Bildirim
WRC: FIA World Rally Championship 4 [PC ANA KONU-ÇIKTI] (4. sayfa)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçen seneki Wrc 3 neydi ya öyle..
Hala 2010'daki Wrc'yi oynuyordum ta ki 4 çıkana kadar.
Ondan önce de CMR 2005 oynuyordum ama o da sıktı tabi yıllarca oynayınca
Rally sevenlerin beğeneceğinden eminim değişik ve bol u dönüşlü parkurlarla birlikte -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
Rally sevenlerin beğeneceğinden eminim değişik ve bol u dönüşlü parkurlarla birlikte
+1 Aynen WRC 4 Geçen seneki oyuna göre kendini baya bir geliştirmiş birde geçen sene varmıydı bilmiyorum ama artık yanlardaki bariyerlere çarptığında yamuluyor falan değişik ve güzel hoş bir ayrıntı olarak gözüme çarptı bu son oyunda...
-
beyler oyun iğrenç kabul edelim bir nfs grid dirt bunlara rakip olamaz fakat rally sevenler için bir oyun ama dediğiniz gibi bir yere çarpınca yamulma gibi ayrıntıları bile yeni koymuşlar araba detayları falan iğrenç kısacası oyun güzel değil -
quote:
Orijinalden alıntı: canberky
beyler oyun iğrenç kabul edelim bir nfs grid dirt bunlara rakip olamaz fakat rally sevenler için bir oyun ama dediğiniz gibi bir yere çarpınca yamulma gibi ayrıntıları bile yeni koymuşlar araba detayları falan iğrenç kısacası oyun güzel değil
valla ben pek dışardan oyun oynamadıgım için genelde iç kamera hocam .. O yüzden grafiklere pek aldırmıyorum açıkcası.. Bana sadece güzel bir deneyim yaşatsın yeter ve yaşatıyorda bu oyun o deneymi bana bu bana yeter :) -
etap bitip menüye dönmek istediğimde oyun takılıyor yükleme ekranında kalıyor, bu sorunla karşılaşan varmı? -
arkadaşlar, G27 kullanıyorum. ilk defa oyunu açıp bir yarışı bitirince FFB resetleniyor... ondan sonra direksiyonda FFB olmuyor... bu sorunla karşılaşanınız oldu mu? -
quote:
Rally sevenlerin beğeneceğinden eminim değişik ve bol u dönüşlü parkurlarla birlikte
Ya hocam dirt serilerini de pek ovmuyolat wrc de pek sevdigim bi yapim degil..bende hala cmr2005 oyununun yerini tutcak oyun ariyorum
Ulkeler farkli parkurlar yagmur kar ve super yarislar..bu anlamda dirt serilerinden hangisi acaba cmr e yakindir?yardoimci olursaniz sevinrim.
Dakar rallisi ucmalar kapali parkurlarda sacma sapan yarislar degilde tekli ralli yarislari istiyorum..cok tesekkurler..
Farkli yorumlar varsa acigim arkadaslar oyun anlaminda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu bugün denedim ilk 3 oyun gibi yine çöp olmuş. Dirt 3ten daha iyi diyenler şaka yapıyorlar cmr 2005ten bile daha kötü bence. -
Hocam rally türü olarak Dirt serisinde en iyisi 1.sidir ama o da kontrolü çok arcademsi çabuk duruyor ve hızlanıyor.
Dağ tırmanma ve uzun rally bölümleri olarak güzeldi bence. Sonrasında ise artarak arcade oldu malesef..
Richard Burns Rally zaten ayrı bir mevzu. Biliyorsunuzdur diye düşünerek söylüyorum.
Fiziğiyle, oynanışıyla rakipsiz.
Bana Wrc 4 güzel geldi çünkü eski wrcler gibi değil.
Üstüne uğraştıkları belli. Tüm parkurlar yeni benim gördüğüm kadarıyla.
Oynanış belki çok ağır başlı değil ama bence denemekten zarar gelmez.
Sonuçta yeni pistler pilotlar vs. yeni soluk demek.. -
quote:
Hocam rally türü olarak Dirt serisinde en iyisi 1.sidir ama o da kontrolü çok arcademsi çabuk duruyor ve hızlanıyor.
Dağ tırmanma ve uzun rally bölümleri olarak güzeldi bence. Sonrasında ise artarak arcade oldu malesef..
Richard Burns Rally zaten ayrı bir mevzu. Biliyorsunuzdur diye düşünerek söylüyorum.
Fiziğiyle, oynanışıyla rakipsiz.
Bana Wrc 4 güzel geldi çünkü eski wrcler gibi değil.
Üstüne uğraştıkları belli. Tüm parkurlar yeni benim gördüğüm kadarıyla.
Oynanış belki çok ağır başlı değil ama bence denemekten zarar gelmez.
Sonuçta yeni pistler pilotlar vs. yeni soluk demek..
Hocam onceliklr zaman ayirip cevapladiginiz icin tesekkurler..
Dirt ilk seriyi xboxda oynamistim ama dediginiz gibi beni pek etkilememisti..forumda biraz arastirdim dirt3 almaya karar verdim
.dirt3 icin yorumunuz nedir? Birde hala online oynayan varmidir acaba turkiyeden veya dunyadan..gerci benim.icin single daha onemli ama online de zaman gecirebolirim..
Uzunca.zamandir konsol dunyasindan uzak kaldim..simdi yeni ps3 geldi hediye tekrardan el atiyim dedim..acikcasi richards burn rally ilk krz duydum desem yeridir..bulursam.onuda.alirim...buarada wrc4 ileri vadede aklimda zaten alacagimn oyumlar arasinda..ps3 alisiyim biraz gecmis oyunlarla dedim..hem fiyat olaylarida uygun..tesekkurler tekrardan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bende orjinal bendede oluyor ama oyunu durdurup devam edince ffb geliyor hemen. 5ten geriye sayarken durdur başlat yeter. -
tamam deneyeyim bakalım -
Hocam dirt 3 kötü oyun değil ama career modunun ilerilerinde takla açma hariç her türlü hareketin bol olduğu bir duruma geliyor
Ama rally bölümlerine ve oynanışa diyecek laf yok.
Dirt 3'ü pc için alacaksan bir ara bol miktarda cd key ele geçirildi ve online hile dolu.
PS3 için alacaksan oradaki online durumunu bilmiyorum.
Richard Burns Rally ise sadece pcde var. Sanırım 2005 yapımı ama hala her sene mod ve onlarca pist eklenir.
Çünkü fizik olarak gerçeğe yakın ve alternatfi yok.
Örnek vermek gerekirse bendeki 1.5 gblık oyun modlarla ve haritalarla birlikte 20 gbı buluyor.
Sonuç olarak günümüzde yeni çıkmış rally oyunu olarak bir tek wrc4 olduğu için benim gibi rally sevenlerin ilgisini çekmesi normal..
-
arkadaşlar oyunu kurarken cars.mix dosyasında hata veriyor. yoksay deyip kurulumu tamamlayıncada oyuna girmiyor hata veriyor. pc versiyonu için elinde cars.mix dosyası olan varsa benimle paylaşabilir mi ? -
13 tede yamulma var ara yüz hariç herşey aynı galiba -
dfgt kullanıyorum ama ffb oyunda çalışmıyor.. çözüm var mı?.. -
İndiricem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sweden.mix dosyasında sorun var isveç etapları yüklenmiyor. dosyayı paylaşabilecek varmı, şimdiden teşekkürler. -
bu firma ile en fazla bu kadar oluyor arkadaşlara tavsiyem oyunu orjinal almayın paranıza yazık olur neden mi böyle diyorum
1) eski wrc serileri ps 2 den bahsediyorum evolution studio tarafından geliştiriliyordu ve grafikler ve fizikler açısından pc ve ps 3 için çıkan wrc 1,2,3 ve 4 oyunlardan kat kat daha kaliteliydi
2) kariyer modu çok yetersiz ve basit olmuş
3) gerçek ralli atmosferini yaşatamıyor
4) pilot yüzü kask dizaynı sözleşmelerden alınacak ücret gibi eksiklikler mevcut
5) ps 1 grafiklerine yakın bir grafikle yola çıkılıyor bu yüzden de yol tutuşu eksik araç buzda kayıyormuş gibi
6) helikopterler eksik wrc yarışlarını izleyenler bilirler helikopterler sizin aracınızdan görüntü alır bu oyunda bu eksik bir tek almanya etabında zeplin çıkıyor o da saçma olmuş
7) klasik pilotlar ve araçlar yok örnek 4 kez şampiyon olan tommi makinen ve efsane mitsubishi lancer gronholm ve peugeot 206 gibi
8) etap sayıları yetersiz 6 etap yerine en az 10 etap olmalı
9) gerçekçi bir podium seramonisi
10) bu eksikliklere rağmen 130 tl ps3 için bir fiyat var değmez bence
artısı ise 1 tane var
1) dirt serisi gibi arcade değil lisanslı wrc pilotları ve pistlerinin olması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X