Şimdi Ara

WV AMAROK şu an NTV 0-100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtem

yok artık... bu kadar mı fanatiksiniz be kardeşim.... bi kere de iyiye iyi diyin

Top gearda jeremy clarkson abim iyi derse ancak iyi derim, doğuş medya nın yaptığı program yeteri kadar credible değil.
  • jeremy abin, sınırdan girdiğinde kaskını takıp burda iç savaş var deiğinde de innamışmıydın?
  • Başka isim bulamamışlar mı şu arabaya.
  • araç fena değil ama şu yoruma katılıyorum ntv, doğuş oto gerisi hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

yok artık... bu kadar mı fanatiksiniz be kardeşim.... bi kere de iyiye iyi diyin

Top gearda jeremy clarkson abim iyi derse ancak iyi derim, doğuş medya nın yaptığı program yeteri kadar credible değil.

• Zannedersin RangeRover'ı inceliyorlar. Direkt reklam yapıyorlar.

Adam diyor ki iç mekan sanki lüks üst segment bir araç gibi sadece konsol deri değil.

Yuh! Bu kadar atılmaz. AutoMotion'da Maslakta VW'de forumdan RqJr nikli arkadaşımız ile inceledik malzeme kalitesi berbat bir araç.

Onu da geçtim debriyaja basıp vites değiştirirken alttan lakur lukur şıkır şıkır sesler geliyor sıfır araçtan....
  • quote:

o
    arabam.com testiyle zıt olmuş ama :)
    bir tarafta palio, punto kitcar'ı geliştiren adam saffet üçüncü, diğer tarafta arabam.com hangi teste hangi görüntüye inanacağız şimdi :)

NTV(doğuş auto) distribitörü olduğu aracı kötüleyecek hali yokya
    arabam.com da aracı yerden yere vurmamış zaten ortak parçaların çokluğu ve tasarımı yüzünden özgün bir araç olmadığına dem vurmuş

edit:
    araçdaki 50:50 ağırlık dağılımını takdir ettim bu arada aracı katıkssız övmüşler
    sınıfında bunun kadar cüsseli araç yok derken logan pick-up ve doblo pick-up'la mı mukayese ettiler onu kestiremedim aracın iç döşeme kalitesi polo ile aynı kalitede gidiyor toureg diyor sn.Saffet beydoğru dürüst rakiplerini referans alsana iç kalitesi rakipleri referans alındığında benzer desen ya
    araca gelecek olursak bence sınıfının şartlarını sağlayan bir araç rakiplerinin yanında ezilmyeceği gibi bir üstünlüğü de yok açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 29 Mayıs 2011; 21:26:46 >

• Aracı devamlı övdüler, bir tane eleştri yok, yok efendim bildiğiniz pickup değil bu, konforlu elit bir araç, toureg gibi bla bla bla. Doğuş dan direktif alıp yapmışlar programı bas baya.
  • Bu araba biraz ordan biraz burdan alınıp yapılmıs bir araç değil! (onlarda anlamıslar vw araçların genelde copy-paste olduğunu) ticari araç gibi değilde sanki touareg gibi sanki touareg'in pikap hali falan filan evde arkadaşlarla güle güle izledik
  • Güzel güzel izliyordum, fiyatı makul olunca gayet güzel bir seçenek diye düşünmeye başlamıştım. Arazi performansını beğendim.

Touareg gibi dediler, kanal değiştirdim.
  • Fena değil araç fakat sırf Vw diye eleştirenler bile var aracı objektif yorumlar yapılmalı Doğuş hakikaten Türk tüketicileri sömürüyor doğru fakat diğer markaların da ondan aşağı kalır yönü yok artık,bu araç VW Amarok değilde Renault Emerik olarak çıksaydı yere göğe sığdıramazlardı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 29 Mayıs 2011; 21:18:06 >
  • Navara varken buna laf düşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

evet jeremy bu aracı beğenebilir çünkü alternatifi ingiliz bir pick-up yok jeremy faşist bir kişilik kriterleri ise

1-karşılaştırma da bir ingiliz varsa o birinci çıkar
    2-alman araçları iyi olsa dahi övmeye lüzum yoktur
    3-oto-magazinel formatlı bir programda dolaylı olarak küresel siyaset yapılabilir
    4-aston martin ve land rover'lar sürekli liderdir

bu kriterler artırılabilir.
    not:kusura bakmayın bu tepkim size değildir yazdıklarımdan ntv'nin objektif bir test yaptığı kanatinde olduğumu anlamayın onlarında bir MR. CLARKSON'dan farkı yok
    iyi forumlar

• Bunlar Toyota Urban Cruiser'ı bile övmüşlerdi.
    -Celal'cim...
    -Saffet Abi...
    .
    .
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bunlar Toyota Urban Cruiser'ı bile övmüşlerdi.
    -Celal'cim...
    -Saffet Abi...
    .
    .
    .

içine bile zor sıgmamışlar mıydı?
    yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
  • canım adamlar çok iyimser abartmayın sizde
  • Fazla abartmışlar ama boyutları yerden yüksekliği, taşıma kapasitesi ve motoru gayet iyi çabuk dökülmezse ve fiyatı arttırılmazsa bence tutulur.
  • Şimdi Celal Pir gelip noktayı koyar. Nasıl olsa forum üyesi
  • Bence pek objektif bir test değildi. Araç hakkında mutlaka olumsuz bir şeyler olmalı vardır da, ama övmekten başka bir şey yapmadılar advertorial izlediğimi düşündüm bi an testten çok reklam filmi gibiydi... Tamam araç güzel olabilir, süper olabilir, navaradan bile iyi olabilir Fakat olumsuz yönleri de vardır mutlaka eğer yaptıkları şey aracı pazarlamak değil de test edip izleyiciye objektif bilgiler vermek olsaydı program çok daha yararlı olurdu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bawwgs33 -- 30 Mayıs 2011; 2:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Şimdi Celal Pir gelip noktayı koyar. Nasıl olsa forum üyesi

Şaka mı yaptınız yoksa gerçekten de üye mi?

Üye ise açıklamalarına filan bakmak gerek.

Ama programı çok ta başarılı bulmuyorum.VW Grubu araçlarını ciddi anlamda abartıyorlar.Aynen yukarıda bir arkadaşın Clarksson hakkında her zaman Land Rover'lar ve Aston Martin'ler liderdir dediği gibi bu programda da format böyle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.