Şimdi Ara

www.a101.com.tr Stanley Ürünleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
10.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çocuk gibi hakaret etmeler falan.. Yazık cidden, kimseyle de dialog kurmaya gelmiyor..

Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikac mesaji okudum. Bende bu tarz urunlerin bu kadar pahaliya alinmasina karsiyim.

Gecenlerde a101 de 400ml dandik bi plastik termos aldim (iç kismi CAM). TAM 15 TL

ise yaramaz diye düşündüm ama aldim hemde 2 tane. Eve gelince kettle da sicak su isitip doldurdum. Gece yarisi kontrol ettigimde hala aşırı derecede sicakti. Sabah tekrar kontrol ettim ılık durumdaydi su.

Bu termos dedigin şeyin sistemi bence gayet basit bi olay. Fazla kitlenmeyin bence. Ucuzunu alin gecin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert1903 -- 21 Mart 2021; 18:57:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orta kalite alınması taraftarıyım termosun. Bende bi tane Korkmaz mug var 2 saat anca sıcak tutuyor 70 liraya almıştım, bir de tchibo'dan almıştım termos 500lük o da 80 liraya 5 saate yakın kaynar tutuyor. İhtiyacınız olanı uygun fiyata almaya çalışın gaza gelip pahalı almayın. Yukarıda arkadaş yazmış gerçekten ihtiyacınız varsa alın tabi, güle güle kullanmanız dileğiyle  

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Allah için bir kişi bu termosların maharetini anlatsın da yarım litreden düşük kapasiteli termoslara insanların neden asgari ücretlinin bir haftalık yevmiyesini verdiği anlayalım.

Sabah doldurduğunuz termostaki sıcak kahve/çay, akşam eve dönerken üzerinize dökülse kaçıncı dereceden yanık izi bırakıyor?

Üç yudumda bitecek kapasitedeki bir içeceği akşama kadar neden yanınızda taşıyorsunuz?

Samimiyetle merak ediyorum.

Hocam ayni yorumu ben de aticaktim, size cevaben bide termos soyle boyle onemli demisler

Ya kardesim kimse termos almayin demiyor, 50 liraya tas gibi turk mali termoslar var

Ama yok illa bizim millet illa yabanci mala pahali diye maasinin yarisini yatiricak, sonra para yok diye aglanir, bu millete hersey mustehak hocam, umarim hersey daha da pahalanir, asgari ucretin yarisina termos alabilen bir ulke zengin demektir

Ben 2 senedir ingilterede yasiyorum, turkiyedeki insanlari su yaptiklarini anlatiyorum adamlar yuzume anlamsizca bakiyor, bildigin anlam veremiyorlar, yazik diyorlar, vallahi yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saveyourself -- 21 Mart 2021; 22:16:52 >

• saveyourself S kullanıcısına yanıt

buyrun hocam paylaşın 50 tl lik yerli taş gibi termosu. meydan okumuyorum yanlış anlamayın yoktur da demiyorum, ben bilmiyorum en azından. eğer bildiğiniz 1 lt veya 1,2 lt termos varsa stanley'e yakın performansta (aynı olması şart değil ben o kadar bekletmiyorum içindekini, 5-6 saat bile yeterli) size zahmet ismini yazarsanız çok sevinirim.

• Bu arada 50 liraya taş gibi bence de zor bulunur ben şu linktekini almıştım zamanında şu an fiyatı uçmuş, memnunum 5 saate yakın kaynar tutuyor hiç açılmazsa.

https://www.tchibo.com.tr/celik-icli-gri-buyuk-matara-p400106216.html

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.