır ağır kaydırdığımda çok ufacık bir şey görüyorum da bunun üzerinde durmak hiç faydacı bir yaklaşım değil. Hele hele dokunmatik algoritmasında problem var demek mantıklı değil.

• Başlığı görünce ne saçmaladığını anlamıştım ne android wp den daha mı akıcı fanboy alert

• Adam doğru bişey söylemiş ama taşlamışlar:)

• Bahsedilen konunun akıcılık ile bir alakası yok. Kullanımda bir kişiyi bile olumsuz etkilemeyecek bir şeyden bahsedip, alanlar bunu bilerek alsın diyorsun.

Bütün eksiklerini anlarımda, bu kadar saçma bir konu görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Bahsedilen konunun akıcılık ile bir alakası yok. Kullanımda bir kişiyi bile olumsuz etkilemeyecek bir şeyden bahsedip, alanlar bunu bilerek alsın diyorsun.

Millet boşunamı donanımlara para yığıyor , yok s800 işlemci yok s805 işlemci vss.. İnsanlar pürüzsüz bir akıcılık istiyor , artık 2007 yılında yaşamıyoruz. Öyle olsaydı hepimize tek çekirdekli 500 mhz işlemcili telefon yeterdi.
    Sizi bilmem ama sürüklerken bu titrek kayma yapmasından son derece rahatsızım , pc de oyun oynarken bile saniyedeki kare sayısı 60 fps den 50 fps ye düşünce bu oyun kasıyor deyip detayları düşüyorum.Ama çoğu konsol oyuncuları 30 fps ile oyun oynamayı normal görüyorlar , bu iş beklenti ile ilgilidir. Benim için akışkanlık en önemli şey , belki kullanıma etkisi yok ama bunu dile getirmezsemde kendimi suçlu görürümm.

Zaten konudada birçok kişi bu sorunun varlığından bahsetmiş , sen böyle bir sorun yok demekle sorunlar ortadan kalkmıyor güzel arkadaşım Evet böyle bir sorun var ama beni günlük hayatta rahatsız etmiyor diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 6 Eylül 2014; 12:30:41 >

• Bende 820 var bu kaydırırken titreme olayı yok bende taa dibine girdim en yavaş orta derece kaydırmalar yaptım bende bu sorun yok böyle şeylere dikkat eden biriyim can sıkıcı bir durum ama iyi bende yok kafayı yerdim

• Olaya sizin açınız ile bakarsak android hiç alınmaz. Parmaklı ve parmaksız butun kaydırmalarda sorunlu. İos u tam bilmiyorum

• Uye sony çalışanı forum kilit uye sınırsız ban

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Bahsedilen konunun akıcılık ile bir alakası yok. Kullanımda bir kişiyi bile olumsuz etkilemeyecek bir şeyden bahsedip, alanlar bunu bilerek alsın diyorsun.

Millet boşunamı donanımlara para yığıyor , yok s800 işlemci yok s805 işlemci vss.. İnsanlar pürüzsüz bir akıcılık istiyor , artık 2007 yılında yaşamıyoruz. Öyle olsaydı hepimize tek çekirdekli 500 mhz işlemcili telefon yeterdi.
    Sizi bilmem ama sürüklerken bu titrek kayma yapmasından son derece rahatsızım , pc de oyun oynarken bile saniyedeki kare sayısı 60 fps den 50 fps ye düşünce bu oyun kasıyor deyip detayları düşüyorum.Ama çoğu konsol oyuncuları 30 fps ile oyun oynamayı normal görüyorlar , bu iş beklenti ile ilgilidir. Benim için akışkanlık en önemli şey , belki kullanıma etkisi yok ama bunu dile getirmezsemde kendimi suçlu görürümm.

Zaten konudada birçok kişi bu sorunun varlığından bahsetmiş , sen böyle bir sorun yok demekle sorunlar ortadan kalkmıyor güzel arkadaşım Evet böyle bir sorun var ama beni günlük hayatta rahatsız etmiyor diyebilirsin.

Böyle bir şey yok demedim ki. Kullanıma en ufak etkisi olmayan bir şey bu diyorum. Bunun akıcılıkla ilgisi yok diyorum tekrardan. Senin mantığınla bakarsam eğer yıl olmuş 2014 "Para veriyorum kardeşim ben buna, neden ışınlamıyor bu beni" şeklinde şuçlamak da mümkün. Böyle bir sorun da var sonuçta. Gerçekten de ışınlayamıyor.

• DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Konuyu sulandırıyorsun , biz burada bir sorundan bahsediyoruz. Sen gelmiş ışınlanmaktan bahsediyorsun. Ben burada kullanıma etki etmesinden değil görsellikten bahsediyorum , ona bakarsan tek çekirdekli 500 mhz işlemcide kullanıma etki etmiyor ondada faceye girersin müzik dinlersin alo dersin.. Haydi sen takıl kafana göre..

Şurada ağız tadıyla ortaya tespitlerimizi yazamıyoruz.. Malının kölesi olmuş fanboylar troll troll diye üstümüze saldırıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 6 Eylül 2014; 23:57:35 >
  • Telefonun takılması kullanıma etki eder tabi ki. Ayrıca Lumia 920 kullanıyorum ve çok fazla olumsuz eleştiri yapmışlığım vardır. Görselliği de etkileyen bir şey yok. Telefonun içine girerek kullanmıyoruz. Üç noktaya basarsın menü açılır kullanırsın. Bu kadar. Gereksiz şeylerle meşgul olan ben miyim acaba?

Bana de ki uygulama az, klavyesi bozuk, takılma yapıyor, sürdürülüyor yazısı uzun sürüyor, uygulama geçişleri kötü de anlarım. Ne boş insanlarsınız ya.
  • 925 AMOLED olduğu için yazılar titreme yapabilir kaydırırken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.