Şimdi Ara

WRC: FIA World Rally Championship 4 [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
19.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WRC: FIA World Rally Championship 4 [PC ANA KONU-ÇIKTI]

Platform: PC,PS3,X360,PSV
    Geliştirici: Milestone
    Dağıtıcı: Bigben Interactive
    Tür: Yarış
    Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013

Sevilen ralli serisi WRC'nin yeni oyunu WRC 4 önümüzdeki Ekim'de PC, PS3, 360 ve Vita için geliyor

2013 FIA World Rally Championship turnuvasının resmi oyunu olan WRC4, elbette bu turnuvada yer alan bütün yarışçıları, pistleri vs. de içerecek.

Birkaç yıldır vasatın altında kalan WRC serisi umuyorum ki yeni oyunuyla özellikle PC'deki yarış simülasyonu açlığını bir nebze giderecek kalitede olur. Yine de temkinli yaklaşmak gerek.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 25 Ekim 2013; 18:41:38 >

• Gene aynı fizik motoruysa kalsın
  • Colin Mcrae Rally serisinden aldığım hazzı hiç bir oyundan alamadım. Dirt serisi ile idare ediyorum.
  • Oyunun grafik motor değişecekmiş ama fizik motoru için henüz bir bilgi yok. Bence değiştirmelerine gerekte yok geliştirseler yeter.Miestone ile birlikte Bigben diye bir firmada projenin işine girmiş ve oldukça iddialı açıklamalar yapmış.Yeni hava koşulları eklenecek ve gerçekçilik arttırılacak demişler, en azından ana hedefleri doğru gözüküyor, ulaşabilirlermi bilmiyorum ama 21 ağustosta gamescom'da oyunu göstereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Colin Mcrae Rally serisinden aldığım hazzı hiç bir oyundan alamadım. Dirt serisi ile idare ediyorum.

Ben de DIRT serisinden pek haz alamadım.
    İlk oyunu biraz güzel gibiydi ama 2. tam bir faciaydı. 3 azıcık toplasa da,
    Şöyle gerçek rallileri koşabileceğimiz adam akıllı bir ralli oyunu olsa fena olmazdı sanki.

DIRT serisi gerçekten vasat kalıyor bu konuda. Gerçek ralli olmadığı için insan zevk alamıyor. Bir de DIRT 3'te zorla Gymkhana dayatması vardı illa geçeceksin o bölümü yoksa ilerleyemiyorsun. E kardeşim iyi hoşta, ben ralli yapmak istiyorum oradan buradan kayarak geçmek istemiyorum ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

Colin Mcrae Rally serisinden aldığım hazzı hiç bir oyundan alamadım. Dirt serisi ile idare ediyorum.

Ben de DIRT serisinden pek haz alamadım.
    İlk oyunu biraz güzel gibiydi ama 2. tam bir faciaydı. 3 azıcık toplasa da,
    Şöyle gerçek rallileri koşabileceğimiz adam akıllı bir ralli oyunu olsa fena olmazdı sanki.

DIRT serisi gerçekten vasat kalıyor bu konuda. Gerçek ralli olmadığı için insan zevk alamıyor. Bir de DIRT 3'te zorla Gymkhana dayatması vardı illa geçeceksin o bölümü yoksa ilerleyemiyorsun. E kardeşim iyi hoşta, ben ralli yapmak istiyorum oradan buradan kayarak geçmek istemiyorum ki?

Zaten Gymkhana zımbırtısı yüzünden haz alamadım :D Dirt 2 en sevdiğim oyun oldu. Onun da animasyonları can sıkıcıydı

• Eski oyunlarındaki fizik sürüş dinamikleri berbattı , inşallah iyi olur bu sefer
  • çok iyi haber!her sene zevkle oynarım WRC serisini..özellikle WRC 3 çok eğlenceliydi ama 4'ün içini yine o sünger patlatma gibi ıvır zıvır yarışlarla doldururlarsa bayar..
  • WRC 4 ilk kez ortaya çıktı!

BigBen ve Milestone geliştirdikleri WRC 4'ün ilk trailer'ını yayımladılar. Önümüzdeki ekim ayında çıkacak olan WRC 4'ün grafiksel görüntüleri gayet iyi duruyor. Video aşağıda yer alıyor, WRC 4'ün ekim ayında PC, Xbox 360, PlayStation 3 ve PS Vita platformlarına çıkması bekleniyor.

Kaynak

• süper bir haber oldu bu...Battlefield 4 ten önce çıkar umarım...
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Erteleme olmazsa ekimde çıkacaktır. Ki Wrc serisinde hiçbir zaman erteleme olduğunu görmedim.Grafiklerde bir fark göremesemde bu sefer direk ön sipariş vereceğim, adamlar her seferinde geliştiriyorlar ve Wrc 3 hiçte fena bir oyun değildi bence. Değişen dağıtımcıda iddaalı açıklamalarda bulunmuş üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Erteleme olmazsa ekimde çıkacaktır. Ki Wrc serisinde hiçbir zaman erteleme olduğunu görmedim.Grafiklerde bir fark göremesemde bu sefer direk ön sipariş vereceğim, adamlar her seferinde geliştiriyorlar ve Wrc 3 hiçte fena bir oyun değildi bence. Değişen dağıtımcıda iddaalı açıklamalarda bulunmuş üstelik.

wr3 dediğin gibi şahaneydi..grafikler ve oynanabilirlik süperdi( bana göre) ozaman kartım gtx560ti idi şimdi gtx770 ile full açarım.umarım 3d desteği gelir nvidia dan bu oyuna..
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Aslında oyunun renk paleti gereçekçi bir atmosfer oluşturduğu için düşük kaplama kalitesi ve yetersiz efektler göze batmıyordu bencede. Tam simülasyon olmasada oynanabilirliliğin gayet yüksek olduğunu ve ralli havasını ziyadesiyle verdiğini düşünüyorum.
  • WRC 4'ün ilk oynanış videosu yayımlandı!

Milestone yeni bir WRC 4 videosu yayımladı. Ralli oyunlarının üstadı olarak görülen WRC'nin serisindeki yeni oyun bizleri Polo aracı ile karşılıyor. İlk oynanış videosu Neste Oil Rally Finland pistinde yer alıyor ve sürücü koltuğunda Jari-Matti Latvala var. WRC 4, önümüzdeki ekim ayında PC, Xbox 360, PlayStation 3 ve PS Vita platformlarına çıkışını yapacak.

• 3.videoda geldi. 900 derecelik direksiyonlara ve h-viteslere tam destek gelecekmiş. Sesleri birebir araçlardan kaydetmişler bu sefer. Oynanış videolarındaki grafiklerde sağlam gözüküyor.
  • kontrol gene similasyon galiba klavyenin tuşlarına göre bi ayar çeksinler dirt gibi herkeste direksiyon yok sonuçta hiç olmadı kolları sağlam ayarlasınlar
  • Beklemedeyiz.
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Yapımcınınn dediğine göre hava şartları sürüşü direk etkileycekmiş, yani gerçekte de olması gerektiği gibi. Ayrıca WRC serisini en başından beri takip eden ve objektif yorumlarda bulunan VVV grubuna göre de bu sefer oyun beklenenden büyük bir geliştirme göstermiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.