50 -65 arası geziyo fiyatları , güsel alet güsel para
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
izledim az önce araziye yayıyo kendini araç çok güzel yapmışlar fiyatta o araca göre iyi bence gayet heybetli bi araç tam istediğim kıvamda
quote:
mıcırlı yolda çok iyi durdu yalnız
quote:
Orijinalden alıntı: mrt0392
mıcırlı yolda çok iyi durdu yalnız
Alıntıları Göster
arabam.com testiyle zıt olmuş ama :) bir tarafta palio, punto kitcar'ı geliştiren adam saffet üçüncü, diğer tarafta arabam.com hangi teste hangi görüntüye inanacağız şimdi :)
quote:
Orijinalden alıntı: mrtem
arabam.com testiyle zıt olmuş ama :) bir tarafta palio, punto kitcar'ı geliştiren adam saffet üçüncü, diğer tarafta arabam.com hangi teste hangi görüntüye inanacağız şimdi :)
Alıntıları Göster
Saffet UCUNCU ile Celal PIR arabayi ove ove bitiremediler. Insallah bu durum, programin yapildigi kanalin DOGUS grubuna ait oldugundan dolayi degildir(!)
quote:
Alıntıları Göster
Programı baştan sona izledim. Ama 50 derece yan eğim testi bana pek 50 derece gibi gelmedi. Birde şu fren özelliği çok iyi mıcırlı-kumlu yolda daha iyi tutunma sağlıyormuş. Sürücü ne güzel bıraktı öyle aracı kendi kendine çıktı-indi yokuşu.
Doğuş grubu araçlarını biraz daha iyimser değerlendiriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe
Saffet UCUNCU ile Celal PIR arabayi ove ove bitiremediler. Insallah bu durum, programin yapildigi kanalin DOGUS grubuna ait oldugundan dolayi degildir(!)
Hakları var gibi, bana oldukça başarılı geldi. Bir tek malzeme kalitesi düşündürücü, fakat arabanın amacı hakikaten arazide takılmaksa o da hoş görülebilir. Touareg'deki 8-ileri otomatik şanzımanı koysalar buna çok iyi olur aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
quote:
Hakları var gibi, bana oldukça başarılı geldi. Bir tek malzeme kalitesi düşündürücü, fakat arabanın amacı hakikaten arazide takılmaksa o da hoş görülebilir. Touareg'deki 8-ileri otomatik şanzımanı koysalar buna çok iyi olur aslında.
Ben aracı inceledim. Malzeme kalitesi fena değil. Bazı yerlerde sert plastik var. Ama sorun teşkil edecek boyutta değil.
quote:
Yeni Jetta'yı da eski Jetta'ya oranla daha kaliteli bulmuşlardı, "Bak Celal, bu gördüğün 1.2 TSI motor sadece 70 kg ağırlığında, görüyor musun teknolojiyi"
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
quote:
Yeni Jetta'yı da eski Jetta'ya oranla daha kaliteli bulmuşlardı, "Bak Celal, bu gördüğün 1.2 TSI motor sadece 70 kg ağırlığında, görüyor musun teknolojiyi"
Alıntıları Göster
kaçıranlar, izlemek isteyenler buradan izleyebilir, abartı derecede övüyorlar aracı
her türlü medyayı kullanıyorlar bu yönden doğuş heryerde.
quote:
güsel nedir acaba? güzel mi demek istediniz yoksa ?
Artık sende diğerlerindensin arkadaşım :)
quote: