Şimdi Ara

www.a101.com.tr Stanley Ürünleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
10.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starbucstan kahve alip elinde sokakta icenleri anlamadigim gibi bu stanley termos fanlarinida anlayamadim bir turlu bendemi gariplik var acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Merak ettiğim konu sabahtan demlenen çay öğlene hatta akşam üstüne kadar nasıl bekletebiliyorsunuz ? Yani o çayın tadı bayatlamaz mı ?

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Filtre kahve koyuyorum. Hicbi kahveciden o kalitede kahveyi bulamam. Ustelik her gun alayim desem 15tl olsa ayda 300 tl masraf çıkar. Ama dedigim gibi piyasadaki kahvelerin %90 ı leş. Ha bu isi 70 liraya aldığım termosla yapıyorum o ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerNowa

hocam ne büyük derdin varmış Allah başka dert vermesin.  

Yav herkes ofiste çalışıyor. Herkesin yanında kahve makinesi var. Ama bizim derdimiz sırf bir adet sıtanli termosumuz olsun sosyal medya ya fotoğraf atalım falan. Hepiniz akıllısınız bir biz salağız. En salak da benim yanımda hayvan gibi termos götürüyorum şantiyeye. Sürekli aynı muhabbet dönüyor bu termosu alanlar niye alıyor diye. Yukarıda adam gibi açıklamışım niye aldığımı niye kullandığımı, herif aklı sıra dalga geçmeye çalışıyor. Biz de bu yüzden forumu yavaş yavaş bırakıyoruz işte.

• Termosta sabahtan akşama kadar bekleyen kahveden, çaydan hayır beklemek de ne bileyim .

• Sıcak tutma bakımından ikisi de aynı kalitede midir ?

• Kutupayisi garantili degil yalnız.
    Ona göre satın alın.

Ayrıca Amazon’da sık sık bu civara satılıyor.
  • 1.9 lt liğini Amazon US den herşey dahil 100 tl ye getirtmiştim...Hey gidi hey

• 4007 kullanıcısına yanıt

suyu sıcak tutup sallama çay kullanıyor olabilir. şayet direkt termosta çayı demliyorsa 2 saat geçin içilmez o çay. içen çaydan maydan anlamıyordur.

• 4007 kullanıcısına yanıt

Ot olmuyor içinde. Demlikte demler öyle koyarım tabiki taze gibi olmuyor ama işimi fazlası ile görüyor. Sallama çay sevmiyorum ben harman kullanıyorum.

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

hocam herhangi bi insanın termosla hava atacağını da düşünmüyorum, hava atma eşiği bu kadar düştüyse vay halimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Şantiyede çalışıyorum. Kahve bağımlılığı var bende, bulamadığım zaman beynim duruyor elim ayağım titriyor. Uyduruk üçü bir aradaları falan içemiyorum. Şantiye dediğim yer de hafriyat alanı, "firenç pires al, ketılda su ısıt" gibi dahiyane bir şey söylemeyin diye anlatıyorum. Geçen sene 101den bir lt stanley aldım, elim ayağım oldu. Bu yüzden alıyoruz. Bazı insanlar var benim gibi kahve bağımlısı. Kahve Allahın unuttuğu şantiyede ulaşılmaz oluyor.

Alıntıları Göster

Son cümle çok tehlikeli ve yanlış. Ne niyetle yazılırsa yazılsın değişmez

• kralkarga kullanıcısına yanıt

Sayin hocam herhangi bir insandan bahsetmiyoruz.

• @MarionCobretti

Hocam bende aynı şekilde düşünüyorum. 1.5 2 saatten sonra artık o çay çay değildir. Sallama zaten çay tozu olduğu için demlemenin yerini tutmuyor.

@vetenes

Hocam ben uzun yolda french press tarzı termoslar kullanıyorum. Sıcak su zaten hazır. Filtre tarzındaki hazneye 2.5 kaşık Tirebolu 42 atıyorum. Bu sayede taze çay içiyorum. O şekilde kahve gibi içiyorum. Bakır gibi tadı olmasa da yine de kalmış çay ve poşet çaydan çok daha iyi oluyor. Tavsiye ederim.

• Tüm yazılanları okudum, bizim millette her türlü insan var harbiden. Termos diye geliyorsun sıcak fırsatların özetini okuyup çıkıyorsun. Müthiş.

Hele konuya gelip son cümle çok tehlikeli diyen vatandaş mübarek nur dağıtıyor. Müthiş yaa

• 480 lira nedir ya, hadi markasını uyusun diyelim 250 lira verilir belki..

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Ben amazon yurtışından almıştım termos bardaktan biraz daha büyük olan. Hemde çok uyguna almıştım. Almadan önce bende sizin gibi düşünüyordum ama ihtiyaç oldu şöyleki

Ofiste çalışırken şirkette sürekli sağa sola gitmem gerekiyor iş için ve bunlar planlı olmuyor ani arıza vb. olabiliyor. Bir tane kahve içmek istiyorum hazırlıyorum kahveyi pat telefon kahve ziyan oluyor su ziyan oluyor. Bu şekilde hazırlıyorum bir saat sonra gelsem bile sıcacık devam edeviliyorum içmeye.

Yani benim için gerçekten işe yarıyor. Ayrıca bir arkadaşımda araç ile sağa sola çok gidiyor oda büyüklerinden aldı. Yapıyor kahvesini koyuyor içine. Canı kahce isteiğinde parası cebine kalıyor.

Ama fiyatlar uçmuş ben şu fiyatın 3te birine almıştım

• Arkadaş ben anlamıyorum. İhtiyacı olan alır, almayacaksanız sizin işinize yaramıyorsa neden alan adama bunu ne yapıyorsunuz diye soruyorsunuz.

• Sabahtan akşama sıcak su ihtiyacı olan biri şu termosun 1/3 fiyatına işini görebilecek 10 çeşit kaliteli termos bulur. Yok diye konuşmuyorum; bende de var bundan, bir de lipton'un poşet çaylarıyla gelen eşantiyon termos var. Şu ana kadar eşantiyon termosdan anlamlı bir farkını göremedim. Dünyanın maliyet/fayda oranı en yüksek aleti bu olabilir. 30 kiraya kettle satılan bir dünyada bir termosa bu parayı vermek kerizliktir. Ben de aynı kerizler grubundan olduğum için rahat yazıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.