Şimdi Ara

X_1950_PRO....kafam*cok*karıstı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burda bole bir karta laf atanlar bu işten anlamıyor yada başlarına sansızlık gelmiş diyebilirim..kart super bi kart..bence dusunmeden al..o/c olanağı zaten yok o nedenle sapphire yada tul al bence tul daha sessisiz..bende sapphire var..ok memnum..kıllık edip fanını kısarak aynı anda 2 adet mmorp oyun açmama rağmen banamısın demiyor..belki ramler 2gb ondandır..ama ben memnunum..11500 civarı core duolarda puan alanlar var daha ne isticen anlamıyorum..hangi siteyi acarsan ac 7900gsden ustun olduğu zaten yazıyor..forumda da dolar 1950xtx satan arkadaş var ucuz yollu istersen onu al

ama kart cidden güzel kart bu işi bilenler zatn dunya kadar incelem koydu neden hala tereddür ediyorsunuz anlamıyorum..herkesin önerdiği tek kart (kendi serisinde)
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdepox

burda bole bir karta laf atanlar bu işten anlamıyor yada başlarına sansızlık gelmiş diyebilirim..kart super bi kart..bence dusunmeden al..o/c olanağı zaten yok o nedenle sapphire yada tul al bence tul daha sessisiz..bende sapphire var..ok memnum..kıllık edip fanını kısarak aynı anda 2 adet mmorp oyun açmama rağmen banamısın demiyor..belki ramler 2gb ondandır..ama ben memnunum..11500 civarı core duolarda puan alanlar var daha ne isticen anlamıyorum..hangi siteyi acarsan ac 7900gsden ustun olduğu zaten yazıyor..forumda da dolar 1950xtx satan arkadaş var ucuz yollu istersen onu al

ama kart cidden güzel kart bu işi bilenler zatn dunya kadar incelem koydu neden hala tereddür ediyorsunuz anlamıyorum..herkesin önerdiği tek kart (kendi serisinde)

Yaa tam siparişi verecektim ama ss 500wat psu firebal de stokta yok mavi de var ancak güvenmiyorum. Benim 300Watt psu da kaldırmayacağına göre şimdilik sipariş veremiyorum. Zaten DX10 arifesinde böyle bir karar almışken X1950Pro-Stok-DX10 nu Bekleme gibi bir üçgenin içinde kaldım. Şu an ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaq -- 20 Şubat 2007; 21:07:08 >

• @serdaq;

Ati X1950 al pişman olmazsınsın. Tabi iyi bir PSU da şart.
  • quote:

Orjinalden alıntı:

arkadaaşım ekran kartını kesinlikle xfxin 7900gs serisinden birini seçin ben bu x1950 proyu parçalicam forumda xfxin 7900gssinden problem yaşayan bir kişi bile görmedim o kartı almayıpta bunu aldığıma lanet okuyom şimdi

--------------------

iremmurat ... sonunda en doğru kararı vermişsin ama geç kalınmışlığın üzüntüsü pişmanlığa fayda vermez

-------------------------------

ayrıca
    XFX hakkındaki bazı yorumlarım...

dorudur..... sadece ama sadeceeeeeee diyorum !!! az ısınma problemi var. ( her gülün bir dikeni vardır hesabı ) ..... ama bunun dışında kartın kendisi sistem olsun oyunların alayı olsun özellikle benim istemimde çok stabil çalışıyor ve uyumsuzluk çakışma oyundan atma resetleme bilmem ne driver kurma ıvır zıvırr sorunlarıda çıkmıyor.. ayrıca bir arkadaşımız diğer başka topicte benim XFX 7900 gs var oyunlarda 90 dereceyi geciyor diyor! peki sorun çıkartıyormu? yoook hala saatlerce oyuna devam!!!!! .. ama benim kendi sisteminde de bu kart oyunlarda 60 dereceyi gecmiyor. sorun yok
    haa belki o arkadaşımızın sisteminde bir düzensizlik vardır o 90 derece ısınma olayı o ayrı davadır... ama bendede oyunlarda 60 ı dereceyi geçmiyor.. belki ısınma problemi yaz aylarına doğru dahada artacağı için iyi bir soğutucu ile bu sorun giderilir!..
    ama Ati 90 dereceye çıksa ne olurdu o kart acaba çalışırmı bilemiyorum! kapıda itfaiyeyi hazırda bulundurun ki malum yangın çıkabilir

daha önceleri , Ati , leadek, shapire, tul bilmem ne kulandımda ne oldu yıllardır sistem kurarken hep başım ağrıdı moralim bozuldu. uykularım kaçtı

-------------------------------------------
    şahsen artık şuandan itibaren nvidia kulanıcısıyım ve kendim XFX kullandığım için reklamını yapıpda burada ati cileri kötülemek istemiyorum yanlış anlaşılmayın dostlar.. sonuçta herkez kendi sisteminde kullandığı parçalarını çok sever ve laf söyletmez...
    kim kime ne derse desin vala artık insan bıkıyor forumalardan artık yok Ati iyi yok nvidia iyidir bilmem ne dirrdirr virrvirrr.... bune yahuu artık cidden baydı yeter yani.. firmalar rekabet yapıyor, bizde burada birbirimizi yiyiyoruz yani..

--------------------------------------
    varmı ötesi işte bende kendi kartımı çok seviyorum.. ama bunu laf olsun diye söylemiyorum ki... performans olarak olsun XFX in yapısal görünüm olarak diğerlerinden çok kaliteli sağlamlığı duruşu karizması var.. şunun zarifliğine bir bakın bu kadar ince kibar olupta kasanızın içindeki sisteminize bu kadar yakışabilecek bir kart olabilirmi ???
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1895

------------------------

ayrıca ben şuan 19 inch widescreen destekli oyunları oynuyorum 1440*900 da gelinde oyunlardaki netliği akışkanlığını ve canlılığı görün

hiç o.c yapmadan normal haliyle duran imzamdaki sistemimle beraber XFX 7900GS
    3DMARK 2005 testim !

buyrun

http://img252.imageshack.us/my.php?image=xxxxj0.jpg

belki biz XFX ciler ati kadar 11 bin küsür puan alamayız belki... ama bu önemli değil bence... 1 K eksik olsun temiz olsun hesabındayım.. haa yalnız eğer iyi bir 3D mark puanı almak istiyorsak herşeyi ekran kartına bağlamamak gerekir belkide sistemin ekran kartıyla çok stabil çalışıyordur.. yada iyi puan alamıyorsan sistem ekran kartıyla yada ekran kartı sistemle sitabil çalışmıyordur..

isterse Ati 3D Mark'dan 500000000000 puan alsın! artık umrumda değil valahi!

sonuçta sistemimle çok düzgün stabil çalışan ve oyunların hepsindede hiç bir zerre kadar sorun çıkartmayan hayatım boyunca ilk defa böyle iyi bir ekran kartına nihayet kavuşabildim ve çoookkkkkk memnunum!

saygılarrr.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 21 Şubat 2007; 6:04:23 >

• en randımanlı kartım inno3d fx5200 idi yani vidia
  • quote:

Orjinalden alıntı: getaway

ben sapphire X1950 pro 256 MB kullanıyorum arkadasım,NFS:Carbon,Call of Duty,Medal of honor,Splinter cell,NFS:Most wanted,Swat,Fifa 2007 ve en agır oyunları 1600*1200 full detayda oynuyorum ve en ufak bir takılmaya veya reset atma olayına dahi rastlamadım,max işlemci yukunde ısısı max. 63-65 arasındadır,bu karttaki sogutma sisteminde en son teknoloji kullanılmıstır,ramlar dahi sogutulmaktadır(sapphire için diyorum,diğer markaları bilemem),kesinlikle overclocka ihtiyac bile duymayan yeterince hızlı bir karttır.testlerde fiyat+performansta 1 numaralı kart olarak secilmiş bir karttır.istediğin kaynaktan arastırabilirsin.bu fiyata bu performansta kart bulman kesinllikle imkansız.

P4 3.0Ghz HT,intel 915GAV,kingston 1 GB ram,Sapphire X1950 Pro,samsung 80GB,samsung 200GB,LG DVD-RW,LG CD

Bu makineyle 1600*1200 e nasıl full detay oynadın merak ettım.Ben 2gb ram ıle 1280*1024 e anca oynuyom oda 25 30 fps arası oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

en randımanlı kartım inno3d fx5200 idi yani vidia

Randıman derken neyi kastettin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.