Şimdi Ara

WwW.cHeteM.CoM Mafya Oyunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumu baştan değiştirtmem eklemeyi düşündüklerin eklenir mesajda sıfırlanmaz.

Market bölümündeki 5 silah çeşidinin hepsi değişti ve resimleri eklendi korumaların da resimleri eklenecektir.

ekstra silah ve koruma eklenimleri olacaktır.

iyi oyunlar
  • Oo abi olmadı ama başta demiştim sanırım.

Uzmanlaştığım sistem smf forumda mesaj adına zaten pek birşey yok sanırım beni anlamadın ve ben baştan beri boş konuştum.

Benim reklamdan kastım atılacak 500-600 boş mesaj değil ilk günde gelecek birkaç bin üyeden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 16 Ocak 2008; 16:52:53 >
  • ya anladım seni arkadaşım ama oyun forumunu genel forum yapmayacaz bu şekilde oyun forumu olarak devam edecekse ok ama genel forumsa hayır. bir kaç bin üye toplayacağına eminim.

herneyse daha detaylıca konuşuruz önümüz açık

iyi oyunlar
  • Genel forum değil. Sadece smf yapacağız. :)

* Msn de anlaştık.
  • LORD bende forumdan sorumlu olabilirim.SMF hakkımdaki bilgilerim fazla Aranel'inde bilmesi lazım..
  • Lordla konuştuk sömestrda aktif edeceğiz smf forumu.

Emin değilim fakat forum yönetiminde Lord ve Benim dışımda bir yöneticiye ihtiyacımız olmayacak sanırım.

Moderatör olarak görev yapabilirsin.

(Sadece düşücem akrar Lordun tabi.)
  • ihtiyaç duyulduğunda alımlar yapacam. sizleri bu doğrultuda gerektiğinde bildiririm.
  • çalıntı script diyenlere inat eklentilere yeniliklere devam.

kayıt olurken cinsiyet seçme modülü eklenmiştir.

kayıtlı kullanıcılar ise profil menüsünden cinsiyetlerini seçebilirler. cinsiyet seçildikten sonra değiştirilemez.

iyi oyunlar

• arkadaşlar oyunda herkes birbirini vurabiliyordu bu yüzden yeni oyuncular gelişemeden ölüyorlardı yaptığım üye koruma modülü ile kişiler kendi seviyesindeki kişileri öldürebilir kendi seviyesinden bir alt seviyedekini ve bir üst seviyedekini öldürebilir. bu şekilde üyelerimizin gelişmesi kolaylaşacaktır.

iyi oyunlar
  • Lord şu Yeni Suçlar Ne Zaman Olucak ?

Bu Arada Market Güzel Olmuş
  • yakında
  • Arkadaşlar alt yapı sorunumuz vardı server değiştirdim sizler için daha hızlı ve kesintisiz hizmet vermek için. yeniliklere devam ediyoruz iyi oyunlar
  • We're still here and have not gone anywhere. Please excuse the mess and check back shortly. Thank you!
    Webmaster: Contact support as soon as possible.

• Suspenden Page

Düzelir umarım yakında.
  • lord ya bu sorun ne zaman düzelir agız tadıyla bir oynuyamadık oyunu ya
  • Yayın durdurulmuş.
  • oyun mükemmel ama oynuyamıyoz ayrı dava yayın neden durdurulmuş acaba ?
  • arkadaşlar yeni servera yaşındık orası ise yayınımızı geçici olarak durdurdu cevap bekliyoruz. büyük ihtimalle oyunun sunucuyu çok kastığını söyleyecekler. merak etmeyin herşey daha iyi bir hizmet için.
  • Uff Çok Kötü
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.