Şimdi Ara

www.hepsisony.com nasıl bilirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlarwww.hepsisony.com bu siteden alışveriş yapan sorun yaşayan iyi veya kötü deneyimleri olanlar paylaşabilir mi???

• ben 3300 e vaio aldım hiç problem yaşamadım. stok değil değil zaten dükkan kendileri. hemen gönderiyorlar. üründe arıza felan vardı ilgilendiler. alabilirsin.
  • Firmamız

1996 yılında Etiler Akmerkez’de Türkiye’nin ilk Sony Center noktası olarak açılmıştır.

Kısa zamanda elektronik sektörünün lider firmaları arasında yer alan firmamız Sony Eurasia yetkili bayisi olarak, ithal edilen tüm Sony ürünlerini sizlere sunmaktadır.

2006 yılında Kanyon Alışveriş Merkezi içerisinde Sony Center olarak ikinci yerini açmış olup hedefini daha da büyütmüştür. Aynı yıl Sony Eurasia tarafından üstün performans ödülüne layık görülmüştür.

Sadece İstanbul ile sınırlı kalmayıp Türkiye’nin her yerine ulaşabilmek amacıylawww.hepsisony.com yaklaşık bir yıllık bir ön hazırlıkla 2009 yılı içerisinde sizlerin hizmetine sunulmuştur.

Portföyünde bulunan 85.000 müşterisini memnun etmek adına her zaman bir adım daha ileri gitmeyi amaç edinen firmamızwww.hepsisony.com içinde sizlere daha da geniş bir ürün gamı ve uygun fiyat politikası için çalışmalarını sürdürmektedir.

Firma ismimiz AKMEL Dayanıklı Tüketim Malları LTD. ŞTİ. isteyen arkadaşlarwww.sony.com.tr 'dan da inceleyebilir...

• bende buradan SONY HX1 almayı düşünüyorum umarım pişman olmam muhsinpala kardeş sen alışveriş yaptınmı memnun kaldınmı? başka alışveriş yapan arkadaşlar varmı bu siteden?
  • ben firmadan Sony HDR-CX550VE video kamera satın aldım, hem de internetten sipariş ile aldım ve hiçbir sorun yaşamadım, tavsiye ederim... fırsatını bulduğumda Sony'nin 60" LX900 Led televizyonunu da sipariş vermeyi düşünüyorum hatta...
  • Arkadaşlar ben bu firmadan TV sehpası aldım. Türkiyede hiçbir yerde bulamadığım tv sehpasını sadece bu sitede buldum ve sipariş ettim. Bir hafta içinde İstanbul dışında oturmamma rağme bana ulaştırdılar. Çok ama çook memnun kaldım. Yaptığım tüm telefon görüşmeleinde çok nazik bir tutum sergilediler ve gelişmelerden beni haberdar ettiler.Özellikle Atkan Beye çok teşekkürler yardımları için. Kesinlikle çok güvenilir bir site.
    RIDVAN ARDA
  • Ben 2005'te ilk Sony laptopumu buradan almıştım. O zaman personel oldukça ilgiliydi. Hatta söz verdikleri saatten daha geç ürünü teslim ettikleri için isteğim üzerine çok kaliteli bir Philips kulaklığı da sonradan kargoyla hediye göndermişlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Konunun üzerinden zaman geçmiş farkındayım ancak yeni konu açmak istemedim.

Bir süredir Sony Nex-5D (16mm ve 18-55mm çift lensli paket.) almayı düşünüyorum. Hepsisony'nin sitesinde bu ürünü incelerken bişey dikkatimi çekti:

Nex-5 bahsettiğim şekilde çift lens ile alırsak fiyatı 1850TL.

Nex-5A olarak geçen 16mm lensle gelen paket 1399TL. 18-55 lens ise tek başına alındığında 343TL. Bu ikisini alırsak yukardaki paketi elde etmiş oluyoruz ve toplamda 1742TL ödemiş oluyoruz. Yani 108 TL fazladan ödemiş oluyoruz set alarak. Enayi yerine mi koyuluyoruz nedir? Set olarak almanın avantajı nerde? Setin fiyatının en fazla 1700TL falan olması lazım mantıklı bir alışveriş için.

Umarım bu yanlışlığı farkettikleri zaman yapacakları düzeltme lens fiyatını yükseltmek olmaz.

www.hepsisony.com nasıl bilirsiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrelix -- 4 Ağustos 2011; 23:14:36 >

• Bugün ilk siparişimi geçtim,aras kargo ile kapıda ödeme.. Detayları siparişim ulaştıktan sonra yazarım.
  • İlk siparişimi kapıda ödeme aldım. Yalnız sitelerini güncellemede biraz zayıflar sitede hala kargo aracı bekliyor diye duruyor..
  • Bende bu siteden gencturkcell kampanyasi ile ps3 siparis verecegim. Cogu karta pesin fiyatina (799tl) 8 taksit yapmalari buyuk avantaj.
  • dün gece paypal ile sony nwz 464/r siparişi verdim. bugün 12:00 civarlarında kargoya teslim edildiği söylendi. pek problem yaşamadım, stok durumlarıda gayet iyi. Bir problem olursa tekrar yazarım. Şu anlık problem yok gibi gözükmekte

saygılar.
  • Arkadaşlar bu hepsisony.comdan PS3 alan oldu mu ? Nasıl sıkıntı olur mu ? Güvenilir mi ? Kargoda kırılma v.b birşey olursa hakkımızı nasıl ararız ?
  • Ben mp3 player aldım, güzelce kargolayıp gönderdiler. İçinden küçük çocuklar için 23 nisan boyama kitabı çıktı ekstra bende bir çocuğa verdim öyle işte. Güzel ilgili firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

İlk siparişimi kapıda ödeme aldım. Yalnız sitelerini güncellemede biraz zayıflar sitede hala kargo aracı bekliyor diye duruyor..

hocam kargonuz kaç günde geldi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

İlk siparişimi kapıda ödeme aldım. Yalnız sitelerini güncellemede biraz zayıflar sitede hala kargo aracı bekliyor diye duruyor..

hocam kargonuz kaç günde geldi peki ?

O mesajin ustunden cok zaman gecti saglam sitedir kargo odeme vs.. kuskunuz olmasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O mesajin ustunden cok zaman gecti saglam sitedir kargo odeme vs.. kuskunuz olmasin..

evet hocam çok umutlu yapmadım alıntıyı ama teşekkürler cevabınız için . fiyatlar diğer sony center ve internete göre çoğu üründe daha iyi
  • iyi site 3 kez alışveriş yaptım. temiz çalışıyorlar.
  • Bende kulaklık aldım temiz site
  • 9 gunluk kurban bayrami arife gunu 2300 tl ye sony vaio siparisi verdim 8 gun sonra gelen mesaj bayram dolayisiyla stokta urun kalmamis sony merkezden istedik. Kardesim ben 8 gunnince siparis vermisim neden ayirmiyorsunuz benim urunumu.200-300 tl lik mal degil bu. Bekliyorum insallah bugun tedarik ederler ama sanmiyorum. Olan hic kullanmayacagim kredi kartini kullandim 70 tl yillik aidata olacak :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.