Şimdi Ara

www.a101.com.tr Stanley Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
10.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stanley termoslar piyasaya göre 60 70 lira daha uygun gibi. Yine de tercih sizin arkadaşlar.

www.a101.com.tr Stanley Ürünleri

• Allah için bir kişi bu termosların maharetini anlatsın da yarım litreden düşük kapasiteli termoslara insanların neden asgari ücretlinin bir haftalık yevmiyesini verdiği anlayalım.

Sabah doldurduğunuz termostaki sıcak kahve/çay, akşam eve dönerken üzerinize dökülse kaçıncı dereceden yanık izi bırakıyor?

Üç yudumda bitecek kapasitedeki bir içeceği akşama kadar neden yanınızda taşıyorsunuz?

Samimiyetle merak ediyorum.

Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Bilen Biri demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Allah için bir kişi bu termosların maharetini anlatsın da yarım litreden düşük kapasiteli termoslara insanların neden asgari ücretlinin bir haftalık yevmiyesini verdiği anlayalım.

Sabah doldurduğunuz termostaki sıcak kahve/çay, akşam eve dönerken üzerinize dökülse kaçıncı dereceden yanık izi bırakıyor?

Üç yudumda bitecek kapasitedeki bir içeceği akşama kadar neden yanınızda taşıyorsunuz?

Şantiyede çalışıyorum. Kahve bağımlılığı var bende, bulamadığım zaman beynim duruyor elim ayağım titriyor. Uyduruk üçü bir aradaları falan içemiyorum. Şantiye dediğim yer de hafriyat alanı, "firenç pires al, ketılda su ısıt" gibi dahiyane bir şey söylemeyin diye anlatıyorum. Geçen sene 101den bir lt stanley aldım, elim ayağım oldu. Bu yüzden alıyoruz. Bazı insanlar var benim gibi kahve bağımlısı. Kahve Allahın unuttuğu şantiyede ulaşılmaz oluyor.

Forumun yarısı vinç operatörü, diğer yarısı da her gün ateşin henüz kullanılmaya başlamadığı medeniyetlere gidip geliyor. Bu nedenle yıllardır A101/Bim'in sattığı termoslar yetersiz kalıyor. Tek seferde yüklü miktarda ürün getirip düzenli olarak satışına devam etmeleri lazım. Böyle ayda yılda bir getirip satmak ihtiyacı karşılamaktan çok uzak.

Yav herkes ofiste çalışıyor. Herkesin yanında kahve makinesi var. Ama bizim derdimiz sırf bir adet sıtanli termosumuz olsun sosyal medya ya fotoğraf atalım falan. Hepiniz akıllısınız bir biz salağız. En salak da benim yanımda hayvan gibi termos götürüyorum şantiyeye. Sürekli aynı muhabbet dönüyor bu termosu alanlar niye alıyor diye. Yukarıda adam gibi açıklamışım niye aldığımı niye kullandığımı, herif aklı sıra dalga geçmeye çalışıyor. Biz de bu yüzden forumu yavaş yavaş bırakıyoruz işte.

Bu firma neredeyse 100 yıldır satış yapan ve bu sektörde lider haline gelmiş yılda yüzbinlerce adet satış yapan bir marka. Evet ülkemizde biraz pahalı ama yurtdışında 20- 25 birim paraya alınabilen termoslar. Bu termosu alırsın ya da almazsın; gerekli bulursun ya da bulmazsın. Bu tamamen senin paşa gönlünün bileceği bir iştir. Ancak alan kişileri sürekli yermeye çalışıp, görgüsüzlükle itham etmek nasıl bir avamlıktır? Buna anlam vermekte zorlanıyorum. İnsanlar birilerinin ihtiyaçlarını neden sorgulama hakkını kendinde görür? Hayret! Kullanan arkadaşlar hayırlarını görsün, kullanmak istemeyen dostlara da mutluluk diliyorum.

Not: Umarım ülkemizdeki firmalar da içeriğini uzun süre muhafaza eden ürünler üretirler ve paramız dışarıya akmaz. Sanırım bu konuda en güzel yorumu @Try it arkadaşımız yapmış: "Bu ürün İhtiyaç haline gelmiş, derhal yerli ve milli bir termos üretmenin zamanı gelmiş de geçiyor artık."

• Allah için bir kişi bu termosların maharetini anlatsın da yarım litreden düşük kapasiteli termoslara insanların neden asgari ücretlinin bir haftalık yevmiyesini verdiği anlayalım.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Hocam 500 militrelik urunu her sabah ise giderken kahve koyup gidebilirsiniz. Bende 1.3 litre var. Sabahlari cayimi koyuyorum ders calisirken aksama kadar sicak cayim aliyor. Yahut klinige gidiyorum aksama kadar cay iciyorum yahut baska seyler. Ve bi kez alip omur boyu kullaniyorsun.

Hava atacak. Gosteris , caka satacak. Bak benim termos marka diyecek. Ezikliyecek digerlerini. 30 tl lik termos kullaniyorum isimi goruyor.

Mesela tek gecelik kamplarda buna çay demleyip gidiyoruz 24 saat sonraki kahvaltıda kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde sıcacık çay içersiniz 10 sene sonra kulpu kırılınca yollarsın sıfırı gelir ucuzdan her türlü daha karlı olur 3-5 saatte içeçcekseniz size katılırım gerek yok
  • Pandemi nedeniyle iş yerimdeki çay ocağı kapatıldı aylardır her işe giderken 1.3 litre termosumu çay doldurup götürüyorum hem kendim hem iş arkadaşlarına veriyorum ziyadesiyle iş görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Allah için bir kişi bu termosların maharetini anlatsın da yarım litreden düşük kapasiteli termoslara insanların neden asgari ücretlinin bir haftalık yevmiyesini verdiği anlayalım.

Şantiyede çalışıyorum. Kahve bağımlılığı var bende, bulamadığım zaman beynim duruyor elim ayağım titriyor. Uyduruk üçü bir aradaları falan içemiyorum. Şantiye dediğim yer de hafriyat alanı, "firenç pires al, ketılda su ısıt" gibi dahiyane bir şey söylemeyin diye anlatıyorum. Geçen sene 101den bir lt stanley aldım, elim ayağım oldu. Bu yüzden alıyoruz. Bazı insanlar var benim gibi kahve bağımlısı. Kahve Allahın unuttuğu şantiyede ulaşılmaz oluyor.

• yinemi termos

Çalıştığım il ile memleketim arası 750 km. Stanley kullanıyorum 1,3 litre. Çayımı demler koyarım çıkarım yola akşam gidene kadar. Yol sonunda hızlı yudumda içilmeyecek kadar sıcak oluyor. Yolda sıcak su alıyorum bazı petrollerden kahve yapıyorum. Faydası çok tabi ben bunu 150 liraya aldım şu an 400 lira. Kampanyaları iyi takip etmek gerek. Eğer indirim olursa 0,5 litrelik de alacağım.

• yolda 3 saatte bir durup kahve alsam 5-10 lira

bu nedir arkadaş bide uygun fiyat deyip milleti gazlamayın

bir insan bir termosa neden 500 verir anlamam

• Teknolojik olmayan bir ürüne çok para.
  • Alanlar memnun, almayanlar değil..

• 1 senedir Stanley var sahada çok iş görüyor gerçekten büroda ihtiyacım olmuyor. 3 saate bir durup değil 10, 20 liraya kahve satacak yer bulsam bende uğraşmam her yer şehirlerden ibaret değil tuvalet bulduğunuza şükredeceğiniz yerlere gidip çalışabiliyor insanlar
  • Site içerisinde gezinince 20 tl kod veriyor, garantipay ödemeye 30 tl bonus. 429 tl geliyor. Aklımda tek soru VERİLİR Mİ?
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt

hocam ne büyük derdin varmış Allah başka dert vermesin. www.a101.com.tr Stanley Ürünleri 

• Gurul kullanıcısına yanıt

Gezinme derken

• quote:

Orijinalden alıntı: behramkalender

Gezinme derken

A101 mobil tarayıcıdan kullanıcı girişi yapıyorsunuz, site içinde gezinirken 2-30 dk içerisinde 150/20 - 30 dakikalık kod veriyor. 30 dakika sonra kod iptal oluyor.
  • Eyvallah

Yılda 5-6 defa 1,3 Lt termosuma çay, buzluk termosuma yiyecek doldurup İzmir-Ankara seyahatine çıkıyorum. Bayram-seyran trafiğinde hiç bir kalabalık-fahiş fiyatlı dinlenme tesisinde vakit kaybetmeden ailece seyahatimizi yapıyoruz.

Ayda iki kere tekneyle balık balık tutmaya giderken sabah 3’te 0,60 lt mug termosuma kahve doldurup öğleden sonra 2’de sıcak çayı denizin ortasında içebiliyorum.

İkisi de verdiğim parayı çoktan çıkardılar.

İhtiyacı olanlar için büyük konfor sağlıyor. Herkes hava atmak için kullanmıyor.

Ama mug bardak termos olarak Zojirushi’yi tavsiye ederim.
  • bu adresten 20 tl kodu alabilirsiniz:

https://getdiscount.herokuapp.com/search/a101
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.