Şimdi Ara

www.onlineisingilizcesi.com ve online iş ingilizcesi kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dünya'da ve türkiye'de iş bulmanın yolu artık ingilizceden geçmektedir. Özel iş ingilizcesi kursu hizmeti sunan kurslara gitmek artık şart hale gelmiştir.Bu yaklaşımın nedenleri nelerdir? Eğitimin ikinci dilde yapılması gerekliliğine dair savların başlıcasını şu şekilde ifade edebiliriz: Günümüzde ikinci dil kavramı genellikle İngilizce diline karşılık gelmektedir. İngilizce bilim dili olarak kabul edilmekte ve bu kabullenişin doğal uzantısı olarak eğitim dilinin de İngilizce olması yeğlenmektedir. Çevrenizde online olarak iş ingilizcesi eğitimi almak isteyenler varsa yönlendirebileceğiniz tek adres onlineisingilizcesi.com dur

Aynı zamanda iş ingilizcesi için özel ürünler bulmakta mümkündür. Örneğin iş ingilizcesi sözlük , sayesinde birçok kelimenin türkçe karşılığını bulabilirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için kullanılabilecek araç-gereçlerin, teknolojik imkânların ve kaynakların artmış olmasının, öğretmenleri veya dersaneleri gereksiz kılmadığını da özellikle belirttim. Çünkü öğrenci, bu kaynak bolluğu içinde ne yapacağını şaşırmakta, bu kaynakları onun için ve onun yararına olacak bir şekilde yönetebilecek olan yetkin birisine gerek duymaktadır. Eğitimin ikinci dilde yapılması gerekliliğine dair savların başlıcasını şu şekilde ifade edebiliriz: Günümüzde ikinci dil kavramı genellikle İngilizce diline karşılık gelmektedir.

www.onlineisingilizcesi.com gibi sitelerden online destek alabilirsiniz. Aynı zamanda bu destek sayesinde birçok yerden verim alabilir ve çalışmalarda bulunabiliriz. Bir eğitim ortamındaki temel amacın, eğitimci tarafından belirli bir konunun monoloğu andıran bir biçimde anlatılmasından ibaret olmadığı göz önünde bulundurulmalıdır. Aslında tam tersi olarak, konunun eğitimci tarafından anlatılmasının yanı sıra, eğitimcinin tecrübesinden ve bilgisinden kaynaklanan örneklerin verilmesi, eğitim alan topluluğun anlama ve ilgi düzeylerinin sezilerek anlatımın yön değiştirmesi, eğitimci tarafından gerektiğinde soruların teşvik edilmesi ve bunların ezber yoluyla değil anlık muhakeme yürütme yoluyla cevaplandırılması, eğitim alanların sorular ve yorumlar vasıtasıyla ortama dahil olmaları ve anlatımı yönlendirmeleri, mecazi ifadeler ve espriler ile ortamın zenginleştirilmesi gibi faktörlerin eğitimin yüz yüze yapıldığı ortamların gereği olduğu düşünülmelidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.