Şimdi Ara

Würtz Su Kaçağı Önleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzin f30 aracım var 600 km de 200 ml civarı su eksiltiyor değiştirdiğim antrifiriz koyunca bazı parçaları deldi değiştirdiğim parçalar oldu fakat basınç testinde kaçak yok motor bloğu tapa vs kılcal çatlak olmasından şüpheleniyorum

kılcal çatlaklar için kullanılması öneriliyor motoru inderecek gücümde şu an yok bu ürünü kullanırsam avantajları ve dezavantajları ne olur ömrü ne kadardır sorununu çözebilir mi

• Ya motor tapasından,arkadaki su flanşından,genleşme kabından,yada devirdaimden eksiltiyor bunlardan biri sorun kaçak önleyiciler bi işe yaramıyor
  • würth ü al da piyasada taklidi çok. ben bir kere aldım kesmedi zannedersem taklitti şu çok iyi bir ürün bu satıcıdan al ben aldım sorun çözüldü https://www.hepsiburada.com/liqui-moly-kuhler-dichter-radyator-sizinti-onleyici-3330-p-OTSONLM3330?magaza=DuoLight

• Ben daha önceki araçlarımda kullandım ancak geçici çözüm sunuyor. En sağlıklısı kaçağı tespit edip gerekli müdahaleyi yapmak.
  • Kullanmayın onları gider abuk bir yeri tıkar başınız çok ağrır

Araba kaç yaşında ki blokta kılcal çatlak olsun

Genelde egr soğutucu dan olur , üst kapak contadan olur , belki radyatör ve su boruları ve kelepçelerde sıkıntı var

İyi bir özel BMW servisine gidin baktırın

Benim eski arabada klima sistemine koymuşlar o sızdırma önleyici şeyden gitmiş klima kompresörünün içine çamur gibi olmuş sırf zarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.