Şimdi Ara

WwW.cHeteM.CoM Mafya Oyunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kan bankasındaki resmi siyah beyaz yaptım , uçak resmini dediğin gibi siyah beyaz yaptım. mapushane olarak kalması daha iyi bence. onun resmini de siyah beyaz yaptım.

iyi oyunlar
  • Tabi abi yardımcı olurum sana bu hafta sonu veya en geç gelecek hafta.

Resim buluruz zor değil.

* Kazançlarda sanırım böbrek resmi vardı o hoş durmamış onu değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 7 Ocak 2008; 16:53:32 >
  • evet güzel bir organ resmi bulamadım bir de arkadaşlar silah çeşitleri söylüyorlar bir kere yazdılar sonra cevap yok ne istediklerini belirtirlerse ona göre bir eklemeler yapayım.
  • Onu ayarlarız.

Sana özel mesaj attım bir oku sıradan mafyalar gibi değilde fantastik bir türe çevirsen daha etkili, güzel olur.
  • özel mesajını aldım haftasonu detaylı görüşürüz diye cevap yazmadım

fantastik bir türe çevir derken kastın ne açarmısın?
  • Palantis tarzı kurgusal bir dünya, gerçekten esintiler barındıran fakat soyutlaşmış bir alem.

Karışık geldiyse şöyle özetleyeyim;

Modern teknolojiden oldukça uzak, ufak tefek büyüler yapılabilen ki sisteme uydurulabilecek şekilde yapabiliriz bunu, ok,yay,kılıç...

Statü yanına birde ek olarak Irk modülü eklersinki buda oldukça basit birşey.
  • ya o fantastik dünyayı mafya oyununa katmam çünkü mafya oyunu ciddiyet yani ok yay oyunu başka bir şey için yaparım başka bir oyun yaparım bu şekilde oklu yaylı büyülü ko tarzı bir şey olabilir.
  • The Crims'e çok benziyor

Ben The Crims oynamayı tercih ederim.

Sağol yinede paylaşm için.
  • Hım daha hoş olabilir çok zamanını almıyorsa birde fantastik bir oyunu sıfırdan önerilerim dahilinde yaparsan çok güzel şeyler çıkar ortaya. Crimse benzeyebilir, ogame taklidi çok büyük oyunlar var. Crims türk oyunu değil Chetem ise Türk yapımı.
  • aranelxtr teşekkürler önerilerin için üzerlerinde çalışıyorum. cHeteM Türk Yapımıdır. Desteklerinizi bekliyorum iyi oyunlar
  • Chetem Türk yapımı ama ben daha önce The Crims oynadığım için The Crimsten sonra bu oyun bana basit geldi.Bende The Crims yerine bu oyunu oynamayı isterdim Türk yapımı oyun çünkü ama The Crimse göre biraz basit kalmıs keske daha iyisini yapabilselerdi.
  • yapimci benim üstleri okuduysan işte sizin önerilerinizle gelişecek daha ilk ayında.
  • Yeni fikirler;

Durumda aile diye bir bölüm var sanıyorumki gruplaşmalar için ayrılmış bir bölüm burası. Bizim rp de bir sistem vardı. Aileler ve onun dışındaki gruplar. Aileler arasında kan bağı olabilir fakat mensuplar kendi seçimine yapma konusunda serbesttir. Sen bu aileyi bir baştan seçmeli grup olarak tasarlayabilirsin. Örneğin kayıt esnasında sorar;

Aile: Celikbas, Kankiran vs. 8-10 isim koyarsın şu andaki aile sisteminin adınıda Çete olarak düzenleyebilirsin daha hoş olur.

Seviye: Köle

Bir mafya oyununa uymuyor onu değiştirirsen hoş olur. 2 seviye var rank ve seviye. Rankı direk düz seviye yap istersen. Şu an köle yazınıda Popülerlik yapabilirsin. Tanınmış, Çok tanınmış gibi seçenekler sunabilirsin köle yerine.

Seyahat resmi hoş olmuş bankayıda bu tarz değiştirebilirsin. Seyahatta herhangi bir sıralama koy bunu yüksek fiyattan düşük fiyata yada tam tersi olarak sıralaki düşükten yükseğe daha hoş olur.

Mekan al böyle çok güzel değiştirmeye kalkma. :)

Suçlardaki resmi değiştir ve mümkünse siyah beyaz yap. Suçlar yerine Faaliyetler diyebilirsin.

Araba çaldaki resmi kesinlikle değiştir dediğim kriterlerde birşey koy. Resimler yazı formu arasında 2br boşluk bırak. ( Tümü için uygulasan iyi olur karışık böyle. )

Böbreği unutma. :)

Market resmini değiştir. Silah isimlerini googledan bulabilirsin. ( Fps oyunları incele. )

Mermi bankası resmi hoş. Siyah beyaz olursa daha güzel olur. Satın alı ortala.

Dedektif resmini değiş. Seçenekleri artır. Yeni Mezun, Sıradan, Tecrübel, Ajan gibi.

Arama durumunu ortala.

Öldüre saldır diyebilirsin böyle hoş değil. Resmi değiştir, silah resmi uymamış.

Ölüm meydanına idam, giyotin resmi koyabilirsin. Adam ekleyi ortala.

Gazeteyi bi ara şekillendir. ( Uzun süre alacak, acele etme. )

Mapushane sürelerini 3-4 kat artır, çok kısa!

Hapisteyim editleyeceğim.

* Dediklerimi kısa sürede uygulaki yeni şeyler tavsiye edeyim.

• Aileyi ortala.

Oyunları ortala, seçenek artır.

*** Ekleyebileceklerin ***

Oyuncuların gazete çıkarmasına izin ver ki çok gelişmişler yapabilsin sadece ve belirli limit olsun. 5 gibi.

Satış karşılığında ufak para gitsin.

( Yaparsan harika olur. )

Esrar Tarlaları olabilir. Kullanıcılar ürettiklerini satabilir ki bunlarda sağlık, cesaret vs. şeyleri artırabilir.

İstatistikleri ayrıntılı yapabilirsin.

Ekstra meslekler ekleyebilirsin. Büyük bir mafya olmak için çeşitli yollardan geçen insanlar mesele.

Eğitim alanı ekleyebilirsin. Mafyaya eğitim uyarmı diyeceksin fakat günümüz mafyaları genelde eğitimli.

Eğitim sadece ileride kolay bir yaşam için işe yarayabilir. Karakter orta okul mezunu olarak başlar ve ytapacağın okullarda diğer üst eğitimleri tamamlayabilir. Bunu sonucundada mafya olmadan önce gerekli sermayeyi toplayabileceği, ekstra kazanç kapısı olarak meslek seçebilir.

Barmen, Gazeteci (ünv), Mühendis (ünv), Muhasebeci (lise) ... Gibi.

Gündüz bu işler, gece karanlık işler gibi. Bunları yaparsan orjinallik katmış olursun ve the crimse benziyor, mafiaturke benziyor gibi yorumlardan arınmış olursun. Saygılar.

• harika öneriler zaman alacak ama güzelleşeceğine eminim.
  • mapushane sürelerini seviyeye göre yapmayı düşünüyorum adam ne kadar büyürse o kadar çok hapiste yatsın diye düşünüyorum.
  • banka resmini değiştirdim. suçlar resmini değiştirdim. Köle yi Acemi diye değiştirebilirim.Aile konusunda bir değişiklik yapamam çünkü oyunda kişiler aile kurup büyüyecek direk bir aileden başlatılamaz.

rank ise seviyelerin rakamsal ifadeleridir. mesela adamlar aynı seviyededir onlar arasında üstünlüğü rank gösterir.silahları araştırıyorum.

gazeteler zaten üyeler tarafından açılacak ama şimdilik pek rağbet yok daha yeni olduğu için.

iyi oyunlar arkadaşlar burdan resim paylaşımlarınızı bekliyorum
  • Ekleyebileceğin meslekler;

Baron Muhasebecisi;
    Lise Diploması
    Muhasebe El Kitabı I
    Maaş: 1000$

Baron Avukatı;
    Üniversite Hukuk Diploması
    Hukuk ve Yasalar Kitabı I
    Maaş: 2500$

Gazeteci (Casus);
    Üniversite Diploması
    İletişim, Gazetecilik Kitabı I
    Ajan Sertifikası
    Maaş: 3500$

Temizlikçi (Görevli)
    -
    Maaş: 300$

Temizlikçi (Casus)
    Ajan Sertifikası I
    Maaş: 750$

Barmen ;
    Garsondan Tavsiyeler Kitabı
    Maaş: 450$

Sekreter;
    Üniversite Diploması
    Muhasebe El Kitabı II
    Güzel Konuşma, Taktikler Kitabı
    Maaş: 2800$

Kabataslak...

Bunları geliştiririm bir zaman.

İlk etapta bu kitapları ve okulları kurmaya çalış daha sonra meslekleri eklersin.

Kitaplar gerekli mesleğe girmek için gerekli olacak sen sistemi yazabilirsen yaz sonra 55-60 meslek eklerim özenli şekilde.

• Şimdi geldi aklıma indexde bir interaktif harita bulundurabilirsin.

http://philipp.e-blog.cz/images/pixeltown.png

Bu gibi mesela.

Her binayı ayrı bir bölüme yönlendirirsin.
  • Öldürüldüm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.