Şimdi Ara

WTS GALE BREAST TASSET(seal of SUN) = MERCURY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar arkadasım sun elbısesını satıyor ACİL paraya ıhtıyacı oldugundan dolayı satmak zorunda kaldı 1 haftalık acık artırma yapılıcak en ıyı fıyatı feren ıtemı alıcaktır acılıs fıyatı 300 ytl dır ( OYUN PARASIDA OLA BILIR)

gosterdıgınız ılgıden dolayı sımdıden cok tesekkur ederım

SERVER : MERCURY

MSN : emel_sagir24@hotmail.com

BITIS TARİHİ: 17.08.2008 SAAT 21:00

CHAR :CHİN BOW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoombie -- 10 Ağustos 2008; 11:03:38 >

• oha 300 ytl mi ?

kusuruma bakma ama reel paraya gidecegini sanmıyorum..goldla olur ancak bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

oha 300 ytl mi ?

kusuruma bakma ama reel paraya gidecegini sanmıyorum..goldla olur ancak bu iş

arkadasım gold olur ama guzel teklıfler beklıyorum arkadasın char cin bow her teklıfe acıgım
  • 300 ytl bir item için 300 ytl ya çıkın bi sosyal hayata temizleyin beyninizi bu kadar abartmayın bu oyunu ...
    bi roolback olsa gitti 300ytl iç bakalım soğuk suyu üstüne ..
    +5 set neyinize yetmiyor ya oyun bu oynamayı bildikten sonra gerisi eğlence zaten saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: terry277

300 ytl bir item için 300 ytl ya çıkın bi sosyal hayata temizleyin beyninizi bu kadar abartmayın bu oyunu ...
    bi roolback olsa gitti 300ytl iç bakalım soğuk suyu üstüne ..
    +5 set neyinize yetmiyor ya oyun bu oynamayı bildikten sonra gerisi eğlence zaten saygılarımla..

benım beynım temız zaten ben oynamıyorum arkadas oynuyor sansınada ona dusmus oda kulanmıs baya ama sımdı acıl paraya ıhtıyacı var ondan satıyor yoksa neden satsın sun ıtem
  • valla biras havadan gidior arkadasın 300 ytl ne ki yha yuh sun silah bile adamını bulsan gold alsan yaklasık o kadar gelior 500 ytl ye sun silah alır adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bygkhan

valla biras havadan gidior arkadasın 300 ytl ne ki yha yuh sun silah bile adamını bulsan gold alsan yaklasık o kadar gelior 500 ytl ye sun silah alır adam

sorunda orda zaten sun sılahları adamlarda satmıyorlar satsalarda cok ucuk fıyata satıyorlar gecen satılıdı 2 parca sun blade+shield SUN yanlıs hatırlamıyorsam 1500ytl gıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoombie -- 10 Ağustos 2008; 10:48:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ıtem satılmıstır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.