Şimdi Ara

wv cc 2015 sportline alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar tanıdıktan bi araç geldi az çok bildiğimiz wv cc 2015 model 1.4TSİ sportline 93bin kmde 112bintl ye anlaştık. sağ iki kapıda boya mevcut kaza fotoğrafları mevcut küçük bir bölgede hasar var. şase sorgulamada çıkan hasarı yok. bütün bakımları 90bin dahil yetkili servis bakımlı görüntüsü falan hoşuma gidiyor yakmasını çok dert etmem çok km yapmıyorum. sizin de görüşlerinizi almak isterim.

• Arqç güzel iyi hoş aama üretimden kalktı. Ben olsam temiz c serisi bulmaya calısırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportline ne kadar dolu bilmiyorum ancak fiyat iyi gibi ben olsam alırım güzel araç
  • bence 20 lira daha ver 2.0 tdi al. sırf yakıt olarakta düşünme motor, şanzıman daha dayanıklı performans daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    üretimden kalkması biraz düşündürdü beni de başta ama uzun zamandır araç arayışındayım en azından bir sene binerim diye düşünüyorum çok geç olmadan satarım.
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    sunroof falan da var normal sportlinea göre braz daha dolu. fiyatı da bana iyi geldi açıkçası.
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    hocam vallahi en üst sınırıma çıktım kredi çekmiş halim bu keşke biraz daha artsa ama cidden onun da sınırı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sportline orta donanım seviyesi ama fena sayılmaz.Fiyat o araba için gayet iyi alınabilir..
  • 2011 2.0TDI’ını kullanıyorun imkanın varsa 2.0 olanını al.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

2011 2.0TDI’ını kullanıyorun imkanın varsa 2.0 olanını al.
    hocam 2011 kasanın farları bi-xenon mu yoksa sade kısalar mı xenon ? birde genel olarak memnun musunuz, tavsiye eder misiniz ?
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    bi-xenon sadece gündüz farları halojen.

Genel olarak ciddi bir şikayetim yok spor bir araç ona göre artıları eksileri var. Katlanır ayna olsa benimkinde sevinirdim mesela, araç 194 binde birde trim sesleri geliyor artık yüksek sesle müzik dinlerken :) onun haricinde 18’run flat lastikleri olabildiğince konforlu(passat gibi beklemeyin).

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    sağolun dönüşünüz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.