Şimdi Ara

WwW.cHeteM.CoM Mafya Oyunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna ekstradan 8 çeşit araç eklenmiştir araçlar içerisinde 2 motorsiklet 1 minibüs 1 Tır 4 adet değişik değerde araç eklenmiştir.

Araçların Aktif Olacağı Tarih 15/08/2008

İyi Oyunlar
  • Motosikler

R olmamalı. Dikkat et, düzelt.

Bisiklet
    Motosiklet
    Otomobil
    Hammer
    Kamyon
    Tır

ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 12 Ocak 2008; 16:33:53 >
  • fark etmez o kadar ince detaya girme :D

eklemeler bu kadar şimdilik sonrasında devam edilecek tabi.

ya şu başlığı üst konu yapabilecek arkadaşımız var mı??

yorumları bekliyorum

iyi oyunlar
  • Üst başlıkmı.

Hayal abi maalesef. Reklamı üst konu yapabilecek akıllı admin yok şuanda dh de. :)
  • Duymasınlar seni :D
  • LorD oyunda yönetici olmak stiyorum msnini pm de at konuşalım.
  • Bence oldukça (ç)alıntı.
  • şu an yönetici ihtiyacım yok arkadaşım ama diğer şeyler için buyur admin@libyanhosting.com
  • Biraz geç olsada üye oldum.Çete oyunları beni eğlendirir,yani oynarım..
  • hoşgeldin iyi oyunlar
  • ManiacFear ordan zırt diye çıkma emeğe saygı biraz çalıntıymış o kadar millet var çalıntı olsa millet nerden gelecek oyuna kayıtlı olsan durmadan yapılan güncellemeleri yeni eklenen şeyleri görürsün.
  • " Lord " Somut Adımlar Atmaya Başlasan Artık

Hep Aynı Şeyler Sıkmaya Başladı Çünkü
  • Kül Tigin arkadaşım senin dediğin gibi hapis süreleri filan azaltıldı seviye atlamak için biraz artış sağlandı şimdi ise dediğin seviyeye göre suçu yapıyorum.

Yakında Hızlı versiyon açılacak gelişmek daha kolay o yüzden bu versiyon da seviye atlamayı kolaylaştırmadım.

aranelxtr ile görüşüyor musun bilmem onun dediklerinin bir kısmı uygulandı! ve uygulanmaya devam edecek...

İyi Oyunlar
  • Kül Tigin arkadaşım istediğin gibi seviyeye göre suçtan para kazanmayı ayarladım şimdi seviyeye göre suçlar koyacam. tecrübe puanı filan onları da ekleyecem iyi oyunlar.
  • Seviyeye göre Suçları Bekliyoruz Biran önce
  • Bu arada Lord desteğe ihtiyacın varsa genel anlamda Kül Tiginden iyi bir yardımcı olabilir. Oyun operatörü, forum moderatörü gibi...

Admin ve Operatör menüsü ayarlarını yapınca bir bak istersen. :)
  • Marketteki Silah Düzeni Şöyle Olmalı Bence

Bıçak

Glock

Uzi

AK-47

Kanas

Yardım İsterseniz Hazırım Tabi Moderatör Olarak
  • çalışmalara devam etmekteyim önerileriniz doğrultusunda. markette ise bir kaç düzenleme yaptım ama aktif etmedim test ediyorum. foruma moderatör yapayım sizi ama kuru kuruya olmaz üye toplamak gerek :D
  • Yok sömestrda hepsi birden olur. :)

Yalnız dediğim gibi forum mesajlarını sıfırlarım ve forum düzenini tamamen sağlarım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.