güzelmişte aranelin dediği gibi tema güzel deil resimler fln çok orjinal durmuyor
bir düzenleme getirecem.
Seviyeye Göre Suç Olsun
Yoksa hep aynı parayı alıyoruz...
Her Başarısız Suça Hapis Cezası olmamalı !
Son Olarak Araba Çalmak ta Tecrübe Puanını Arttırsın...
iyi olur ama güzelmiş siten tebrikler
bu arada eksikler çok gibi gözüküyor
sizler bu şekilde önerilerek vererek büyütecez tabi yardım ederseniz bu arada bana grafik olarak buraya resimler eklermisiniz ona göre sizin zevkleriniz doğrultusunda bir görünüm kazanır
quote:
Orjinalden alıntı: Kül Tigin
Seviyeye Göre Suç Olsun
Lütfen bu Yukarıdakileri Yapmaya Çalış
quote:
quote:
Seviyeye Göre Suç Olsun
Lütfen bu Yukarıdakileri Yapmaya Çalış
evet katılıyorum en önemlisi
ilgilenecem arkadaşlar
ok saol inş siten güzelleşir
quote:
Orjinalden alıntı: ...::LorD::...
ilgilenecem arkadaşlar
Hep Öyle Diyorsun ama Hiç Bir Somut Adım Atmıyorsun
bugünler de müsait değilim arkadaşım
Market'i düzenlemkte lazım. Yeni silahlar eklemelisin. Çünkü çok az çeşit var.
silah türleri söylermisiniz ekleyeyim ona göre
hapishane süreleri azaltıldı.
Breslau arkadaşımızın önerisi doğrultusunda bana silah isimleri belirtirseniz ona göre ekleme yapayım.
Breslau silah ismi bekliyorum
iyi oyunlar
Lord arkadaşımız senden ve benden ve tüm cevap yazanlardan üst bir yaşta Kül Tigin.
Abi arkaplan resmini değiştir ve mümkünse flashla interaktif birşeyler yapmayı dene. Çok düzensiz duruyor.
Sana 2 hafta sonra gereken her türlü ilgi çekebilecek nitelikte tüyoları verecem İnşallah.
arkadaşlar aklıma güzel bir şey gelmiyor yani bulamadım arka plan için ne yapabilirim burda sizler bana güzel şeyler sunabilirmisiniz o resimleri düzenleyerek karma bir çalışma yapıp güzel bir şey oluşturayım elimdeki resimler yetersiz.
iyi oyunlar
aranelxtr tüyoları bekliyorum
Tabi abi elşmden geldiğince yardım ederim sen bana pm ile bir demo üyelik verirmisin ben üyelik aldım ve bir daha aynı maille alamıyorum aldığım ise kayıp. ( ne uzun cümle oldu bea )
Şimdi öncelikle arka planı halletmen gerekiyor interaktif harita yapmayı bilen birinden yardım istemelisin veya düz olarak resim kullanmadan giriş çıkış butonlarını üste koyabilirsin. yada düz background olarak koyarsın butonları resmin üstüne atarsın. Sana yardımcı olurum hafta sonu giriş.php yi verirsen.
Dediğim gibi bir demo at diğer kusurları bulayım.
Banka resmini siyah beyaz, etki bırakabilecek birşey yapabilirsin veya iplikçi nedim tarzı tüccar bi adam bulursan koyarsınki daha etkili olur bu.
Bankadaki formları ortala. center kodu ile.
Seyahattaki uçak resmini siyah, beyaz etki bırakabilecek birşey yap.
* Yerleşimi dünya üzerinden değilde tek bir yer üzerinden örn. İtalya yap ve uçağı kaldır tren koy daha etkileyici olur. Karışıklık azalır. Yerleşimleride Torino, Milano gibi yaparsın.
Suçlardaki resim kötü.
Araba resmi hiç uymamış.
Garaj resmi çok aykırı.
Kaçakçılıktaki resimleri beğendim.
Marketteki resim hoş.
Dedektif hoş daha iyisi olabilir.
Öldür resmi vasat.
Ölüm meydanı vasat.
Mapushane kötü ve mapushane yerine zindan yap hem esprisi olur hem daha hoş görünür. Zindanı beğenmezsen en azından hapishane yap.
Kan bankası resmi değişebilir.
Genel olarak budur. Fakat resimleri kaldırırsan kaçakçılıktakiler dışında daha hoş durabilir. Teknik hatalarıda ilgilenebileceğim bi zaman söylerim. Kib.
*** Seviye: Köle
Mafya birinin köle olması ilginç.
Düzeltirsin.
arkadaşlar burada resim paylaşımı yaparsanız sizlerin zevkleri doğrultusunda yenilemeler yapacam. bu arada aranelxtr resimlerin renklerini değiştiririm dediğin gibi daha güzel olabilir ama aranelxtr senden resim bekliyorum dediklerin hoş şeyler ben siyah beyaz üzerine çalışmak istiyordum fakat umduğum gibi resimler bulamadım dediğin gibi bulursan harika olur önerilerin için teşekkürler dikkate alacağım.
araba çalma ve suç işlemede rank kazançları artırıldı.