beyler oyun çok güzel birazda geliştirilir renk katılırsa crimsle yarışacak haberiniz olsun oyunun en kötü yanı ara sıra eror vermesi ama o işide admin halletmeye çalışıyo umarım girer bakar beğenir oynarsınız şimdiden teşşekkürler
ÖNERİLER LİSTESİ: 1. ilk olarak black jack masasında nedense masa hiç 21 i geçmiyo o kötü olmuş kazanılması çok zor oluyo biraz ayar çekersen güzel olur 2. silahları bir türün gelişmişi şeklinde yapacağına counterden esinlenerek yapabilirsin örneğin: kanas,ağır makinalı,tabancalar vs. 3. arabalardaki hasar oranı çok fazla nerredeyse çoğu %100 hatta ben bi tane öle buldum 4. araba çeşidi az araba nerden bulcam diyosan google dan arama yap çok güzel resimler var 5. kaçakçılık işinde fiyat farkı çok az (ülkeler arası)(mal götürüp getirmeye değmeyecek kadar) 6. piyangoda amorti işi sana oyundada mesaj atmıştım hatırlarsın 7. suçlar az suç eklemeleri yapabilirsin a)ev soygunu b)kuyumcu soygunu c)adam kaçırma(crimsden esinlenme yok bu oyun farklı crims faklı) d)banka soygunu(belli seviyelerde örneğin:mahalle bankası,semt bankası,şehir bankası,metropol bankası,merkez bankası) 8. ev olayını ekle oyuna sırayla klubeden başlayarak artsın güvenli villayı en başa koy giderek artan bi liste oluşturabilirsin 9. araba soygununda araba çalınırsa seviye artışı soyguna göre çok olabilir 10. banka işinde faiz oranlarını değiştir yaırılan paraya göre faiz oranı artsın zamana göre faiz artsın 11. mekan alma işinde bir mekanın kime ait olduğu veya kimlere ait olduğu belli olsun söyleyeceklerim bu kadar umarın dikkate alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: edafat1992
ÖNERİLER LİSTESİ: 1. ilk olarak black jack masasında nedense masa hiç 21 i geçmiyo o kötü olmuş kazanılması çok zor oluyo biraz ayar çekersen güzel olur 2. silahları bir türün gelişmişi şeklinde yapacağına counterden esinlenerek yapabilirsin örneğin: kanas,ağır makinalı,tabancalar vs. 3. arabalardaki hasar oranı çok fazla nerredeyse çoğu %100 hatta ben bi tane öle buldum 4. araba çeşidi az araba nerden bulcam diyosan google dan arama yap çok güzel resimler var 5. kaçakçılık işinde fiyat farkı çok az (ülkeler arası)(mal götürüp getirmeye değmeyecek kadar) 6. piyangoda amorti işi sana oyundada mesaj atmıştım hatırlarsın 7. suçlar az suç eklemeleri yapabilirsin a)ev soygunu b)kuyumcu soygunu c)adam kaçırma(crimsden esinlenme yok bu oyun farklı crims faklı) d)banka soygunu(belli seviyelerde örneğin:mahalle bankası,semt bankası,şehir bankası,metropol bankası,merkez bankası) 8. ev olayını ekle oyuna sırayla klubeden başlayarak artsın güvenli villayı en başa koy giderek artan bi liste oluşturabilirsin 9. araba soygununda araba çalınırsa seviye artışı soyguna göre çok olabilir 10. banka işinde faiz oranlarını değiştir yaırılan paraya göre faiz oranı artsın zamana göre faiz artsın 11. mekan alma işinde bir mekanın kime ait olduğu veya kimlere ait olduğu belli olsun söyleyeceklerim bu kadar umarın dikkate alırsın
1.BlackJack Masasında maksat 21 geçmek değil 21'e yakın olan kazanır. Toplam sayılar 21'i geçtiği zaman kaybetmiş oluyorsunuz. 2. Silahlar dediğiniz gibi olabilir. 3.arabadaki hasar oranları otomatik olarak verilir ve 0 dan 100 e kadar otomatik bir sayı seçer ve hasar oranı olarak belirler. yüzde 0 hasar oranlı araba bile çalabilirsiniz ki ben çaldım. 4.şu an 17 araç bulunmakta ve yenileri de eklenecektir. bunlar şimdilik eklentiler devam ediyor. 5.kaçakçılıkta fiyatlar aslında çok iyi hepsi seviyeye göre daha fazla kazandırıyor şu an düşük seviyede olduğunuz için mal alıp götürmeye değmez diyorsunuz ama çoğu kişi bu şekilde parasını kazanıyor. emin olun geliştikçe farkına varacaksınız. 6.evet amorti işini söylemiştiniz düşünecem. 7.suçlarda ekleme yapılacaktır. 8.ev olayını düşüneceğim. 9.araba soygununda araba çalma zaten suçtan daha fazla seviye artışı vermekte. 10.faiz güzel fikir olabilir. 11.mekan almada zaten kime ait belli oluyor ama mekan alacak kişilere görünüyor.
önerileriniz dikkate alınacaktır. yorumlarınız için teşekkürler. zamanla bunların uygulanacağından şüpheniz olmasın.
black jack masasında bilgisayar neden 21 geçmiyor diyorum biz oynarken en azından 5 oyunda bir geçiyoruz ama bilgisayar nedense geçmiyor
oyunda kart çekebilme özelliği var kart çektiğinizde 21 geçtiği zaman kaybediyorsunuz. masa sahibiyle oynarken 21 e en yakın olan bahsi kazanır.
kardeşim derdimi anlatamadım galiba mesela adminin elinde toplamı 13 olan kart var o çektiği zaman nedense hiç 23 olmuyo bizde oluyo ben bunun sebebini öğrenmeye çalışıyorum
This Account Has Been Suspended Please contact the billing/support department as soon as possible. üst taraftaki site geliyo alttaki yazı çıkıyo admin ordamısın
aynısı bende de çıkıyor
admın server i pasif durumamı aldı yoksa vaye ekleme yapıyodur ikisinden biri üçüncü ihtimali düşünmek istemiyorum
NOT:3. ihtimal oyun kapandı
Çocuklar toplanmış yine...
Host kapatıldı. Fakat Lord oyunu açar yine meraklanmayın siz.
ne zamana açar bi bilginiz varmı
quote:
Orjinalden alıntı: aranelxtr
Çocuklar toplanmış yine...
Host kapatıldı. Fakat Lord oyunu açar yine meraklanmayın siz.
Acaba sen bu söylediğinle çok mu büyük olduğunu sanıyorsun?