arkadaşlar merhaba iki adet telefon alacagım uzun araştırmalar sonucu tabiki:) Sony Ericsson Xperia Neo V nokia 603
bir çok siteden araştırdım en ucuzwww.indirimmania.com bu site hakkında hiç bir bilgim yok. ve iki türlü telefonlar var ithalatcı firma garantili olanlar daha ucuz. sizden ricam ;
-bu site güvenilir mi? -bu sitedeki buldugum fiyatlara yakın başka sitelerde varmı -ithalatcı firma garantili ürün sorun yaratırmı.
çok teekkür ederim.
merkezinden.com var. biraz farklı çok ucuz fakat güvenilir mi bende bilmiyorum
Akakçe de firma yorumlarına bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Akakçe de firma yorumlarına bak.
Ben baktım pek birşey yazmıyor aslında indirimmania hakkında hiç birşey yazmıyorum iyi birkaç yorum var bazıları iptal işlemlerinden bahsediyor ama bu siteden alışveriş yapan hiç tanıdıgım yok kimse mi alış veriş yapmadı ya
Dostum firma çok sağlam biyerdir..
Gönül rahatlıgıyla ürün alabilirsiniz..
İndirimmania dan alışveriş yapılabilir..Düzgün bi yer..
Gittigidiyor aracılığı ile indirimmania dan bir adet s3 satın aldım almaz olaydım cihaz ekranı sorunlu çıkdı iade veya yenisi ile değişim talebinde bulundum bulunmaz olaydım telefonla aradım 0212 512 07 04 aramaz olaydım telefondaki bayan arkadaş dan fırça yedim
Şimdi anlamadığım noktalar şunlar ?
1 – Rota İletişim Sanırım veya Rotaş İletişim Altında Garanti veriyorlar ? Kim Bu Adamlar Hiç bir yerde bilgi yok..
2. Telefonun garantiden çıkdığını söylüyorlar? Nedeni ise Ota üzerinden yani samsungun ? orjinal güncellemesinden dolayı imiş. (Ohaaa) Telefonu güncellemicekmişim ? (Çüşşş) Bilgi Odin Sayacı (0)
3. Müşteri davranış şekilleri terbiyesizce ve çözüm odaklı değil sorun odaklı çalışıyorlar..
Sonuç mu hala araştırıyorum terbiyeli dürüst satıcı bulduğumda paylaşıcam ve sizlerede önericem
şu an 659 tl ye samsunga galaxy s 3 mini veriyorlar şüpheci yaklaşıyorum alamaıyorum :) 250 tl fiyat farkı var :)
rıfatözkan sen neden firmayla uğraşıyorsun gittigidiyoru ara onlar ilgilenmiyormu
onay verdikten sonra GG hiçbirşeye karışmıyor..biz aracı firmayız diyor çıkıyor işin içinden..
arkadaşlar bende n11.com da indirimmania dan alış veriş yaptım ve bin pişmanım. Kullanılmış ürün gönderdiler. Bende tutanakla ürünü iade ettim ama hem ürün onlarda kaldı hemde param ve bu olaya n11.com da sonuna kadar destek oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme