Bildirim
www.markaysamarka.com bu siteden alışveriş yapan oldu mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
biri aldım desin -
merhaba ben de şimdi bu siteden alışveriş yaptım senin durum noldu geldi mi ürün -
UP. Ben de alışveriş yapacağım. yardımcı olabilecek var mı -
nerden buluyonuz ki böyle abidik gubidik siteleri -
up -
Evet geldi ürünler alışveriş yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kolpaciino
Teşekkürler arkadaşım.Orijinallik konusunda bi sıkıntı olmadı dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
up
Yok yok kesinlikle bi sorun olmadı korktum ilk başta dolandirildim diye meğer kargo takibi girmeyi unutmuşlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Teşekkürler arkadaşım.Orijinallik konusunda bi sıkıntı olmadı dimi
Arkadaşın nicke bakmadın sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Phoénix
quote:
quote:
Teşekkürler arkadaşım.Orijinallik konusunda bi sıkıntı olmadı dimi
Arkadaşın nicke bakmadın sanırım.
Amacın ne onu anlamadım arkadaşım
-
ben alışveriş yaptım ilk çekindim ama siparişten sonraki aşamada çok yardımcı oldular kargo elime geçtikten sonra bile aradılar isteğiniz var mı diye çok şaşırdım birde paketten küçük hediyeler çıktı ayakkabı çekeceği lokum gibi :) güvenilir bir site öneriyorum -
bende şimdi alışveriş yaptım kargo da sevgililer gününe özel 1 tl imiş :)
umarım sorun yaşamam :) -
15.02.2015 tarihinde 19.30 da odeme yaptim, kargo takib numarasi 16.02.2015 saat 12 de mesajla iletildi, yanliz kargo firmasi daha bugun(21.02.2015) ulastirabildi, onun da hava muhalefetine baglayabiliriz). Ayrica, musteri hizmetleri arayarak - urunun ulasib ulasmadigini, memnun kalib kalmadigim konusunda bilgi aldi. Fiyatlari cok uygun, Hizmetleri cok guzel ve guvenilir, boyle devam etmelerini dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: aliyevis
15.02.2015 tarihinde 19.30 da odeme yaptim, kargo takib numarasi 16.02.2015 saat 12 de mesajla iletildi, yanliz kargo firmasi daha bugun(21.02.2015) ulastirabildi, onun da hava muhalefetine baglayabiliriz). Ayrica, musteri hizmetleri arayarak - urunun ulasib ulasmadigini, memnun kalib kalmadigim konusunda bilgi aldi. Fiyatlari cok uygun, Hizmetleri cok guzel ve guvenilir, boyle devam etmelerini dilerim.
Bunu yazmak için mi üye oldun?
Reklam kokusu alıyorum -
Istedigin sekilde degerlendirebilirsin) Ama, kastetdiyin gibi firmadan birisi olsam, boyle bir tepki verileceyini dusunemez miydim?) -
bu site gerçekten güvenilir mi? -
aradığım kıyafeti ararken google burayı buldu kararsız kaldım alıp almamakta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X